Przeniesione 22.09 z tematu "Spotkanie klubowe Wolumin VII"
Konik said:Beabie said: Isc... Już chciałam powiedzieć, że jak przyniesiesz mi taki strój to go założę... ale chyba się od tego powstrzymam xD
Beabie, problem w tym że on miałby zły rozmiar, bo on nosi trochę większe ubrania, więc jego strój nie będzie za bardzo pasował... :D
Beabie said: Ps. A nas nie ma się co wstydzić, przecież łączy nas przynajmniej jedna rzecz, i to jaka^^
Taaa... Inni ludzie patrzą na nas jak na nienormalnych. ;P
Beabie said: Ps2. A większość pojawiająca się na spotkaniach to mniej więcej lata 21 i parę więcej;P
Każdy ma tyle, na ile wygląda. ;P
Beabie said: Konik.... Proszę Cię....
Akurat patrząc na linka którego wkleił Isc, nie spodziewałabym się, iż byłby to jego strój, jak i jego rozmiar, no ale cóż, kto wie.
xD
A ja się czuję na gorącą 17 xD xD xD
Konik said:SzejNu said: rozumiem próbujesz się odmłodzić korzystając z tego,że nie wyglądasz na swój wiek xD ale my i tak znamy prawde ! :P :P
Ciii... Bo mnie zdradzisz... ;P
Beabie said: Konik.... Proszę Cię....
Akurat patrząc na linka którego wkleił Isc, nie spodziewałabym się, iż byłby to jego strój, jak i jego rozmiar, no ale cóż, kto wie.
xD
No właśnie nikt nie wie co on tam nosi. Może i taki ma gdzieś w swojej kolekcji. W końcu Isc to kolekcjoner. ;P
Beabie said: A ja się czuję na gorącą 17 xD xD xD
I tej wersji się trzymaj. Nie damy sobie wmówić właściwego wieku... ;P
iscariote said:Beabie said: Isc... Już chciałam powiedzieć, że jak przyniesiesz mi taki strój to go założę... ale chyba się od tego powstrzymam xD A już miałem nadzieję, że jedno z moich marzeń się spełni.
Konik said: Cóż... Widok byłby przyjemny dla oka. ;P
sakarji said: Jeden otaku drugiemu nie obcy :D Bać nima się czego bo wszyscy jesteśmy "normalni" Co do przedziału wiekowego myślę, że tak jakoś od 15 do 25 lat będzie :3
Beabie said: Hmmm... To Twoje marzenie powiadasz... ? A jaka byłaby nagroda za jego spełnienie? To może bym się nad tym zastanowiła xD
sakarji said: Nagroda ? Uśmiech na twarzach ludu i wrzaski typu Kawaii~~
iscariote said: Hmm... to może nie omawiajmy takich rzeczy publicznie ;p
Beabie said: Hai, hai.. A więc szczegóły omówimy na sobotnim spotkaniu;p xP
Konik said:W sumie ja tam widzę tylko jeden problem... Beabie ma robić za hostessę, nie za pokojówkę.
Ten by lepiej pasował: http://www.matador.pl/sklep/images/ob0489.jpg :D
Albo żeby pasowało do kuchni azjatyckiej: http://www.matador.pl/sklep/images/ob0137.jpg :P
iscariote said: Oj Konik, Konik... stary jesteś, a jeszcze tyle się musisz nauczyć :P
Beabie said: O Jezu! No ja cię pierożek, ale czemu RÓŻOWY??? xD no ja się pytam, czemuuu, czemu róż?xD
(To raczej nie mój kolor xD )
Konik said: Isc, ja doskonale wiem jakie fajne są stroje pokojówek, ale w tym przypadku nie pasują do klimatu. ;P
Beabie, Ty pytasz czemu róż? Przeca to oczywiste, różowa panienko. ;P
Beabie said: Ja nie cierpię różu! Zapamiętajcie w końcu! Czy ktokolwiek kiedykolwiek mnie widział w różu?xD No chyba że sobie kiedyś w końcu strzele róż na włosach xD |