Forum Settings
Forums
New
Jan 14, 2010 11:17 AM
Feb 2008
19
A więc tak kilka zasad postowania w tym temacie ;)
1. Imię
2. Zawód
3. Skąd
4. Fotka (nie musicie dawać jeśli nie chcecie)
5. Ulubione Anime i Manga, oraz powód czemu tak ;)
6. Wasze zainteresowania
7. Jakiej muzyki słuchacie
8. Sami coś wymyślcie bo mi się nie chce xD

---------------------------------------------------------------------------------------

Ja pierwszy.
Jestem Dawid, od urodzenia jakby ktoś pytał... xD Taki średniego wzrostu grubasek. W tygodniu za dnia pracuję na kopalni KWK Bielszowice, w weekendy studiuję Górnictwo w Gliwicach.
Jestem z Rudy Śl. dokładnie to z Bykowiny. Fotkę jakby ktoś chciał znajdziecie np. na naszej klasie :P Wpiszcie sobie po prostu Dawid i tyle ;p
Moim ulubionym anime jest Higurashi No Naku Koro Ni, dlaczego? Tak zawiłego fabularnie anime nie widziałem nigdy, death note przy tym to nic.
Zaś manga to Berserk, średniowieczne klimaty, walka dobra ze złem na miecze, upiorne stwory, zatracony główny bohater, oj tak ;)
Poza tym to interesuję się rozwijaniem własnych potrzeb, jak japonistyka, kultura, wiedza ogólna itp.
Moją ulubioną muzyką jest Rock każdego rodzaju ;)
Peace.
PascalFeb 11, 2012 5:20 AM
Reply Disabled for Non-Club Members
Jan 15, 2010 9:10 AM

Nov 2008
27
No dobrze skoro już tu jestem to też coś napiszę, a co!
Moje imię to Milena, za które mogę winić tylko i wyłącznie rodziców xD Jestem dość wysoka (173 cm.), chuda (niektórzy twierdzą, że za bardzo ;)) i bardzo blada, co akurat w sobie lubię.
Jeszcze nie pracuję. Uczę się w Technikum nr 3 w Rudzie Śląskiej, dokładniej w Halembie, gdzie także mieszkam.
Fotkę znajdziecie na NK jak wyżej. Wpiszcie Milena Ławniczak i nie ma problemu ;)
Ulubione Anime i Manga? To może zacznę od mangi. Już od prawie dwóch lat jest to FullMetal Alchemist i ciągle jestem jego wielką fanką. Dlaczego? Fabuła jest dosyć ciekawa, nawet bardzo. Jednak to co mnie najbardziej w niej urzekło to humor. Podoba mi się to jak Arakawa potrafi "rozluźnić atmosferę" w co bardzej dramatycznych momentach xD
Z tych właśnie powodów kocham także FMA w wersji animowanej, ale tylko serię Brotherhood. Pierwsza jak dla mnie nie istnieje. Z ukończonych zaś serii ubóstwiam jak wyżej Higurashi no Naku Koro ni. Klimat jest po prostu świety, a o niektórych scenach ciężko mi do tej pory zapomnieć, co cenię w horrorach. Jest jeszcze wiele innych anime, które lubię, ale to możecie zobaczyć na MAL, więc po co pisać :)
Poza anime to lubię także wyrażać siebie przez rysowanie, pisanie opowiadań (nie, nie żadnych tam fanficów xD) i granie ludziom na nerwach, o czym codziennie przekonuje się mój starszy brat xP
Co do muzyki to słucham głównie J-pop'u i J-Rock'a, ale myślę, że to takie spaczenie po anime xD
To tyle o mnie :) Czekam na inne odpowiedzi xD
Jul 5, 2010 10:29 AM

Oct 2008
40
A imie me Konrad (lecz wole Kondziu :3)

Uczę się w Technikum nr 4 w naszym pieknym mieście w dzielnicy Czarnym lasem zwanej. A szkole się w informatycznym kierunku ;) Nie pracuje.

Ruda Śląska Bykowina.

Fotka - nk >> Konrad Rojecki ;)

Clannad, Kanon 2006 wogóle wszystkie key'a ;P Ponieważ na Clannadzie:AS się poryczałem jak dziecko :P a w Kanonie podobnie;p

Manga... czytuje Bleacha i Naruto lecz jakoś nie są moimi ulubionymi :P tylko je lubie.

Anime, Kompy, Muzyka.

Wszystkiego po trochu :P lecz najczesciej różnej maści Rock'a i Reegae :)

no to napisalem :)
Reply Disabled for Non-Club Members

More topics from this board

» Wymiana anime

Pascal - Mar 30, 2009

4 by Pascal »»
Nov 18, 2010 9:51 AM

» Fani Anime vs. Nieuświadomieni xD

Elieen - Apr 6, 2009

9 by Konaru »»
Jul 5, 2010 10:21 AM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login