Witam wszystkich!
Przybywam w pokojowej misji upiększania Waszych profili jeszcze bardziej, o ile jeszcze jest to możliwe, i chciałabym zaoferować swoje usługi w postaci tworzenia layoutów aka szablonów, czyli po prostu zadbać o wygląd Waszych list. Te nudne standardowe ramki... Ile można na nie patrzeć? Zmieniać z czarno-niebieskich na niebiesko-czarne w kółko... Mogę pomóc to zmienić!
A zatem, jeżeli chciałbyś/chciałabyś mieć swoją ulubioną postać w tle, kiedy będziesz zaznaczać kolejny odcinek kolejnej serii na swojej liście, wystarczy, że zgłosisz się do mnie, spróbuję Ci pomóc.
JAK ZAMÓWIĆ?
1) sprawy załatwiamy używając prywatnych wiadomości, NIE KOMENTARZY - będą ignorowane;
2) w wiadomości podsyłacie link do grafiki, którą chcecie, żebym wykorzystała w Waszym szablonie; zastrzegam sobie prawo do odrzucenia podesłanej pracy, na przykład z powodu tego, że nie wiem jak się za to zabrać i nie potrafię wpaść na sensowny pomysł z wykorzystaniem danego obrazka, ponieważ jest niewygodnie ucięty, w złej jakości itd. (Co wtedy? Poproszę o podesłanie innego obrazka!) Oczywiście jeżeli nie chcecie żadnego obrazka to żaden problem - mogę zmienić samą kolorystykę, ułożenie, cokolwiek chcecie! NIE MA MOWY o krótkim rzucaniu haseł typu "chcę szablon z koniem, znajdź sama jakieś zdjęcie, bo ja żadnego nie mam". Niczego sama szukać nie będę, to w Waszym interesie leży to, jak chcecie, żeby wyglądał Wasz profil. Moje i Wasze gusta różnią się wiele.
3) koniecznie, ale to koniecznie proszę podać rozdzielczość monitora, na przykład 1024x786; muszę wiedzieć na jaką wielkość obrazka mogę sobie pozwolić przy tworzeniu szablonu - co będzie, jak utnę komuś głowę? D:
4) najważniejsze dla mnie są obrazki i rozdzielczość. Jeżeli macie jakieś zastrzeżenia typu: "chcę listę po prawej stronie", "chcę całość w odcieniach niebieskości", "nie zmieniaj kolorów obrazka, który wysyłam", to koniecznie je pisać, najlepiej drukowanymi literami, żebym przypadkiem czegoś nie przegapiła! XD Ale możecie też, mając kompletną pustkę w głowie, napisać, że kwestię kolorów i ułożenia i całej reszty pozostawiacie mnie. Z tym dam sobie radę.
5) Termin oddania mojej pracy jest nieoznaczony. Kod html wyślę, kiedy go napiszę, może to być jeszcze tego samego dnia, może być 3 dni później, może też 10 dni później. W każdym razie prędzej czy później. ŻADNEGO POGANIANIA - to nie zadziała. Zrobię brzydkie COŚ, co ani Wam, ani mi się nie będzie podobać. Wena musi nadejść, a ona przychodzi kiedy chce. Nie jestem w stanie się określić, na kiedy wszystko będzie gotowe. To zajmuje TROCHĘ czasu, a ja też mam swoje życie! ^^
6) Byłabym naprawdę wdzięczna wstawienie linku do mojego profilu na Waszych profilach, żeby, jak ktoś przelotnie wpadnie, mógł zobaczyć, kto jest autorem pracy i jeżeli będzie chciał, wpadnie do mnie i też zapyta. Dzięki!
Podsyłam kilka przykładowych prac. Więcej przykładów znajdziecie na moim profilu.
#, #, #, #, #, #, #, #.
Zapraszam! ^^
S |