Forum Settings
Forums
New
Feb 26, 2013 10:15 AM

Feb 2009
933
Spójrz choć raz w lustro
co pojawia się w nim,
Jest ok to co widzisz
i czy dobrze ci z tym?
Nie graj, bo nie jesteś
tym kim chciał(a)byś być,
Kim cię widzieć chcą inni
wiesz-to takie denne jest.

Pokaż swoją twarz,
pokaż ile w sobie masz;

...

No właśnie... tyle gadania a o co chodzi? O wyzwanie :D ... Macie na tyle odwagi, by pokazać się publicznie? Ja mam i wyzywam was... pokażcie się :P

A oto moja twarz :)

Reply Disabled for Non-Club Members
Feb 26, 2013 10:46 AM

Feb 2009
92
Ja się tam nie stracham :P większość starych bywalców T.O. pamięta mnie bo miałem swoje zdjęcie w avku :P

dobra dla tych co by chcieli jednak zobaczyć jak wygląda mmka proszę
MMkaMar 17, 2013 3:14 PM
Feb 27, 2013 6:42 AM
May 2012
18
Serio ?? to są wasze facjaty ??

Trochę inaczej was sobie wyobrażałem ;) [ a MOON ] to pełne zaskoczenie , wyglądasz jak bookworm :]

Dobra , moją kufffe już widzieliście [ ale mogą ją powiększyć ] :]

Chociaż nie za bardzo wierze , że to naprawdę wy ....

zylastyFeb 27, 2013 10:16 AM
Feb 28, 2013 10:26 AM

Feb 2009
933
Przykro mi, że się zawiodłeś :P Tak, to ja... a co, spodziewaliście się świnio-macho-mordercy? :P
Feb 28, 2013 9:18 PM
May 2012
18
Na pewno nie takiej osoby jaką opisałeś , w mojej wyobraźni [czytając twoje komenty ] widziałem gościa około 25-27 lat , twardego , z zarostem , w garniturku przy kompie ... a dostałem faceta wyglądającego na mola książkowego [ bez urazy ] ale wolałem widzieć ciebie , w mojej wyobraźni ....hehe
Mar 1, 2013 8:43 AM

May 2012
25
Spokojnie , już myśleliście , że się obnaże , a tu dupa XD

Wciąż nie wszyscy się pokazali :] Jeszcze 2 osoby i zamieszczę swoje żdjęcie ;]

zylasty oj , ale krytykujesz , najpierw 3ba od siebie zacząć , a potem inne osoby XD :P
Mar 1, 2013 9:43 AM
May 2012
18
NO , ja czekam na krytykę względem mojego wyglądu - [ to z szamponem , nie liczy się ;) ] a na dłuższą metę nie dam fotki , nie chcę ułatwiać innym pracy [ względem wstawiania nielegalnych rzeczy w sieci ] . Ale na chwilę mogę znowu ujawnić swoją facjatę ;)

Mysza* co jak co , ale na twoje foto też czekam [ chociaż mało czytałem twoich komentów ] ale mam w głowie , jakieś tam wyobrażenie twojej postaci.

Moja osoba w świecie nie zbyt korzystnie wypada , w garniaku wyglądam jak jakiś gangstashit hehe , i raczej omijają mnie . A w pracy nikt nie robi sobie ze mnie jaj ...
Mar 1, 2013 9:57 AM

Feb 2009
92
Z osób tu będących chyba tylko Moon może potwierdzić że ja to ja :P
A że wyobrażenie mojej osoby ktoś ma inne to już inna bajka :]
Mar 1, 2013 10:10 AM
May 2012
18
MMka nie , nie ;) twoja fota najmniej mnie zmyliła , zdziwieniem był MOON :]
Mar 1, 2013 10:18 AM

May 2012
25
A więc jeśli serio ktoś jest zainteresowany moim zdjęciem to niech wali na priv. Nie będę się tu upubliczniać :]

MMka super masz włosy . Dawno już nie widziałam tak dobrego cięcia XD
Mar 1, 2013 10:56 AM

Feb 2009
92
Ważne że mi się podoba i osobą w moim otoczeniu (tym w realu lecz nie tylko) :D
Mar 1, 2013 11:28 AM
May 2012
18
No i łoto , chodzi ;)

Jak komuś pasuje , to może nawet z majtkami na głowie chodzić :)

Ja źle się czułem z fryzem :) ale wieki temu , jak posiadałem włosie na głowie- teraz nie wyobrażam sobie siebie z włosami . Na klacie się nie liczy :]
Mar 3, 2013 11:40 AM
May 2012
18
zylastyMar 3, 2013 12:18 PM
Mar 3, 2013 12:02 PM

Apr 2011
57
Hmmm nooo dooobra.
Co mi tam, dość dożo się udzielam, mogę postnąć swoją..hmm? facjatę?
Raczej nie prezentuję powagi w wypowiedziach, dlatego też zapodam zupełnie nie poważne foto.

Facjata MooNa mnie nie zaskoczyła, już ją miałem parę wieków temu okazje zobaczyć.

zylasty - ale gangsta, dwa różne światy.
giPsonMar 3, 2013 12:05 PM
Mar 3, 2013 12:07 PM
May 2012
18
gipson nooo , już widziałem twój tył [bez skojarzeń proszę ] , więc zaskoczenia nie ma :)

Enooo , nie potrzebnie powiększyłem twoją fotkę [ zobaczyłem włosie w nosie ] hehe
Mar 3, 2013 12:58 PM

May 2012
298
Moja aktualna samojebka XD

Mar 3, 2013 1:44 PM

May 2012
25
Noooo ! Postaraliście się ;] Jestem z was dumna XD
Mar 3, 2013 1:50 PM

Feb 2009
933
Ja również, choć nadal wielu z was nie ma jaj by się pojawić :P Rozumiem was, obawiacie się krytyki... każdy się jej obawia, to normalne... z wiekiem jednak człowiek uczy się ją filtrować.

Po mnie spodziewaliście się nie wiadomo jakiego... lwa... a wyszedł baran (właściwie koziorożec :P) xD Zapewniam was, że tak to ja w całej okrasie... tak to ten sam ja, którego wyobrażaliście sobie nie wiadomo jakiego kozaka a okazał się nim być zwykły szarak. I tak, mimo iż poznaliście prawdę, ja nadal jestem tym kim jestem i nie zmienię się choćbyście wyobrażali sobie mnie na jednorożcu, w różowej koszuli, dumnie dzierżącego tęczową flagę :P
Mar 3, 2013 1:54 PM

Apr 2011
57
A przestań MooN, nie zawyżaj już własnej samooceny, dla mnie jako "nerd" musiałeś mieć okulary itp. :P zdjęcie z wycieczki dokąd?

Kto chce niech wstawia foto, nie widzę sensu z kpienia z innych jak nie dają. Ja też chciałem być kiedyś pod tym nickiem anonimowy, dopiero później zluźniłem pas :)
Mar 3, 2013 1:57 PM

Feb 2009
933
Zakopane... z myszą :P To z jej ręki wyszło powyższe zdjęcie :P

Nie no ja sobie jaja robię nie(?) ale oczywiście szanuję decyzję o nie ujawnianiu się publicznie... jakieś kilka lat wstecz też sam bym tego nie zrobił... ale teraz mi to wisi... nie mam się czego wstydzić :P
Mar 3, 2013 2:00 PM

Apr 2011
57
Czyli wychodzi na to że kilka lat temu miałeś się czego wstydzić :P
Tak się spodziewałem ze góry, ale zapytałem z nadzieją ze to z moich pięknych Bieszczad :D xD
Ale w sumie nigdy w tatrach nie byłem więc nie mam porównania....
Mar 3, 2013 2:09 PM

Feb 2009
933
Nie, po prostu dopiero po tylu latach zdałem sobie z tego sprawę :P
Mar 4, 2013 2:51 AM
May 2012
18
No bo , MooN nam dojrzewa do pewnych decyzji , jak każdy facet . Niebawem zacznie pokazywać dumnie klatę i pisać różne świństewka .

No ale z tym dowaliłeś ..... a wyszedł baran hehe [zaniemogłem ] a zakończyłeś na kozie w koszulce machając sztandar [ uwolnić kartofla ] ..... a trochę poniosło moją wyobraźnię ... Co nie znaczy że twoje komenty jakie czytałem przez ostatnie miesiące nijak nie pasują do osoby jaką zobaczyłem - mola książkowego [ ktoś tam pisał - NERD] Duży wpływ zmiany w facecie ma KOBIETA ... resztę sobie dopisz ;)
Oczywiście doświadczenia w życiu, hartują i kształtują te zmiany [ nie licz że od tego wyrosną ci włosy na klacie ] hehe
Mar 4, 2013 3:28 AM

May 2012
25
zylasty jak zacznie pisać świństewka na Malu to go wygonie z domu ;]

Świństewka to można szeptać do ucha :]
Krwiozercza_MyszMar 4, 2013 3:32 AM
Mar 4, 2013 3:40 AM
May 2012
18
Mysza a ja myślałem że tą fotke zrobiłaś pod prześcieradłem , zakamuflowana , lekko zahipnotyzowana lub szukająca czegoś w oddali [ pewnie Moona ], a tak na serio [ wzrok jakiś smutny ,zmęczony , mało iskry ]

.... wszyscy jacyś wstydliwi , i udający że nie mają tego samczego instynktu] , ciekawe czy który przyzna się że nie obejrzy się za laską która idzie roznegliżowana [czytaj buf-orki ściśnięte, nogi gołe aż do futer... znaczy mini ]
Mar 4, 2013 3:55 AM

May 2012
25
Ja wiem , że Ty byś chciał fotki , gdzie jestem gorącą tygrysica , mam takie ;] Jednak , takie tylko dla mojego misiaczka :]

zylasty tak bo ja wiecznie niewyspana jestem . Już 2 osoba mi mówi że mam wory pod oczami , chyba czas odwiedzić chirurga, niech no coś z tym zrobi XD

W dzień mogłabym spać , najchętniej wtulona w swojego faceta a w nocy dopiero się budzę .. Tak mi się poprzestawiało :/
Mar 4, 2013 4:12 AM
May 2012
18
Mysza ale ja to o tym instynkcie pisałem do męskiego grona , które to cały czas wypiera się tego ..... nooo gdzie ty wyczytałaś że oczekuję twoich fotek w skórze z wycięciami , z pejczykiem ..... :)

najwyższy czas przerwać wam/nam ten niezwiązany z tematem dialog. Schodzimy z tematu ludzie :P Nie róbmy tego, bo tak to prędzej czy później każdy temat będzie nie na temat :) Rozmowy o "dupie Maryny" przenośmy na klubowe komentarze... dzięki za wyrozumiałość. ;]

THeMooN

Dokładnie, ja chciałbym jeszcze dodać, żebyście zakończyli te publiczne gody ;) jak Mysza wspomniała, świństewka się szepcze. Teksty typu "kocham mojego misiaczka" nie powinny być tak publiczne. Też kiedyś byłem bez Kobiety i wtedy najchętniej bym zabił :P
Koniec tematu, nie wypieramy się związków, ale nie świntuszymy zgoda? ;)

giPson
giPsonMar 4, 2013 8:34 AM
Jun 17, 2013 6:02 PM

Jun 2009
482
Kiedyś ktoś mi strasznie o to truł... Jako, że lepiej jest przykleić gębę do liter to łapcie. Oba z tego roku.

BierzgalJun 17, 2013 6:09 PM
Jun 23, 2013 1:42 PM
May 2012
18
......... bez komenta .
Jun 25, 2013 1:08 PM

Jun 2009
482
zylasty said:
......... bez komenta .

Ależ proszę, nie krępuj się :P Jak na prawdziwego faceta przystało, zacząłeś to skończ ;)
Jun 26, 2013 10:31 AM
May 2012
18
Widzisz , jakby to opisać .
Pewne że widziałem tą facjatę , nie wiem czy ją już pokazywałeś na forum , ale pewne że ją widziałem ;)

Wrażenia/opinie ??

Lepiej nie :]

Ale lepiej zlikwiduj fotkę , chyba nie tyko my tutaj lukamy .

No chyba że ci to wisi .

Zdziwko miałem też widząc że masz Facebook'a :]
zylastyJun 26, 2013 10:35 AM
Jun 26, 2013 11:05 AM

Jun 2009
482
Nie mogło by mnie bardziej dmuchać kto to zobaczy :D. Nie wstydzę się siebie. Mogą z tego nawet mema zrobić jeśli chcą :P. No i naturalnie nie myślisz chyba, że na co dzień wyglądam tak jak na pierwszym zdjęciu...

Na co dzień wyglądam tak:

A tak serio już, to mam do siebie dosyć spory dystans (nie to co niektórzy co wrażliwsi tu ;)). Dlatego w sumie mało co się mnie ima :) (i tym bardziej bawi gdy ktoś się spina). A Fakebooka taaa... mam, zmusili mnie znajomi. Ale w sumie nie jest tak straszny jak go malują. Chociaż tandety to tam sporo. To sam MAL trzyma dużo wyższy poziom. Jak znajdę jakąś NORMALNĄ fotkę to może potem dam. Ale ja mam mało normalnych fotek :P. Normalne fotki mają normalni ludzie.
BierzgalJun 26, 2013 11:12 AM
Jun 27, 2013 1:22 AM

Feb 2009
933
zylasty, masz brzydki zwyczaj wypowiadania się na temat czyjegoś wyglądu, samemu nie ujawniając swojego. Odważnie :) Wiesz, ja rozumiem, że możesz sobie kogoś inaczej wyobrażać (tu pije do twojej wypowiedzi skierowanej do mojej osoby) ale teksty typu "......... bez komenta ." są na poziomie nastolatka, który zwyczajnie ma ochotę powiedzieć o kimś, że ma "kaprawy ryj". Co prawda, nie pozostawiłeś tu żadnego swojego zdjęcia, ale my (aktywna część klubu) wiemy jak wyglądasz, pamiętamy cię :P I my nie komentujemy twojego wyglądu... a moglibyśmy. Serio, takie komentarze zostaw dla siebie. Na szczęście osoby które komentujesz, nie biorą tego do siebie ale mała reprymenda na przyszłość musi być.

Temat powstał w celu ujawnienia swojej prawdziwej twarzy (kto wie, może się kiedyś spotkamy gdzieś na drodze... fajnie by było, nie?), to czy się ona komuś podoba czy nie, to jego sprawa, niech każdy patrzy na siebie.
Dziękuję.
Jun 27, 2013 4:10 AM
May 2012
18
I widzisz , znowu jesteś w błędzie .

Nie chodzi o wygląd , mam zły nawyk pisania o wszystkim tylko nie o wyglądzie .

Nigdy nie pisałeś ze mną więc nie wiesz ;)

Leję na wygląd , jak kto wygląda lub nawet czy nosi worek na głowie .

Dlatego postanowiłem nie pisać , obydwoje jesteście z innej gliny niż ja , i nawet nie próbuję was zrozumieć :p
Nie będę więcej truł , bo wyjdę na babę :]

A , i małe sprostowanko ;)
Pisałem o fotce nie dlatego że nie podoba mi się facjata , tylko dzięki niej można dowiedzieć się prawie wszystkiego

imię , nazwisko , miejscowość w jakiej mieszka , itd . / na upartego numer telefonu

No ale jak mu to wisi , jego sprawa :p
zylastyJun 27, 2013 4:53 AM
Jun 28, 2013 12:17 AM

Jun 2009
482
Prywatność w sieci jest iluzją :P. Jeśli ktoś CHCE dowiedzieć się kim jesteś i gdzie cię szukać to mu się uda. Inna sprawa, że zawsze śmieszy mnie coś w stylu "ojej, poznają moje nazwisko i miejscowość w której mieszkam". Każdy ma jakieś nazwisko i każdy gdzieś mieszka :P. Co? Przyjdzie mi ktoś przewiercić kolana wiertarką :P? Inna sprawa, że nr telefonu czy dokładnego adresu nigdzie nie uświadczy. Chyba, że by bardzo chciał. A do tego to mu wystarczy jeden post na jakimkolwiek forum.
Podobnie ze zdjęciami. "Oh jej, nie zostawię fotki w internecie bo ona tam zostanie już na zawsze". Aaaand?
Jun 28, 2013 3:57 AM
May 2012
18
Inna sprawa, że nr telefonu czy dokładnego adresu nigdzie nie uświadczy ...

Iluzja , każdemu tak się wydaje .

Jeśli tylko kupowałeś lub inwestowałeś /nie tylko w internecie , twoje dane nie są ukryte.
Wielkie firmy / w jednej takiej pracuję , nawet wymieniają się danymi . Każdy potencjalny klient jest na wagę złota . Nie muszę nawet wykorzystywać swojej firmy żeby dowiedzieć się numer telef. / stacjonarny w kilka minut , jeśli tylko posiadam imię , nazwisko , data urodzenia oraz miejscowość .

Nawet współpracownicy wymieniają się danymi , za nowego klienta dodatkowe gratyfikacje/premie /wczasy itd.

A obawy że ktoś zobaczy moją facjatę ??

Widzisz to też inna sprawa , przykładowo ja .

Jak by nie patrzeć posiadam rodzinę / kobitka i dzieciaki . Sram co będzie ze mną , ale na myśl o prześladowcach /zbokach i innych wynaturzeniach .... myślę że mógłbym zrobić złe rzeczy takiemu osobnikowi /naprawdę złe .

zylastyJun 28, 2013 4:01 AM
Jun 28, 2013 6:32 AM

Jun 2009
482
zylasty said:
Inna sprawa, że nr telefonu czy dokładnego adresu nigdzie nie uświadczy ...

Iluzja , każdemu tak się wydaje

A co ja właśnie napisałem :P? Piszesz jakbyś nic powyżej nie przeczytał (lub zrozumiał :P). Ale mowa jest o zdjęciach. Wpisując mnie w googlu przecięty zjadacz chleba raczej nie znajdzie mojego nr telefonu czy adresu. A jak działa rotacja danymi w sieci to wiem doskonale bo pracowałem w dziale reklamowym Agory w Gazecie Wyborczej :P. To jest większy syf i nieuczciwość niż większość sobie wyobraża :D. W jaki sposób ludzie dostają spam na mail czy na komórkę... :). Tzw. reklama kierowana. Do np 30-letnich kobiet w ciąży. I skąd niby oni to wiedzą? Ano wiedzą :).

A obawiać się dać swoje zdjęcie jest zabawne. Wstydzić się to rozumiem. Każdy może się wstydzić, to logiczne i naturalne. Zaś inne tłumaczenia to tak jakby powiedzieć "chodzę po ulicy w papierowej torbie na głowie. Przecież ktoś może mnie zapamiętać i iść za mną do domu z nożem kuchennym". Czysta paranoja. Śmieszne trochę takie.
Jun 28, 2013 8:23 AM
May 2012
18
delete.

Nie będę wypisywał jak gówniarz ;)

A , wiedź że łysiejesz . Na szkolnych zdjęciach większą miałeś czuprynę .
Ja tam lubię swoją więc też się przyzwyczaisz :p
Jun 30, 2013 7:00 AM

Jun 2009
482
Trochę nudzi mnie ta bezpłodna rozmowa. Żaden fenomen, że jak masz czyjeś imię i nazwisko to po prostu go Googluejsz i masz. Jak wpiszesz "Bierzgal" to tez co najmniej 2 strony od góry do dołu to ja. I co? Dowiesz się w co gram. Hmm... i co mi to zrobi? Nada.
Tak sobie piszesz i piszesz, tylko w sumie nie wiem po co. Nic nie udowodniłeś. Widziałem to co skasowałeś i czy byś zostawił czy nie to nic by nie zmieniło (tak z polowa była źle). Ale przypomniałeś mi, że miałem usunąć profil na NK więc dzięki I guess.
Chorobliwa potrzeba anonimowości jest widzę dużo gorsza niż jej zaniedbanie (czego nie uważam w sumie, że robię). I tak jak napisał Moon. "Bez komentarza". Jak nie masz nic do napisania to po co w ogóle coś piszesz? Najwyraźniej czekasz na jakąś odpowiedź. No to dostałeś. Nic z tego nie wniknęło bo nadal nie napisałeś nam nic co by wniosło do tematu. Przedstawiasz nam swój "pogląd polityczny" nt. zamieszczania zdjęć w sieci. Gówno nas on obchodzi :). To temat do dawania zdjęć i ich komentowania. "Nie komentuje wyglądu" to co tu jeszcze robisz :P? Pieprzysz panie. Nie wiem czy z nudów czy z przekory, ale jednak.

A czy łysieję? Lol :P. Widzę, że nie tylko z ciebie zdjęciowy spec-detektyw ale także lekarz. Tyyyyle z tych zdjęć można wyczytać. Pewnie tam w źrenicy pesel czy hasło do karty płatniczej tez zobaczyłeś. A nawet jeśli zacznę łysieć gdy już będę taki stary jak ty to temu pomogę, pierdolnę się na łyso, dopuszczę trochę brody i będę wyglądał jak Kerry King ;).

No to teraz, odpisz, ze nie chciałeś mnie urazić, sam tez nie jesteś urażony (no chyba, że jesteś ale wtedy i tak napisz, że nie jesteś) i coś tam jeszcze, ja sobie przeczytam, nie odpisze bo mi się nie chce (łatwo się nudzę, często dla własnej wygody) i temat zakończony :P. No chyba, że dasz jakieś zdjęcia to chętnie zobaczę, zaakceptuję miast oceniać i się kurtuazyjnie uśmiechnę :).
Jun 30, 2013 8:48 AM
May 2012
18
...ze nie chciałeś mnie urazić.

Haha dobre , wali mnie to :p

Nie mam zamiaru dyskutować , bo nie ma o czym . Tym bardziej że ja zwykły robol , a twoje zachowanie jest bardzo wyniosłe .
Nie mam zamiaru czytać szyderstw w moim kierunku.
Więc podziękuję za wspaniałą rozmowę , której nie mam zamiaru już kontynuować .

I podziękuję za wizyty w tym klubie kierowniku:]
Jul 2, 2013 9:30 PM
Apr 2009
106
Lol xD
Bierzgal, zjedz snickersa, bo zaczynasz brzmiec jak kabaret (kto go pamieta ten pamieta) ktoremu IQ skoczylo wystarczajaco, zeby komentarz mial jakis sens.

:P

/Skończyliście? Pytam wszystkich. To nie miejsce na takie rozmowy. Nie twierdzę, że nie można wyrażać własnej opinii, sam swoja wyraziłem ale ta rozmowa wymknęła się spod kontroli. Kolejne najazdy i posty typu "bez komentarza" będę natychmiastowo likwidował. "Opinia jest jak dupa... każdy ma swoją", więc zatrzymajcie swoje dupy dla siebie.

Shid...
/THeMooN

Nom?
/Shidobu

Przestań się wygłupiać.
/THeMooN

1. Jestem jeszcze na wakacjach.
2. Ta prosba jest bez sensu, to tak jakbym napisal:
" Moon, przestan byc Moonem"
:3
/Shidobu & Dobre intencje inc.

Troll :P
/THeMooN
THeMooNJul 10, 2013 2:38 AM
Jul 4, 2013 1:55 AM

Jun 2009
482
Shid, nie uważam bym zaczął te dyskusję ze złej stopy i nie ja ją eskalowałem. Trzeba się jednak przygotować na to, że jak ktoś się do kogoś przypieprza to musi się liczyć z konsekwencjami tego co robi. A porównanie do "kabareta" uważam za wyjątkowo nie na miejscu :P.

Mun, mówił ci ktoś, że to straszne prostactwo pisać w czyichś postach :P? Jedna z najgorszych rzeczy jakie może zrobić ktoś z uprawnieniami moderatora. Sio do swoich postów :).
Wlasnie, odrobina kultury nie zaboli
/not_shidobu

Swoją droga temat ma już 43 posty a tylko z 5 osób dało jakiekolwiek zdjęcia. Az tak się wszyscy wstydzą siebie :D? Czy to kolejne przypadki paranoi szpiegowsko-prześladowczej :P? Fajnie by było wiedzieć z kim się skrobie. Man up!
Shidobu_Jul 7, 2013 9:44 AM
Jul 4, 2013 2:21 PM
Apr 2009
106
Fuck... spalilem... zapomnialem o "bo jak jestes glodny to costam costam"
Co zlego to nie ja :P
derp
Reply Disabled for Non-Club Members

More topics from this board

» CYCKI! ( 1 2 3 4 5 ... Last Page )

giPson - Mar 17, 2012

649 by usui78 »»
May 29, 2014 1:31 PM

» AMV - ulubione/najlepsze/smieszne ( 1 2 3 )

Shogunthc - May 13, 2012

130 by Tomi_88 »»
Nov 1, 2013 12:36 PM

Sticky: » Anime Charts - Winter 2014

THeMooN - Sep 29, 2013

0 by THeMooN »»
Sep 29, 2013 2:16 PM

Sticky: » Anime Charts - Fall 2013

THeMooN - Jul 28, 2013

3 by THeMooN »»
Sep 29, 2013 2:15 PM

» Ranking grup FanSuberskich

HaQ1408 - Jan 9, 2012

34 by Shidobu_ »»
Sep 8, 2013 4:04 PM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login