Nelielas statistika no sarakstiem, ko Latvijas Anime Kluba biedri ir šeit (MAL) izveidojuši:
(04.02.2009)
Vidējais anime skaits sarakstā (total): 172
Visvairāk: Gawers - 1097
Vidēji tiek ieplānots nākotnē skatīties 35
Visvairāk plāno: Gawers - 290
Vidēji vienlaicīgi tiek skatītas ~9, visvairāk - 45 skatās Orb
Vidēji skatīšanās tiek pamesta apmēram 5 anime
Visvairāk nodropojis - Hikarulv - 55
Visvairāk on hold ir Nick_ - 48, vidēji citiem biedriem - 5
Un *drum, drum* stati, kuriem parasti tiek pievērsta vislielākā uzmanība:
Vidējais noskatīto anime skaits: 118
Visvairāk: 1059 - Skull
Vidējais laiks, kas pavadīts skatoties anime: 38.47 dienas
Visvairāk savas dzīves šai nodarbei pagaidām ir veltijis biedris Skull - 267.6 dienas
Bet domājams, ka apsveikumus (vai līdzjutību) ir izpelnijušies arī tie daži biedri, kas tikuši pāri 100 dienu atzīmei:
exec - 153.9
HeadHunter - 141.9
Gawers - 134.0
Hikarulv - 103.4
un vienīgā sieviešu dzimtes pārstāve starp kungiem:
Garuchan - 102.5
Good job, people~
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Kādas emocijas? Kāds grib kādus mīļus vārdus teikt? Laureāti vēlas sevi kā attaisnot vai varbūt ar ko palielīties un pastāstīt kādu amizantu stāstu, kas saistās ar pārlieku ilgstošu anime skatīšanos?
------------------------------------------------------------------------------------------------
Mans, godīgi sakot, vis'laik domāja, ka ir redzējis salīdzinoši maz, bet kā izrādās gan noskatīto anime skaita ziņā (my 183) gan days wasted ziņā (my 77.6) esmu diezgan stipri virs vidējā (un būtu vēl vairāk, ja atsevišķi kadri neaizrautu statistiku sky high) :D ... Pat nezinu, vai priecāties vai ieslīgt depresijā. |D
Un, jā - es ar' esmu no tiem dīvainajiem, kas cenšās noskatīties visu iesākto, lai cik štruntīgs tas arī nebūtu.
p.s. man vispār bija doma arī apvienot skatītās anime, izvērtējot, kuras ir starp Latvijas Anime Kluba biedriem vispopulārākās/visaugstāk novērtētās, bet tam ir jāpieliek nedaudz vairāk laika, tāpēc, ja vispār tas kādam interesē(?), tas būs kaut kad nedaudz vēlāk. 0_< |