No dobrze skoro już tu jestem to też coś napiszę, a co!
Moje imię to Milena, za które mogę winić tylko i wyłącznie rodziców xD Jestem dość wysoka (173 cm.), chuda (niektórzy twierdzą, że za bardzo ;)) i bardzo blada, co akurat w sobie lubię.
Jeszcze nie pracuję. Uczę się w Technikum nr 3 w Rudzie Śląskiej, dokładniej w Halembie, gdzie także mieszkam.
Fotkę znajdziecie na NK jak wyżej. Wpiszcie Milena Ławniczak i nie ma problemu ;)
Ulubione Anime i Manga? To może zacznę od mangi. Już od prawie dwóch lat jest to FullMetal Alchemist i ciągle jestem jego wielką fanką. Dlaczego? Fabuła jest dosyć ciekawa, nawet bardzo. Jednak to co mnie najbardziej w niej urzekło to humor. Podoba mi się to jak Arakawa potrafi "rozluźnić atmosferę" w co bardzej dramatycznych momentach xD
Z tych właśnie powodów kocham także FMA w wersji animowanej, ale tylko serię Brotherhood. Pierwsza jak dla mnie nie istnieje. Z ukończonych zaś serii ubóstwiam jak wyżej Higurashi no Naku Koro ni. Klimat jest po prostu świety, a o niektórych scenach ciężko mi do tej pory zapomnieć, co cenię w horrorach. Jest jeszcze wiele innych anime, które lubię, ale to możecie zobaczyć na MAL, więc po co pisać :)
Poza anime to lubię także wyrażać siebie przez rysowanie, pisanie opowiadań (nie, nie żadnych tam fanficów xD) i granie ludziom na nerwach, o czym codziennie przekonuje się mój starszy brat xP
Co do muzyki to słucham głównie J-pop'u i J-Rock'a, ale myślę, że to takie spaczenie po anime xD
To tyle o mnie :) Czekam na inne odpowiedzi xD |