Od dziś możecie już "wybrać" swoją ulubioną postać ;D (zazwyczaj w angielskich klubach jest to określane jako "claim" stąd tez i taka nazwa tematu).
Zgłoszenie wyboru powinno wyglądać w następujący sposób:
Nick: Hime
Claim: Roronoa Zoro
Obrazek: i tu wstawiamy obrazek który następnie znajdzie się w waszym banerku (pamiętajcie o schowaniu go w spoilerze ostatecznie o umieszczeniu do nich linku) ^^
Poniżej macie listę postaci z której możecie wybierać.Jeśli nie ma postaci która chcieli byście wybrać - śmiało możecie ^^ - przy takim ogromie postaci łatwo się pomylić i kogoś ominąć..
Baroque Works
Mr. 1 Daz Bones
Mr. 2 Bon Clay
Mr. 3 Galdino
Mr. 4
Mr. 5
Miss Doublefinger
Miss Goldenweek
Miss Merry Christmas
Miss Valentine
Mr. 6
Mr. 7
Mr. 9
Mr. 10
Miss Mother's Day
Miss Father's Day
Miss Monday
Miss Tuesday
Mr. 11
Miss Thursday
Mr. 12
Miss Saturday
Miss 13
Miss Friday
Zwracajcie uwagę na limity. Ponieważ możecie wybrać tylko jedną postać (administracja ma prawo do trzech ;P ). Jedna postać może być wybrana przez 3 osoby (wyjątek stanowią słomiani - 5 osób). Liczba użytkowników przy danej postaci oznaczona kolorem czerwonym oznacza, iż dana postać została wybrana maksymalną ilość razy i nie może zostać wybrana ponownie.
Ktoś się nie bał i zaje**ł mi Boa XD - Jedna postać może być wybrana przez trzy osoby, a Boa na razie była przez jedną tak więc jeszcze dwie osoby mogą ja wybrać...
Bubeq said: Ktoś się nie bał i zaje**ł mi Boa XD - Jedna postać może być wybrana przez trzy osoby, a Boa na razie była przez jedną tak więc jeszcze dwie osoby mogą ja wybrać...