Forum Settings
Forums
New
Apr 24, 2010 10:22 AM

Aug 2008
1362
Jeśli chodzi o pary damsko-męskie to tak naprawdę ciężko z takimi w OP... więc co nam szkodzi troszkę pofantazjować ;P i stworzyć zupełnie nowe, nieoczekiwane pary ;D

Ja chyba najbardziej jestem za tą parą ;P

ślicznie razem wyglądają ^^

Ma ktoś jakieś inne propozycje :> ? a może jakieś inne, ciekawe obrazki tej dwójki ;) ?
BoracikDec 12, 2010 5:08 PM

Reply Disabled for Non-Club Members
Apr 24, 2010 10:57 AM

Jan 2010
854
Ja od tej parki zdecydowanie wolę Luffy x Zoro, a w skrajnych przypadkach Ace x Luffy. Jakoś tamci mi nie podchodzą, nie lubię tego typu relacji, jaka między nimi jest :P
Apr 24, 2010 10:59 AM

Aug 2008
1362
Ale przyznaj, że na obrazkach pasują do siebie ;)

Luffy x Zoro nie jest takie złe ;P w sumie mam wrażenie, że do Zora to sporo osób pasuje a np. do Sanji'eo to tylko właśnie Zoro xD

Apr 24, 2010 11:29 AM

Aug 2009
2839
na pierwszym to oczywiście Zoro x Sanji <3 (Hime-chan ubiegłaś mnie, też miałam wstawić jakiś av na forum tej parki XD)
potem Ace x Luffy mru <3
ale nie przepadam za innymi łączeniami, np Zoro x Luffy, czy Sanji x Luffy nie podchodzi mi to XD
Apr 24, 2010 2:55 PM

Apr 2010
298
Zoro (seme) x Sanji (uke) ! I też nie lubię łączenia ich z kimś innym, no bo oni są dla siebie stworzeni i już ^^ I tak jakoś... No nie wiem jestem zazdrosna za Sanji'ego np. jak widzę Zoro z kimś innym niż S xd

Apr 24, 2010 3:17 PM

Jan 2010
854
na dobrym obrazku to wszyscy mogą do siebie pasować :P

dla mnie robienie z Sanjiego rumieniącego się uke tak jak na fanarcie / stronie z doujinshi wyżej albo, że niby Sanji nagle "uświadamia sobie" jaki to Zoro jest kochany i się do niego klei jest za bardzo odbiegające od jego normalnego charakteru, czego nie bardzo lubię.

chociaż możliwe, że to przez pewną rodzaju blokadę, przez którą nie uwielbiam yaoiców wróg x wróg wymienne na seme x seme, gdzie z jednego robią na chama uke.

edit, bo zapomniałam coś dodać.
chyba, że mam błędne pojęcie na temat tego pairingu - jeśli któraś ma jakieś dobre doujinshi to z chęcią zobaczę, może trochę zmienię o nich zdanie.
sratytatyApr 24, 2010 3:20 PM
Apr 24, 2010 3:31 PM

Apr 2009
618
BE GOOOONE SATAN!!
Apr 24, 2010 9:05 PM
Oct 2008
92
Die in hell!
Apr 25, 2010 1:09 AM

Aug 2008
1362
To jest temat dla yaoicowych maniaczek tak więc wolę nie wnikać co tu chłopcy robią xD

Chey___ said:
(Hime-chan ubiegłaś mnie, też miałam wstawić jakiś av na forum tej parki XD)
za to Ty mnie ubiegłaś z sygną ;( buuu miałam zamiar coś dzisiaj zrobić z tym cudnym obrazkiem buuuu ;(

Luffy x Zoro to nie taki zły paring ^^ a jak już pisałam jakoś Sanji mi do nikogo poza Zorem nie pasuje ;P

Olciiak said:

dla mnie robienie z Sanjiego rumieniącego się uke tak jak na fanarcie / stronie z doujinshi wyżej albo, że niby Sanji nagle "uświadamia sobie" jaki to Zoro jest kochany i się do niego klei jest za bardzo odbiegające od jego normalnego charakteru, czego nie bardzo lubię.

A np. odwrotnie ;> ? Sanji - seme a Zoro - uke? ;P ciekawe jakby to wyglądało ^^

a jeśli chodzi o doujinshi to niestety żadnego jeszcze z nimi nie widziałam ale poszukam xD

edit.

No i znalazłam cos ciekawego ;D

http://www.arigatomina.com/downloads/djs/onepiece/apbest3/cover.html
Hime_chanApr 25, 2010 1:27 AM

Apr 25, 2010 1:59 AM

Aug 2009
2839
Hime-chan ~ chcesz to wstawiaj, ja i tak za 2-3 dni zmienie bo i tak miałam coś z Luffy'm wrzucić XD

haha świetne to jest <3 taki biedny tyci Zoro wspina się po schodach X"D
wahaha ja już myślałam że na serio coś zaczną robić. a tu nic D:
Apr 25, 2010 2:01 AM

Apr 2010
298
Akurat na tym obrazku co pokazałam widać, że Sanji się wkurza potem ;P Zresztą to jest bardziej wymiennie niby jest uke, ale też trochę seme, bo cały czas się żrą ^^

http://ohara-yfansite.blogspot.com/ Tu macie mnóstwo doujinów,nie tylko ZoroxSanji, ale większość :P
SybbbApr 25, 2010 2:04 AM
Apr 25, 2010 2:39 AM

Aug 2008
1362
Co nie :> ? kreska świetna i sam pomysł z malutki Zorem też ;D i takie to naprawdę zabawne ^^ Malutki Zoro kąpie się w rondelku xD i w ogóle ślicznie wygląda na ramieniu Sanji'ego ;) i sama końcówka jak Sanji poleciał wziąć kąpiel wraca cały w pianie a Zoro już śpi xD

To jak zmienisz to może ja ustawię ^^

a tu kolejna strona z doujinshi -> http://doujin-blue.org/zosan.htm

a tutaj coś ze śliczną kreską i mocniejszym zakończeniem ;P ->http://yuri-san.livejournal.com/39245.html

Apr 25, 2010 5:51 AM

Mar 2009
288
temat powinien sie nazywac pairingi z op lub cos w tym stylu bysmy i my mogli tu cos od siebie napisac ;] a tak to szkoda tu nawet zagladac ^

Apr 25, 2010 9:20 AM

Aug 2008
1362
Miałam go tak nazwać ale no chciałam wam (chłopcom) oszczędzić widoku par yaoi ;P

Ale ok, mogę troszkę zmienić nazwę ^^ (jeśli nikt nie ma nic przeciwko i chłopcy będą się ładnie udzielać :)

Apr 25, 2010 10:38 AM

Aug 2009
2839
o to ja się wypowiem XD
jeżeli chodzi o hetero to mam jasno określone:
Nami x Sanji
Nami x Zoro
Nico x Zoro

dziękuję za uwagę XD mniejsza o to czy pasują do siebie czy nie, mi się podoba <3
Apr 25, 2010 11:50 AM

Aug 2008
1362
A mi się podoba: NamixLuffy albo LuffyxRobin ;D
(Co prawda z Robin zazwyczaj parowany jest Zoro ale ja go wolę dla siebie xD )

Apr 25, 2010 1:36 PM

Aug 2009
2839
w sumie LuffyxRobin też jest fajne XD (nawiasem ładna sygnaturka <3)
Apr 25, 2010 2:56 PM

Mar 2009
288
Nami x Sanji!!! ;3

Apr 25, 2010 4:04 PM

Dec 2009
3723
Hm...jak tak czytalam wasze sugestie to juz normalnie myslalam ze to temat tylko z parami yaoi xD Na szczescie sa i Hetero ^^ Tak wiec ja stawiam na:
Sanji i Nami *.*
Zoro i Robin ;)
i ciekawe jakby wygladala parka Luffy i Hancock *.*. Chociaz ona to go lovcia xD Narazie tyle by tego bylo ^^.
Apr 26, 2010 1:06 AM

Aug 2008
1362
Dzięki Chey ^^

Sanji x Nami jeszcze przeboleję xD (choc żal by mi było Sanji'ego, bo ta ruda by go tylko wykorzystał i pewnie jeszcze zotawiała...)
ale nie mogę znieść pairingów Zoro z innymi kobietami nie podchodzi mi to w ogóle xD ...choć po arcu na archipelagu stwierdzam, że ładnie wyglądał z Jelewelry Bonney ;P (pasują do siebie kolorystycznie xD)
ale i tak jak go widzę z inną kobietą to zazdrość we mnie rośnie nie miłosiernie....)

A jeśli chodzi o Luffy'ego i Hancock... to może y i ładnie wyglądali ale ona jest od niego wyższa o głowę i za stara xD

Apr 26, 2010 8:57 AM

Nov 2007
1389
Jeśli chodzi o pary hetero:D Preferuje: Luffy x Robin ,Nami lub Hancock:D W sumie mi to obojętnie z jaką się zwiąże :D
Sanji x Nami:D hehe jakoś mi ten paring pasuje:D

Czas na główne danie paringi yaoi:D
Zoro x Sanji:D boscy są oczywiście:D
Tylko ja nie wiem czemu łączycie Ace i Luffiego:D No teraz mogę hmm sobie to hmm wyobrazić:P wcześniej takie coś by u mnie nie przeszło:P
A może taki paring Buggy x mr 3:D buhaha. O jak ślicznie się do siebie przytulali:D lol:D Tak ten paring głównie dla jaj.
Może być Lffy x Zoro:P, ale generalnie mi się też jakoś dziwnie to widzi:P
W sumie z OP to mi się widzi tylko Zoro x Sanji oo. Jakoś inne nie wchodzą mi do głowy:D Jak widzę to jedną, a jak nie to ogóle nie widzę:D zależy:D

Hime_chan said:

A np. odwrotnie ;> ? Sanji - seme a Zoro - uke? ;P ciekawe jakby to wyglądało ^^

a jeśli chodzi o doujinshi to niestety żadnego jeszcze z nimi nie widziałam ale poszukam xD

edit.

No i znalazłam cos ciekawego ;D

http://www.arigatomina.com/downloads/djs/onepiece/apbest3/cover.html

W odpowiedzi na twą ciekawość daję tobie i wszystkim tego linka:D Under bar
:D
Macie tutaj Sanjiego w roli Seme:D Hmm mi się generalnie podobał ten dj:D Nie jest aż taki zły:D Kreska i fabuła fajna:D
Dam jeszcze linki do kolejnych:D Teraz Zoro jako seme:D
Ichinomiya Shihan Best Selection - p87-96
The Pirate Ship Noah
1 i 2 dj mają przyjemną kreskę i fabułę:D Tylko nie miałam zbytnio pojęcia o co chodziło w tym pirate noah:P No teraz mniej więcej wiem:D Polecam te 3 tytuły:D A ten Ichinomiya ma w sobie dużo komedii:D o tak bardzo mi się podobał:D
Apr 26, 2010 9:26 AM

Aug 2008
1362
Jeeej no masz tak jak ja, że sumie jedyny możliwy pairing to Zoro x Sanji ;D i wreszcie ktoś kto jak ja sparował Luffy'ego ;D on naprawdę do nich wszystkich pasuje ^^ ale o ile jakaś para w OP powstanie to już raczej z Hankock...

Jeah Buggy x Mr.3 przytulając się do siebie wyglądali niesamowicie słodko ;P

Łaaa to koniecznie muszę to zobaczyć ;D

A jak Ci się podobał ten do którego dałam linka o malutkim Zoro ;> ?

Apr 27, 2010 3:58 AM

Nov 2007
1389
O tak zapewne Hancock będzie go pocieszać:D No, ale pewnie i tak to minimalnie złagodzi jego ból:P
No czytnełam tego dj super fajny:D Szczególnie ta końcówka:D "Umyj się najpierw, a potem barabara:D" Lol, ale Zoruś go załatwił na cacy:D
Ta Mr 3 i Buggy :D milusio przytulający się. Najlepsza była ta scena jak zostali uwięzieni w woskowej celi:D lol. Zwierzaczki bąki puszczały im, a tu jeszcze sobie nawzajem też puszczali lol:D
Apr 28, 2010 7:57 AM

Apr 2010
298
No dla mnie istnieje tylko ZoroxSanji, ewentualnie jeśli hetero... to byłoby to Zoro-xRobin :P
May 18, 2010 12:44 PM

Jan 2008
809
Jako że jestem yaoistką to nie powiem, nie pogardzę ZoroxSanji (właściwie to jedyny pairing OP yaoi dla mnie, jak znajdę to SanZo). Ale to do popatrzenia, nie będę się z nikim kłócić, że to kanon.

Nie miałabym nic przeciwko FrankyxRobin na końcu i LuffyxNami w porywach (no coś z tą Hancock trzeba zrobić...).
Dec 26, 2010 11:15 AM

Jun 2010
196
1. LuffyxZoro

2. ZoroxNami

3. LuffyxBoa

kookyJan 22, 2011 2:02 AM
Jan 19, 2011 9:27 AM

Feb 2010
78
Jeśli chodzi pary hetero to w grę w moim wypadku wchodzą Nami x Sanji i LuffyxNami i RobinxFranky

Co do yaoi to ZoroxSanji ZoroxLuffy no i MarcoxAce.

Zdecydowane nie mówię pairingowi LuffyxAce. Są jak bracie, a incesty po prostu nie mogą się przebić przez moją wyobraźnię.
Sep 15, 2012 5:39 AM
Jul 2012
2
Jestem yaoistką, więc u mnie w repertuarze na pewno znajdzie się więcej par homoseksualnych ;) Uwielbiam parę ZoroxSanji. Zawsze jak się kłócą to ust wychodzi mi zdanie "No proszę, jak oni się kochają" xD Pasują do siebie ^^ Ostatnio moja siostra zaraziła mnie parą AcexSanji, która również mi się spodobała. Zawsze mam przed oczami zazdrosnego Zoro ;) To by były takie dwa główne. A reszta to:
- KidxLaw
- FrankyxIceburg
- DoflamingoxCrocodile
- ShanksxMihawk
- AcexLuffy (pomijając seks, tutaj to tak bardziej na tle braterskich relacji przedstawionych w mandze i anime)
- ZoroxLuffy
- SmokerxAce
- RogerxRayleight
- ShanksxBuggy
Chyba tyle na obecną chwilkę.

Moje ulubione pary hetero to:
- SanjixNami
- FrankyxRobin
- ShanksxMakino
- ZoroxPerona
- AcexBonney
- ZoroxTashigi
- ZoroxRobin
- JabraxKalifa
- SanjixRobin
- RogerxRouge

Yuri nie mam, bo jakoś nie przepadam ^^

A właśnie :) Jeśli ktoś ma ochotę poczytać doujiny po polsku to zapraszam tutaj:
http://umi-monogatari.blogspot.com/
AyoDa3Sep 15, 2012 9:04 AM
Reply Disabled for Non-Club Members

More topics from this board

» One Piece AMV

Pepees - Oct 18, 2012

5 by wodid »»
Oct 19, 2015 12:08 PM

» Zabawa - Ostatnia litera.. ( 1 2 3 4 5 ... Last Page )

Hime_chan - Jul 4, 2010

303 by Yorunae »»
Dec 25, 2014 3:33 PM

Sticky: » Karty Klubowe v2 [OTWARTE]

Hime_chan - Sep 8, 2011

38 by jeshkun »»
Apr 24, 2014 10:06 PM

» Openingi i Endingi

Hime_chan - Apr 19, 2010

10 by blezio »»
Jan 10, 2013 12:51 PM

» Pomysły na prosperację klubu

DarkNighty - Nov 19, 2012

10 by DarkNighty »»
Dec 2, 2012 9:03 AM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login