Forum Settings
Forums
New
Jul 26, 2010 1:16 AM

Aug 2008
1362
Dziewczynki mnie trochę wyprzedziły z założeniem tematu z layoutami, no ale trudno ;P ostatnimi czasy strasznie mi się robienie layoutów spodobało ^^ i mam nadzieję, że znajdą się jacyś chętni ;D

Mogę dla was stworzyć layout n a profil bądź dla klubu. Dodatkowo również obrazek klubowy lub profilowy, pasujący do layoutu.

Kilka słów o zamawianiu:

-> zamówienia składacie w tym temacie (bądź u mnie na profilu - tam jednak częściej zaglądam ;P ), co do reszty kontaktujemy się przez komentarze na profilu. A następnie efekty pracy będą wysyłane przez pocztę lub inny pasujący wam rodzaj kontaktu,
-> podajecie przybliżone wymiary layoutu (dla klubów maksymalna szerokość to 630 dla profili 690)
-> podajecie konkretną grafikę jaka ma zostać wykorzystana
-> możecie również podać w jakim stylu, kolorystyce chcielibyście aby wszystko było, lub różne inne dodatkowe uwagi,
-> z jakich części ma się składać wasz layout (np. about me, clubs, favorite anime, current obsesion itp.)
-> oczywiście cały tekst który ma się znaleźć na profilu powinien być już przetłumaczony (choć jeśli mielibyście z czymś problemy chętnie pomogę ^^)
-> przesyłam wam wstępny efekt pracy i wtedy możecie wyrazić na jego temat uwagi, czy wam się podoba, czego wam jeszcze brakuje itp.
-> wszystko hostujecie u siebie!
-> bądźcie przygotowani, że gdzieś na waszym layoucie znajdzie się mój podpis.

Jeśli chodzi o czas tworzenia takowego layoutu będzie to zależeć od różnych czynników - mogę go skończyć w jeden dzień lub kilka, co najważniejsze bądźcie ze mną w stałym kontakcie i nie poganiajcie mnie.

Aktualnie mam na swoim koncie takie oto layouty:
Polski Fc Tasiemców
Polski Fc Fairy Tail

mój własny w troszkę innym stylu ^^
Hime_chanDec 26, 2011 6:22 AM

Reply Disabled for Non-Club Members
Aug 5, 2010 3:55 PM

Jan 2009
3253
Elooooooooooooooooooo Hime_chan! :D
Skoro tak Ci się podoba robienie Layów to mam robotę dla Ciebie ;]
Mianowicie Layouta do Polski FC Angel Beats!
Zależy mi na czasie i jakości dlatego będę surowo oceniał to co zrobisz :D
Więc nie miej mi za złe jak będę marudził :))
Materiał i jego ilość do którego podam Ci linka na laya klubu da Ci wiele możliwości na stworzenie czegoś wyjątkowego więc postanowiłem z tworzeniem Laya to PFC AB zgłosić się jeszcze do Ayo-chan i Nami ;]
Chcę zobaczyć co jesteś w stanie zrobić z tym samym materiałem co reszta i w jakim stylu.
To moje pierwsze zamówienie ale zależnie od wyników nie ostatnie ;]
A więc nie marudzę i przechodzę do rzeczy już ;]

Główna grafika:
A więc tak.
TUTAJ masz naszykowaną przeze mnie paczkę z grafikami do Layouta. Znajdziesz tam też rendery które udało mi się znaleźć.
W folderze ' Co użyć koniecznie! ' znajdziesz kilka propozycji np. na Nagłówek itd do layota. (Byłoby miło jakbyś użyła jakoś pliku 'NAGLOWEK.jpg' na samym początku laya :)))
I to by było chyba na tyle z grafiki ^^

Wymiary: Szerokość Maksymalna : 630. Długość jaka Ci wyjdzie.

Layout ma się składać z :

' O anime ' ; ' Postacie ' ; ' Sprzymierzeńcy naszego Frontu ' ; ' Karty Klubowe ' ; ' Aktualnie w klubie '

' Sprzymierzeńcy naszego Frontu ' ; ' Aktualnie w klubie ' - poproszę to poza głównym Layem. Żebym mógł tekst pod tą grafiką wpisać ;]

' Postacie ' - chciałbym żeby znajdowały się w głównym Layu. Najlepiej jakbyś jakoś wszystkie postacie umieściła tam i żeby to zgrabnie wyglądało :D . Najlepiej jakby to nie były same Nazwy XD tylko obrazki do tego XD

Oto one :
- Saitou
- Hisako
- Matsushita
- Fujimaki
- Shiina
- Igarashi
- Noda
- Ooyama
- T.K.
- Yusa
- Takamatsu
- Yui
- Chaa
- Hinata, Hideki
- Irie, Miyuki
- Iwasawa, Asami
- Nakamura, Yuri
- Naoi, Ayato
- Otonashi, Hatsune
- Otonashi, Yuzuru
- Sekine, Shiori
- Tachibana, Kanade
- Takeyama,

Oczywiście tekst bez tych ' '
Kolejność tekstów dowolna :) jak będzie Ci się podobało tak to zrób. Dostajesz wolą rękę z tym.

Tekst na Layu :

Umieścisz to w miejscu pod ' O Anime '

Chłopak budzi się w środku nocy na chodniku. Nic nie pamięta nie mając pojęcia co się dzieje. Obok niego młoda dziewczyna, celująca z karabinu snajperskiego do Anioła. Wyjawia mu że ten świat nie jest już tym jakim zna....

Mail: podam Ci jak skończysz laya.

Dodatki :

Bajery, rendery i inne duperele znajdziesz w paczce więc liczę na twoją wyobraźnię :)
Poproszę też Avatar Klubowy jak możesz ;] Z podpisem Polski FC Angel Beats!

Himei said:
bądźcie przygotowani, że gdzieś na waszym layoucie znajdzie się mój podpis.

Wolałbym bez twojego podpisu na layu jakby dało radę. Za to dodam podziękowania i link do Ciebie w strefie ' Sprzymierzeńcy naszego Frontu ' :))

Sep 26, 2010 11:12 AM
Sep 2010
29
Na wstępie pozdrawiam i dziękuję za przyjęcie do klubu :)

Chciałabym prosić o zrobienie layouta do Polskiego FC Gundam Seed. Klub dopiero co powstał i jeszcze nie mam się czym pochwalić. Pomyślałam, że dobrze byłoby rozpocząć od strony graficznej, jednak zupełnie się na tym nie znam i bardzo liczę na twoją pomoc :)

Nie mam specjalnych wymagań. Bardzo podobają mi się efekty twojej pracy, więc chętnie zdam się na to, co wymyślisz :)

Chciałabym, żeby ten obrazek (http://img228.imageshack.us/img228/2488/glowna1.jpg) lub ten (http://img227.imageshack.us/img227/7811/glowna2.jpg) był główną grafiką. Szerokość layouta może wynieść max szerokość, a długość jaka wyjdzie. Mogłoby to wygladać tak jak zrobiłaś w Polskim FC Tasiemców. Tzn. pod grafiką kilka słów o klubie, a potem opis anime.

O klubie:
Jesteśmy pierwszy polskim klubem poświęconym anime i mandze Gundam Seed. Chcemy stworzyć miejsce, w którym polscy fani będą mogli spędzić miło czas na dyskusjach o swoim ulubionym anime i mandze. Ponadto chcemy zachęcić każdego, kto nie zna jeszcze Gundam Seed, do zapoznania się z tym wspaniałym tytułem i dołączenie do naszego grona.
O anime:
Badania ludzkości w zakresie inżynierii genetycznej prowadzą do powstania nowej rasy ludzi - Koordynatorów. Koordynatorzy przewyższają normalnych ludzi (Naturalnych), są doskonali pod każdym względem. Naturalni zazdroszczą Koordynatorom, nienawidzą ich, co prowadzi do konfliktu. Koordynatorzy i Naturalni zaczynają się zwalczać, w efekcie czego, będący w znacznej mniejszości Koordynatorzy, opuszczają Ziemię i osiedlają się w kosmosie. Pozorny pokój trwa do momentu, w którym Naturalni zaatakowali i zniszczyli jedną z cywilnych kolonii kosmicznych, zamieszkiwanych przez Koordynatorów. W odpowiedzi Koordynatorzy tworzą ZAFT (Zodiac Alliance for Freedom Treaty) i rozpoczyna się wojna.
Wojna trwa już 11 miesięcy... Kira Yamato, młody Koordynator, uciekając przed nią wyemigrował na neutralną kolonię - Heliopolis. Jego życie zmieniło się w dniu, w którym ZAFT zaatakował kolonię aby zdobyć prototypy Mobile Suitów, które były potajemnie tworzone w kolonii dla Sił Ziemiskich. W momencie kiedy ZAFT zaatakował, Kira stanął twarzą w twarz ze swoim przyjacielem z dzieciństwa - Atrhrunem Zalą, walczącym po stronie ZAFTu.

Chciałabym, żeby layout zawierał jeszcze następujące elementy:
Cele klubu
Bannery
Karty klubowe
Zaprzyjaźnione kluby
W tym wypadku mogłoby to wyglądać np. tak jak w Polskim FC Limitowanych Edycji.
Mogłyby to być takie paski, pod którymi mogłabym później pisać i coś tam wklejać. Chyba, że wymyślisz/poleciesz coś innego. Zdam się ze wszystkim na ciebie (bo tak jak pisałam - wszystko co robisz jest bardzo ładne i nie mam żadnych zastrzeżeń ;)).

Chciałabym też prosić o zrobienie obrazka prifilowego. Myślałam aby wykorzystać ten obrazek (http://img148.imageshack.us/img148/5991/profilowy.jpg).

Jeżeli trzebaby dostarczyć więcej grafiki to daj znać.

Z góry dziękuję.

Zadanie wykonane.
Hime_chanOct 26, 2010 12:22 PM
Oct 13, 2010 6:07 PM
Aug 2010
213
Hej :)

Przybywam z moim zamówieniem ^^

Chciałabym prosić o zrobienie layouta na mój profil.
Jeżeli chodzi o szerokość, to może mieć 690, natomiast długość jaka wyjdzie. Im większy, tym lepszy ^^
Wystarczyłoby mi w zupełności, jeżeli mój layout byłby zrobiony tylko z tego jednego obrazka: http://img221.imageshack.us/img221/9523/tsubasa01.jpg (tzn. jeżeli ten obrazek się nadaje; mam nadzieję, że się nadaje, bo bardzo mi się podoba ^^)
Jeżeli ten pierwszy by się nie nadawał, to ten też byłby dobry: http://img819.imageshack.us/img819/456/tsubasa02.jpg
Jeżeli jednak byłyby potrzebne jeszcze jakieś inne, to kilka wrzuciłam tutaj: http://www.megaupload.com/?d=6I8BU35Y
Ze stylem, kolorystyką itd. zdaję się na Ciebie (jeśli mogę ^^).
Co do "menu" (jeśli tak to mogę nazwać ^^), to chciałabym, żeby zawierało następujące elementy:
- About me,
- Favorite anime,
- Favorite manga
- Favorite characters,
- Characters I hate,
- Favorite pairings,
- Favorite people,
- Member cards,
- My current obsessions,
- My collection.
Chciałabym każdy z tych elementów połączyć z blogiem (tam bym sobie to wszystko uzupełniała). Tylko nie wiem jak to zrobić; mam nadzieję, że mi pomożesz :)

Pozdrawiam gorąco i już teraz dziękuję za layout ^^

Zadanie wykonane
Hime_chanOct 24, 2010 2:34 PM
Reply Disabled for Non-Club Members

More topics from this board

» [otwarte]Horns SE

seuikun - Dec 5, 2010

19 by Kyoko909 »»
Mar 26, 2013 11:52 AM

» [CLAIM] Sclaimuj swoją ulubioną mangę!

oparcik - Nov 3, 2010

15 by Voulor »»
Mar 24, 2013 8:43 AM

» [CLAIM] Sclaimuj swoje ulubione anime!

oparcik - Nov 3, 2010

20 by Voulor »»
Mar 24, 2013 8:34 AM

Sticky: » Karta Klubowa. {zamów sobie już teraz!} ( 1 2 )

oparcik - Jun 17, 2010

72 by Voulor »»
Mar 14, 2013 10:21 AM

» Karty klubowe/Limitowane Edycje na zamówienie [Chey___]

Chey___ - Jul 27, 2010

3 by LittleStar »»
Jan 28, 2012 7:33 AM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login