New
Sep 16, 2010 12:08 PM
Witam:) Imię: Patrycja (zazwyczaj mówią do mnie Jadzia o.O) Wiek: jeszcze 20xD Wzrost: 164 cm Znak zodiaku: Strzelec / Wąż Rodzeństwa i Zwierząt BRAK Lokalizacja : Łódź; Bałuty Doły Zainteresowania: książki fantasy/ horrory ( rzadko inne gatunki), anime, strzelectwo sportowe, nowoczesne technologie, mity i legendy, sporty wodne i wiele innych^^, od niedawna DDR ect ect Zaczęłam oglądać anime w zerówce, była to Czarodziejka z księżyca, potem jakieś anime o piłce nożnej. Niestety ze względu na to co i kiedy było emitowane w tv, nie miałam okazji do obejrzenia zbyt wielu serii. Tak na prawdę (jak to pięknie ujęła ewczak) "przepadłam" ze 4 lata temu i w podobny jak ona sposób.^^ Ale anime to pół biedy... mniej więcej w tym samym czasie (no prawie, bo pięć lat temu) w moim życiu pojawiły się gry mmorpg.... to dopiero zło. Aktualnie jestem na odwykuxD ZERO MMO!! Jednak nie... pierwsze anime to muminki, pszczółka Maja i smerfy (chyba pierwsze... bo może jeszcze o jakichś zapomniałam?)^^ gg: 11883125 :) @Daisuke hahaha witamy w naszym gronie No-lifów na odwyku xDD mamy tutaj byłych graczy WOW-a , L2 ,Cabala , Aiona i wielu innych MMO ! xD i dowalil mnie fakt ze znam koleżanke na którą wołam Zdzisia i tez ma na imie PAtrycja xD Pozdrawiam i zachęcam do udzielania sie na forum ;) Heh zauważyłam, że uzależnienie od anime idzie w parze z uzależnieniem od gier.xD Przy okazji chciałam napisać, że kiedy mam czas piszę recenzje dla download-anime.info i chciałabym zaprosić wszystkich chętnych do pomocy.:) ;p |
Akai89Sep 17, 2010 2:49 PM
"Kochał życie, a szczególnie pieczone króliki" ^^ |
Sep 16, 2010 1:38 PM
Wiek : 14 Wzrost : 167 cm Orientacja : Hi-mi-tsuu~! xD Znak zodiaku : Wodnik Lokalizacja : Marysin Zainteresowania : Anime&Manga, Japonia, gitara, muzyka (śpiew), rysunek, trochę aktorstwo, pisarstwo, duchy, demony i wiele innych rzeczy ^^ Anime interesuję się już jakieś 4-5 lat. Zacząłem od Shaman King i Naruto (leciało akurat na Jetixie :P). Oczywiście, gdy byłem młodszy oglądało się Princess Mononoke, Pszczółka Maja, Sailor Moon... Ale prawie tego nie pamiętam. Hm... Co jeszcze...? Dla innych-ludzi mogę wydać się nienormalny, lecz dla mnie jestem jak najbardziej normalny, a ludzie - nie. Dla mnie moje zachowanie jest normalne, a ich - przeciwnie, trochę dziwne... Znaczy, ciężko mi je czasami zrozumieć... Eh... Trudno mi zrozumieć ludzi i pewnie trudno im jest zrozumieć mnie. No, trudno~! ^^ Hmm... Coś jeszcze....? A! Chyba nie wierzę w Boga... Tak. Raczej tak. Mam nadzieję, że wystarczy~! :) |
Sep 17, 2010 3:40 AM
Imie - Karolina (ale bez zdrobnien, nie znoszę skrótow typu Kala, Karola, Karolcia - jesli ktoś chce krócej to Lena) Wiek - 23 Wzrost - 164 Zodiak - Rak Lokalizacja - Turek ale studiuje w Łodzi wiec tu przez wiekszosc czasu mozna mnie złapać.. GG - jak ktoś bedzie zainteresowany to podam.. Zainteresowania - oczywiscie manga i anime, obróbka grafiki w APS, medycyna, muzyka, filmy.. Anime i manga - interesuje sie od dziecka ale tak naprawde zaglębiłam się w temat w 2005 bodajze kiedy to chciałam po raz kolejny obejrzec Sailor Moon, potem w biegu gdzies dorwałam Neon Genesis Evangelion i pomyslalam: Wow, chcę wiecej.. Pozniej poszło juz bardzo szybko... :) Jestem włascicielką małego forum o tematyce M&A, udzielam się również na wielu forach - jednak ostatnio rzadziej z racji duzej ilosci nauki... Na razie tyle ;) |
![]() |
Sep 19, 2010 11:45 AM
Dzień dobry. Albo Kombanwa, bo jest już wieczór. Jestem na tym forum zupełnie nowa, proszę, nie znęcajcie się nade mną. Nie bardzo wiedziałam, gdzie mogę się przedstawić, więc zrobię to tutaj. Chcaiłabym się z wszystkimi przywitać. Jestem śliczna, miła, poprawna politycznie i nie trzeba się mnie bać. To teraz się przedstawię.. Imię: Zofia (można mówić Zocha) Wiek: 18 Znak zodiaku: Byk Lokalizacja: Retkinia Południe Zainteresowania: Manga i Anime od jakichś sześciu lat. Oprócz tego japońska muzyka, moda i historia sztuki, nie tylko japońskiej. Moje pierwsze anime to Polonia 1 (Yattaman, Gigi, Daimos). Obecnie moje ulubione anime to Paranoia Agent i Princess Tutu. Oprócz anime uwielbiam Lolita Fashion, Visual Kei, Harajuku i inne rzeczy, które nic nie mówią przeciętnemu Polakowi. Lubię rysować w stylu mangowym, mam stronę z rysunkami, ale nie będę się reklamować. Miło mi wszystkich poznać, ale musicie na mnie uważać, bo jestem delikatna i czasami tnę się jogurtem lub śmietanką. Bądźcie dla mnie mili. |
Sep 19, 2010 12:52 PM
Nov 2, 2010 11:52 PM
Nov 3, 2010 4:09 AM
Nov 3, 2010 8:04 AM
Witam. Trafiłem tu może w niezbyt zdrowych okolicznościach (pijąc z Borysem wódkę i oglądając Mars of Destruction) ale mam nadzieje że coś pozytywnego z tego wyniknie. Imię: Krzysiek Wiek: 21 Lokalizacja: Retkinia-Zagrodniki (fotka mojego bloku jest na Wikipedii :)) Zainteresowania: anime, fansubbing, elektronika, gry, informatyka (raczej od strony sprzętu) i wiele innych rzeczy często niezbyt ze sobą związanych. Moja przygoda z anime zaczęła się od tytułów emitowanych przez Polonie 1 chociaż wtedy jeszcze nie bardzo kojarzyłem to z japońska animacją. Później oglądałem RTL7 już w pełni świadomie. 7 lat temu zacząłem pojedyncze serie ściągać z internetu (z reguły były to tasiemcowe shouneny), od około 5 lat natomiast łykam wszystko jak leci z przerwami na jakieś inne nałogi (jak sporo osób tutaj gry MMO). Na MAL zarejestrowałem się tylko po to żeby dołączyć do tego klubu gdyż preferuje normalne spotkania zamiast udzielania się na forach, a miło by było spotkać więcej ludzi o podobnych zainteresowaniach. |
Nov 3, 2010 10:24 AM
Heh jak się zapisałem to i wypada coś napisać o sobie ;p imię - Marcin wiek - 23 wzrost - 187 cm Znak zodiaku - Koziorożec Lokalizacja : Polesie ( bardzo bezpieczna ulica Legionów ;p) Zainteresowania - Oczywiście A&M, a tak poza tym to muzyka (od Jazzu po J-pop i J-rock), muzyka raz jeszcze, ale tym razem brzdąkanie na gitarze ;), poezja (tak wiem niemodne ;p) oraz inne dzieła pisane, kultura Japonii, gotowanie, gry ( PC i konsole, ze szczególnym uwzględnieniem Jrpg ) Nr GG - 19553599 Pierwsza fascynacja Anime to oczywiście nieśmiertelna Polonia 1 i cała gama nadawanych tam seriali z "Tosho Daimos" na czele ;). Później przyszło zainteresowanie grami (i katowanie i masę Jrpg), a "prawdziwa miłość" do Anime wzięła się jakieś 6 lat temu i trwa do dzisiaj ;) Jestem też uzależniony od kawy z mlekiem, ryżu i dobrego vermouth'a :) |
Nov 3, 2010 10:39 AM
hendrix1 said: Favorite Anime: Texhnolyze Dobry wybór ;] |
Nov 3, 2010 12:09 PM
Issina said: hendrix1 said: Favorite Anime: Texhnolyze Dobry wybór ;] No ba! Już od pierwszego ep'ka wiedziałem, że będzie to pozycja wyjątkowa (chociaż znam osoby, które wprost nie cierpią, pierwszych 6 epizodów) i kupi mnie klimatem ;] |
Nov 4, 2010 12:58 AM
Nov 4, 2010 10:08 AM
Nov 22, 2010 11:07 AM
Witam wszystkich trafiłem tu przez Bogusia. Powiedział przyjdź będzie fajnie, a że mi nie trzeba dwa razy powtarzać więc oto jestem. Imię: Arek Wiek: 29 Lokalizacja: Chocianowice / Kisielewo, tego ostatniego nie specjalnie widać jest na googlach bo przesłanie prawie całą miejscowość taka zarąbista chmurka. Zainteresowania: oprócz tego co należy i tp. informatyka (programowo), naprawa wszystkiego co w jakiś tam nawet pokrętny sposób jeździ, gotowanie i masa tak dziwnych rzeczy że czasami wole tego nie wymieniać. Ulubione serie to: Bleach, Fairy tail. |
swistak1981Nov 25, 2010 2:09 AM
Dec 10, 2010 3:00 PM
Cześć wszystkim ;] Dołączyłem do klubu już dawno temu a jakoś nigdy nie udało mi się tu nic nawet napisać więc pomyślałem,że najwyższa pora się chociaż przywitać i przedstawić :P bo od czegoś zacząć trzeba xD Imię : Maciek Wiek : 22 Wzrost : 186 Znak zodiaku : Lew Lokalizacja : Polesie zainteresowania : A & M ,muzyka , sporty i w sumie nic więcej o czym warto wspomnieć. Moja przygoda z anime zaczęła się tak,że... nie chciałem żeby się zaczęła ^^ 3 lata temu byłem pewny,że coś takiego jak anime nie przypadnie mi do gustu i broniłem się przed obejrzeniem jakiegokolwiek tytułu :P po kilku tygodniach namawiania mnie zaczęło mnie to na tyle irytować,że dla spokoju powiedziałem,że obejrzę to co mi tam kumpel podrzuci. No i tak właśnie obejrzałem swoje pierwsze anime o tytule "Elfen Lied" i dalej poszło w błyskawicznym tempie bez żadnego namawiania ^^ tak się wciągnąłem że nie wiedziałem już kiedy dzień a kiedy noc co było zresztą nieważne bo oglądać i tak trzeba było xD do tego doszedł wow i zainteresowania wyglądały tak : anime/wow/anime/wow... teraz już wowa z listy zainteresowań wykreśliłem a anime oglądam tylko raz na jakiś czas. aktualnie moim ulubionym anime jest "One Piece" a wcześniej przewinęły się takie tytuły jak "fate stay night" "Chrno crusade" "shool rumble" i dalej nie wypisuje bo pewnie skończyłbym na przepisaniu całej mojej listy anime jako,że każde było w swoim czasie moim ulubionym ^^ nr. gg 31874664 |
SzejNuDec 10, 2010 3:08 PM
Dec 30, 2010 2:57 PM
Witam ^^ Mam na imię Monika ale zwią mnie Monik,młoda lub Vall. Liczę sobie 18 wiosen. Horoskop: Byk, Małpa, 2 ( to zależy jaki bierzemy pod uwagę ;) Obecnie mieszkam na Widzewie ale mam nadzieję że niedługo to się zmieni ^^ Anime oglądam od dłuższego czasu... zapewne jak u większości zaczęło się od Sailor Moon a potem było z górki. |
Jan 2, 2011 8:59 AM
Yo xd Imie : Aleksander, Olo Pseudo : Misieq (od avka na gg), Szymek (od nazwiska) Wiek: Jestem tutaj najmłodszy chyba z was wszystkich, bo posiadam 13 lat, ale w Marcu 14 ^^ Ulubione anime : Code Geass < 3 Ulubiona manga : Bleach Ulubiona Postać : C.C , Lelou ; ) Zainteresowania: Of course, że interesuję się A & M, a poza tym to także Sportem (m.in. Płką nożną, WWE, Formułą 1), amatorsko zajmuję się Photoshopem ^^ Moja Przygoda z Anime : Anime oglądam już sporo czasu, bo moje pierwsze anime obejrzałem w wieku 8-9 lat, było to bodajże Yu-Gi-Oh!, z początku nie wiedziałem wgl., że to jest anime ale tak bardzo mi się spodobało, potem szybko zacząłem oglądać takie anime jak : Duel Masters, Bobo-bobobo, Shaman King a także od nie dawna nadawanego przez CN Bakugana. |
RefugeMar 31, 2011 8:24 AM
Jan 3, 2011 3:11 PM
Witam Imię:Piotr Drugie imię:Edward Nazwisko:Kraska Wzrost:180cm Waga:70kg Znaz zodiaku: Lew Grupa krwi: 0 rh+ Kolor włosów: Brązowe Kolor oczu: Niebieskie Konto Skype: krasek.ja Numer gadu-gadu:25349392 Posiadam również profil na Facebook.com(Piotr Kraska) Zainteresowania: W zasadzie to lubię spać, oglądać anime, grać na komputerze. I dużo innych rzeczy które trudno mi teraz wymienić. Ulubione gatunki muzyki: Rock, j.rock(głownie, a nawet w 100% endingi/openingi z anime które obejrzałem), A tak właściwie to wszystko co wpada w ucho. Ostatnio nawet zacząłem słychać Reagge. Jak ktoś ma jakieś propozycje to jestem otwarty na nie. Anime oglądam od dziecka, ale w zasadzie wtedy tego nie wiedziałem. Kiedy byłem mały(jakieś 5,6 lat) W televizji na RTL7 leciał DB. Potem to już klasycznie: Pokemon, Yu-gi-oh, shaman king. Ostatnie anime które obejrzałem i rekomenduje to Death Note. zapomniałem nadmienić że mam 16 lat, a pierwsze anime którego w pełni nierozumiałem bo miałem 6 lat to Ksieżniczka mononoke(byłem na nim z tatą w kinie). |
Daisuke90Jan 4, 2011 2:52 AM
Jan 4, 2011 1:03 AM
Jan 6, 2011 1:38 AM
Hej ^^ Imię: Ola Pseudo/nick: Olek, Ruda.. -.- BukOla Wiek: 16 Urodziny: 8 marca Miejsce zamieszkania: Rzgów. Wygląd: włosy rude, oczy niebiesko-szare? raczej niska - marne 164 -.- Hobby itd: No to oczywiście A&M czasem oglądam azjatyckie dramy, lubię czytać książki i rysować/malować/lepić-generalnie brudzić się Muzyka: generalnie rock, metal, trochę punku, czasem reagge, dobrym starym popem nie pogardzę, a i oczywiście op i end z anime :) j-rock i j-pop przychodzi "falami" Jak to się stało, ze oglądam i czytam A&M? Jakoś w wieku przedszkolnym zaczęłam oglądać DB i Sailorki. Jakoś w gimnazjum przypomniało mi się o DB, później było Naruto, Bleach i już poszło z górki. Moja ulubione anime na dzień dzisiejszy to Hetalia AP, Death Note i Fruit Basket[mimo, że nie lubię staroci] ^^ To chyba tyle... |
Nightmare0Sep 14, 2011 11:41 AM
Jan 14, 2011 12:54 PM
Yo. Imię: Marcin Pseudo: Różne bywały ale Zetri najbardziej mi sie podoba Wiek: 20 Znak zodiaku: Waga Lokalizacja: Blisko Wiśniowej Góry ale to Łódź (nawet nie wiedziałem ze ten obszar zwie się Osiedle Numer 33) Zainteresowania: Jak każdy tu zgromadzony M&A,J-music,gry, a co do reszty to zmienia się z czasem. Nr GG: 8015545 Ulubione Anime: Yu-gi-oh/GX/5`d, Gundam 00, Death Note, Da Capo , Twórczość Clampa. Osobowość: Nie które osoby znające się na Anime porównują mnie do Setsuny choć nie znam powodu. Wszystko zaczęło się od oglądania na RTL7 Anime, choć nie miałem pojęcia że tak to się nazywa. Dopiero w gim się o tym dowiedziałem i jakoś rozkręciła we mnie fascynacja tym. |
Feb 19, 2011 11:46 AM
Siemka :D Imię : Dominik Pseudo : Goździk (wiem mało wspólnego z anime czy mangą) Wiek : 19 (w marcu 20 :D) Znak zodiaku : Baranek :P Lokalizacja : Andrzejów ( czyli gdzieś na obrzeżach ) Zainteresowania : Oczywiście M&A , Muzyka , gry , Sztuki walki , Nr GG : 3430017 Ulubione Anime : Bleach, Kaicho wa maid Sama, GTO, MM! , Ouran High School Host Club, Seitokai Yakuindomo, Zero no Tsukaima , i wiele innych xD Wygląd : 182cm 78kg czarne włosy Niebieskie oczy Anime zacząłem oglądać myślę w drugiej klasie gimnazjum, Wszystko zaczął Naruto potem Bleach i dalej poszło z górki. |
Mar 7, 2011 2:32 AM
Imię: Marta; Wiek: ee... 13; Wzrost: 160 cm; Znak zodiaku: Lew; Skąd?: Rokicie (miejsce zamieszkania często ulega zmianie); Zainteresowania: m&a, nauki społeczne GG: 20461096 Taka nijaka. Nerwowy leń o skłonnościach do histeryzowania, ale kiedy nawiążę z kimś głębszą znajomość, cała promienieję :D |
Apr 7, 2011 12:24 PM
Serdeczne Ohayo! Imie : Only na żywo zdradze... Pseudo : Pesmerga, Pes, Pesus Wiek: @% Wzrost: 187cm Znak zodiaku: Raczek Lokalizacja: Niedaleko Łodzi Oczy: piwne ^^ Włosy: ciemne/prawie czarne Stan: Free to play ;> Ulubione anime : nie mam Ulubiona manga : Naruto Ulubiona Postać : Pesmerga Zainteresowania: Religia, Kraina Kwitnącej Sakury - Nippon <3, anime ofc, Play Station 1,2,3; jRPG, pilka nozna,se><, plywanie, natura, zwierzaki, kos mos, mitologie, poznawanie nowych ludzi, ...wszystko po trochu, ale to wszystko.. GG:4611100 |
PesmergaaApr 8, 2011 7:13 AM
Apr 26, 2011 12:01 PM
Ehhh w sumie troche późno zebrało mi się na przedstawienie no ale lepiej późno niż wcale :) Imie : Daria wiek : 15 ( w grudniu TT_TT ) wzrost : 183 cm ( i dalej rosnę TT_TT ) Znak zodiaku : Koziorożec Lokalizacja : Radogoszcz Zainteresowania : a&m , muzyka, siatkówka, kocham czytać (: Muzyka : http://www.lastfm.pl/user/YourLuckyDummie Ogólnie przygodę z anime zaczęłam jak miałam 8 lat. Tak, tak, pewnie jak większość byłam nie świadoma tego co oglądam. Dobrze pamiętam ten wieczór... Leże sobie grzecznie w łóżeczku oglądając telewizje, przełączam kanały a tu co? Kanał Hyper, leci moje pierwsze anime - Chobits. ( trójkącik '16' też świetnie pamiętam w prawym górnym rogu xd) W sumie zaciekawiło mnie, po paru dniach już wyłapałam nazwe, o której godzinie dokładnie się zaczyna, no i to, że jest to anime. W sumie jakoś tak przez następne 3 lata oglądałam tylko to co na hyper, bo nie wiedziałam jeszcze, że anime można oglądać również w internecie. Później odkryłam MAL no i teraz to już z górki :D Dobra... trochę się rozpisałam ... pewnie i tak wielu z was nie będzie się chciało tego czytać. ;p GG: 9514972. |
" I will be your deadman, With nothing but this blood on my hands. Stuck in your "wonderland"... " |
May 14, 2011 4:43 PM
Bry , się wypada przedstawić na wstępie więc jedziemy z tym : Imię : Konrad Pseudonimy: Niker , Esley , Kołek Wiek : 20 lat Wzrost .... a bo ja wiem coś w okolicach 180 Znaczek zodiaku : Strzelec Lokalizacja : Stoki ^^" Zainteresowania : Manga, muzyka ( od Symfonicznej i operowej po metal i rock xD)Informatyka , RPG i PCGame. Przygoda z anime ? ło matko jeszcze pamiętne czasy RTL7. Później zaczął się hyper i pierwsze anime jakie obejrzałem zdając sobie już z tego sprawę było o ile dobrze pamiętam nazwę " Grobowiec świetlików" a jeszcze później kumpel zakręcił i poszło jak po maśle green green , iketeru futari, Berserk , Bleach , Naruto i reszta tego xD Trafiłem tu dzięki postowi na forum Manga-lib :P Jak by kto chciał to łapać moje gg : 11133454 |
May 21, 2011 3:22 PM
Witam, jestem nowa użytkowniczką, to był pierwszy raz kiedy pojawiłam się na spotkaniu, więc postanowiłam się przedstawić: Imię: Lena Pseudonim: Maska ;P Wiek: 89 Wzrost: 175 Znak: Strzelec Lokalizacja: Kurczaki ^^ Zainteresowania: Yaoi, Yuri, wódka, jpop, i wiele ciekawych innych rzeczy ^^ Moja przygoda z Anime rozpoczęła się od Mars of Destruction, postanowiła dalej się zagłębić w te tematy i tak zlazłam się tutaj, więc mam nadzieję że coś się z tego rozwinie ^^. |
Aug 9, 2011 9:56 AM
Imię: Mateusz Wiek: 22 Wzrost: ~185cm Lokalizacja: ŁDZ Bałuty Zainteresowania: Chińskie kreskówki, koreańskie gry z grafiką jak w Pokemonach. Moja przygoda z animu: Tradycyjnie. Najpierw Se-ra Mu-n, potem Slayersi, Dragon Ball etc... A potem zaczęło się robić trochę skomplikowanie... |
Sep 13, 2011 10:55 AM
hmmm... jestem nowa w klubie więc wypada się przedstawić: imię: Patrycja Wiek: 17 lat Wzrost: 164 cm (jestem niska ;p) Lokalizacja: mieszkam koło Łodzi, ale nie powiem gdzie :D Zainteresowania: na pierwszym miejscu rysowanie i visual novels. To na nich spędzałam najwięcej czasu... dopiero potem zaczęłam oglądać częściej anime. Ostatnio uwielbiam też skakać przy Stepmanii :) (no i lubię yaoi, ale raczej po cichu ;p) Pierwsze anime? Sailor moon, potem jakieś anime na tv4, pokemony... I po długiej przerwie zaczęłam rysować mangę i wkręciłam się w te klimaty. |
Sep 13, 2011 5:47 PM
Offtopic: Patrząc na nick to kojarzy mi się z pewnym blondynem, co pachniał jak "teen spirit" i lubił "pudełka w kształcie serca" ;) ^^ |
Sep 14, 2011 4:43 AM
również offtop: tak, ten nick pochodzi z płyty Nevermind Nirvany :) można powiedzieć że to nawet mój ulubiony zespół...od trzech lat ;p nie słucham tylko japońskich rzeczy, rock to podstawa :) |
Sep 14, 2011 11:40 AM
inbloom133 said: hmmm... jestem nowa w klubie więc wypada się przedstawić: imię: Patrycja Wiek: 17 lat Wzrost: 164 cm (jestem niska ;p) Lokalizacja: mieszkam koło Łodzi, ale nie powiem gdzie :D (...) łii nie jestem tu jedyna małą, niemieszkającą w Łodzi Otaku! xD yaoi i stepmanie tez lubi, no no bratania dusza :D |
Sep 14, 2011 11:56 AM
inbloom133 said: również offtop: tak, ten nick pochodzi z płyty Nevermind Nirvany :) można powiedzieć że to nawet mój ulubiony zespół...od trzech lat ;p nie słucham tylko japońskich rzeczy, rock to podstawa :) Wiem doskonale z jakiej płyty pochodzi, Nirvany słuchałem jeszcze przed nadejściem XXI wieku ;) (jakkolwiek to brzmi ;p) Nightmare0 said: łii nie jestem tu jedyna małą, niemieszkającą w Łodzi Otaku! xD yaoi i stepmanie tez lubi, no no bratania dusza :D Cóż... nasz klub łączy otaku bez względu na wiek jak widać ^^ |
Sep 15, 2011 6:39 AM
Nightmare0 said: łii nie jestem tu jedyna małą, niemieszkającą w Łodzi Otaku! xD yaoi i stepmanie tez lubi, no no bratania dusza :D haha :D nie myślałam że spotkam tu kogoś tak podobnego do mnie :) Hendrix said: Wiem doskonale z jakiej płyty pochodzi, Nirvany słuchałem jeszcze przed nadejściem XXI wieku ;) (jakkolwiek to brzmi ;p) byłam pewna że znasz tę płytę, ale jakby ktoś nie wiedział to podałam :) ja przed nadejściem XXI wieku byłam jeszcze szkrabem więc raczej by do mnie nie przemówiła taka muzyka :D co do wieku... nieważne ile ma się lat, ważne na ile się czuje! :D |
Sep 20, 2011 9:45 AM
Ehmmm. Myślałem że się tutaj wpisywałem ale albo moja wiadomość zaginęła w akcji albo tylko mi się wydawało xD Eto~~~ Mam na imię Łukasz :D Lat mam jeszcze naście xD już niedługo xD bo za parę dni będzie dzieścia już xD Mieszkam w Zduńskiej Woli więc nigdy nie miałem czasu żeby tam do was podbić bo robię w systemie 4 brygadowym i niestety pracuję zazwyczaj jak urządzacie sobie schadzki xD Co tam jeszcze mogę powiedzieć... xD Byłem już w klubie jak było parę osób na krzyż ale mało się udzielałem z powodów różnych xD (najczęściej ratowałem świat przed atakiem zmutowanego Dango XD) Jeżeli was to interesuje to macie FB mojego :D ' https://www.facebook.com/profile.php?id=100001698416975 ' :D |
Sep 21, 2011 12:08 AM
Bubeq, człowiek kończący każde swoje zdanie emotką "xD". |
![]() Blog: iscariote.pl | Twitter | MAL |
Sep 21, 2011 3:23 AM
Yo minna ~ Imię: Marta Rocznik 97, po co mam pisać wiek, skoro i tak zaraz mam praktycznie urodziny? XD Wzrost: 159cm ._. Lokalizacja: Łódź, górna Szkoła: gimnazjum nr 37 Deviantart -> http://aritty.deviantart.com/ Przygodę z m&a zaczęłam od obejrzenia standardowych Naruto i Shaman King (czyli to, co leciało na Jetixie xD). Potem obejrzałam moje takie 'prawdziwe' pierwsze anime i było to Shugo Chara 2 lata temu (jednak mimo wszystko nie jestem specjalną fanką shoujo ._."). Potem szło już po ulubionych gatunkach (czytaj: YAOI - tak, jestem yaoistką, ale to chyba aż tak bardzo nie odrzuca, nie? - Akcja, Shounen, Thiller) - nienawidzę słodkawych romansideł a la Kaichou wa maid-sama ._." Ale nie mam nic do ludzi, którzy je lubią XD. I ten... Ubóstwiam Oza z Pandory i Teito z 07Ghosta. I to chyba tyle ._. Ulubione anime: 07Ghost, Pandora Hearts, No.6, Ao no exorcist Ulubiona manga: No.6 , Amatsuki I gg: 31962668 ~ :3 |
Sep 21, 2011 4:35 AM
Witam wszystkie nowe osoby ! i zapraszam do tematu Skąd Kto jest ? :) |
Sep 24, 2011 12:03 PM
Jak na nowego członka klubu przystało pragnę się przedtawic Imię: Kuba Rocznik 96 Wzrost: około 178 cm Lokalizacja: Łódź, Polesie, Smulsko Szkoła: gimnazjum nr 22 Przygodę z m&a zacząłem standardowo od oglądania pokemonów, naruto, shaman kinga, czyli tego co leciało w TV. Dopiero jakieś 1,5 roku temu odkryłem potęgę internetu i zacząłem oglądać anime online. M&A jest moim hobby, nie wiąże z tym mojej przyszłości np. studia na japonistyce, po prostu sprawia mi to przyjemność. Ulubione anime: Code Geass, Death Note, FMA: brotherhood, Ao no exorcist Ulubiona manga: Code Geass |
Sep 24, 2011 2:06 PM
Dobry dzień niechaj będzie. Imię: Arkadiusz Rocznik 94... Wzrost: 176 Lokalizacja: Łódź, Polesie Zainteresowanie: Powiedzmy, że pen spinning, może jeszcze spanie. Zaczęło się od Sailor Moon i Pokemonów dawno, dawno temu. Jakiś rok wstecz wzięło mnie na Anime, pierwszym poważnym tytułem było Death Note. Najbardziej przyssałem się do One Piece, nie mogę bez niego żyć. |
Dec 1, 2011 2:37 PM
Imię: Mieszko Wiek: 20 Wzrost: ok. 190 Lokalizacja: Łódź, Chojny Zainteresowania: M&A, Muzyka, Sport (Głównie sporty zespołowe z naciskiem na piłkę nożną), dobrą grą i filmem też nie pogardzę. Student, leń (chyba, że chodzi o hobby albo coś na czym mi zależy), kolekcjoner i pewnie po części debil w pozytywnym tego słowa znaczeniu (o ile takowe jest). Początki miałem dosyć standardowe. Zaczęło się od Tsubasy, później wszystkiego po trochu aż w końcu chciałem szukać smoczych kul. Jako, że stosunkowo długo nie miałem neta to i zasób obejrzanych tytułów niczym nie imponuje ale nie spiesząc się nadrabiam. Ulubione tytuły można zobaczyć na profilu. Na więcej nie mam pomysłu. Jak wpadnę na jakieś spotkanie to dam się poznać lepiej. ;p |
Dec 25, 2011 2:04 PM
Jestem nowy, nie bylem na waszym spotkani ale z mila checia przyjde ;) Imię: Kamil Pseudonim: Soul Eater,Kamloxx Wiek: 15 Wzrost: 180 Znak: Byk Lokalizacja:Piastow-Kurak Zainteresowania: Artystyka,rysowanie,fotografia,muzyka,manga i animie oczywiscie Gg12927389 Duzo juz nie ma co mowic... hmmm chyba ze zacytuje kolege wyrzej, jest ze mnie zjeb... hmm widac ze cos nas laczy xD |
kamloxxDec 25, 2011 2:53 PM
Dec 31, 2011 6:41 AM
Dobra, moim postanowieniem noworocznym jest w końcu się u was pojawić ^^. Imię: Weronika Ksywy: Loke-chan, Kurcia, Chicken, Weronka, Stanisław Wiek: Policzcie, rocznik 97 :P Wzrost: Coś koło 164 cm Znak zodiaku: Strzelec ^^ Lokalizacja: Łodź, Górna, Rokiecie ;P Zainteresowania: Japonia, M&A, Rysunek, Muzyka i Zoologia, Fantastyka. Nr GG: 21579572 A ja zaczęłam dość nietypowo: Przywiązana do krzesła na "Spotkaniu" u koleżanki ;P Zostało mi do dziś. |
Dec 31, 2011 6:51 AM
Witamy w klubie :) p.s przywiązana do krzesła zaczęłaś oglądać anime? :o |
Dec 31, 2011 6:59 AM
Nie tak dosłownie ;P ktoś mi siedział na kolanach i trzymał żebym nie wstała i obejrzała do końca a to było chyba Dragon Ball. |
Jan 6, 2012 3:21 AM
Imię: Artur Nick: 泉月 (IzumiRaito) Data urodzenia: 1990年7月30日 Wzrost: w dowodzie 178 cm Lokalizacja: Łódź <- Widzew <-Zarzew Zainteresowania: Japonia, M&A, gry komp. , programowanie gier, j-rock, ostatnio też visual novel. GG: 7160771 Otaku od pierwszej emisji Tsubasa Chronicle na Hyperze. |
More topics from this board
» OFFTOPIC ( 1 2 3 4 )Bierzgal - Sep 16, 2009 |
158 |
by Daisuke90
»»
Oct 12, 2023 2:40 AM |
|
» Opinie nt. anime/mang ( 1 2 )Bierzgal - Nov 5, 2009 |
66 |
by JEBAC_ANIME0997
»»
Jun 3, 2022 3:08 PM |