More topics from this board
» [KONKURS] Najgłupsze mi znane. [NOMINACJE] [OTWARTE]Sake-san - Apr 30, 2012 |
1 |
by Wieprz_z_Knurowa
»»
May 5, 2012 10:58 AM |
Siema. Co masz robić jak dołączyłeś/łas do klubu ? Wszystko, co tylko twoje serce zapragnie i mózg wymyśli. Możesz tworzyć nowe tematy z grami, dyskusjami na temat nowego anime, mangi, Dooma, twoich butów, problemów społecznych w gnieździe mrówek za płotem sąsiada. Możesz robić karty klubowe. Możesz włączać stronę klubu i po prostu ją odświeżać. Celem tego klubu jest zrzeszanie wszystkich ludzi chcących porozmawiać, powygłupiać się, pożartować, ponabijać posty. Dlatego twórz nowe tematy, pisz (spamuj !), baw się, a niemca poprawisz w sierpniu. |
Dołączyłam do klubu. Piszę wypracowanie z niemca (z rozkazu samego Ojca Dyrektora!) o tym, jakie moje życie jest NUDNE. Przez to pisanie zaczynam powoli myśleć po niemiecku. Dziękuję. |
Nie mam niemca( całe szczęście..), ale nudzi mi się i dołącze do tego oto ciekawego klubiku :P |
Lubię mężczyzn |
MWwehehehhehee :D Mwahahahahhaha :D Ale nudy.. omg... brzuch boli, że ja -.- Na czym chodzi elekryk? NaPięcie Ile nici dentystycznych ma dentysta? StoMaToLogiczne Pyta się rybak św.Piotra Ile ok. ryb łowisz? APoStoŁowie |
:33333 Hłe hłe hłe hłę |
ooooo... kanapka! hłe hłe. Dzisiaj niedziela. Piękny, kolejny dzień boży. A jutro trzeba zdawać egzaminy do religii.. kuźwa, muszę się nauczyć, bo będzie dupa. Tak właśnie powiadam Wam, moi drodzy. |
mam półmetrowe prącie, co mam robić? |
że hę? X> |
Mhm... Robi ktoś nyanowe bransoletki? X> Dobra, głupie pytanie :/ Muszę zrobić sama |
Wakacje nadeszły, więc niemiec poszedł w kąt. GIIIŃ JĘZYKU SZATAAANAAA~~ Hueuueue, no i witam wszystkich nołlajfów~ |
To jak już tu jestem to pospamuję i zrobię autopromocję - http://myanimelist.net/clubs.php?cid=28149 Polski FC VOCALOID zaprasza.~ |
» [KONKURS] Najgłupsze mi znane. [NOMINACJE] [OTWARTE]Sake-san - Apr 30, 2012 |
1 |
by Wieprz_z_Knurowa
»»
May 5, 2012 10:58 AM |