New
Apr 6, 2014 8:47 AM
Както си и пише на заглавието. Пускайте какво е най-доброто излизащо аниме в момента, опишете го с 2-3 думи, та да знаем и ние да го гледаме :) От мен е това: Kill la Kil - тъкмо свърши, пародия, еччи, екшън, изобщо е много шантаво Knights of Sidonia - по мангата на Tsutomu Nihei, почва след няколко дена, жанрът е научна фантастика, екшън и вероятно хорър (защото авторът все ги пише едни брутални) |
Apr 6, 2014 10:23 AM
http://anichart.net/spring ето ги тези които излизат в момента. Иначе почнах Инфектор Селектед, Селектор Инфектед ( не мога да му запомня името ) Та инфектора се разправя общо взето за някакъв нов тип игри с карти... само това разбрах. А да и главната героиня е сладка :3 И сега ще почна и Soul and Blade. Иначе тези които повече чакам са: Gokukoku no Brynhildr http://anilist.co/anime/20534 Mekaku City Actors http://anilist.co/anime/20541 Ping Pong The Animation http://anilist.co/anime/20607 No Game No Life http://anilist.co/anime/19815 Мисля че следващата седмица всичките излизат. Иначе по занапред чакам тези които са ужаси, психологически, трилъри и мистерии. Зарадвах се че ще има повечко от този жанр. |
Gib [img] plz |
Apr 7, 2014 1:49 AM
Аз от новия сезон още не съм изгледал всичко излязло. Харесах си: Soredemo Sekai wa Utsukushii - щото свястно фентъзи шоджо не съм си харесвал отдавна, пък това ако не друго е интригуващо. Captain Earth - засега е доста тъпо и декларативно, но sci-fi картинките са доста красиви. Някак ми напомня за Robotics;Notes (което не харесах особено), но за разлика обещава епични mecha битки. Kindaichi Shounen no Jikenbo Returns - не съм гледал предишните серии, но смятам да им обърна внимание ако това ме зариби. Засега обаче е зле. Ситуациите и дедективските загадки се трупат адски фалшиво. (Пак ли това с китайската двойничка на главната героиня? За 101 път?) Има известен потенциал да запълни времето докато чакам бавния превод на Detective Coanan, но засега ми прилича повече на онази тъпня Tantei Gakuen Q. Не си харесах: Kamigami No Asobi - не че е лошо нарисувано ама пестят анимации, а и не съм в настроение за точно такъв вид шоджо. Епизодът почна откровено тъпо - харемът на главната героиня се биеше помежду си...може би за нея...иии се оказа, че това всъщност ще се случи в края, а трябва тепърва да изстрадаме цялата драма как се е стигнало до там. :? Мразя когато история почне по този начин. Majin Bone - грозно анимирано и безинтересен за мен сюжет. Kenzen Robo Daimidaler - лошо анимирано, грозен механичен дизайн, малоумен ечи сценарий, задръстен хумор. Още е на кантар: Mahouka Koukou no Rettousei - сестрата е невероятно задръстена и сервилна. Иначе светът и магиите май са интересни. Ще следя със сигурност: Новият сезон на Mushishi Засега нямам фаворити. |
Apr 7, 2014 4:43 AM
Аз тази година почти не съм гледал анимето, освен Нарутото, защото така и така съм почнал да го гледам отпреди 100 години. Взех да гледам сериалите на HBO. True Detective се оказа доста добър, а Game of Thrones е задължителен за мен. Но стига лирични отклонения: Ифектед Селектор - щом е игра на карти, не е ли по-добре да гледаме Ю Ги О :) Гледам, ще има нов сезон с още по-шантави прически :) Gokukoku no Brynhildr - изглежда обещаващо От линка с новите анимета гледам,че ще има и нов сезон Monogatari |
Apr 8, 2014 12:57 AM
Продължавам с новия сезон. Харесах си: Mushishi Zoku Shou ep. 1 - добър епизод. Стандартната доза фикс от който имат нужда феновете на заглавиено: мистерия, странни случки и накрая Гинко измисля абсолютно практично решение. Akuma no Riddle ep. 1 - по замисъл е безкрайно идиотски и фенсървисно. Вземете част от сюжета на Danganronpa и във всяка една от ролите сложете леко модифицирана версия на Юно от Mirai Nikki. Ето такъв ще е резултата. Обаче има и плюсове. Арът и анимациите са по-трепач и от двете заглавия, авместо извратена мечка имаме един абсолютно изперкал даскал психопат убиец с гласа на Томоказу Сугита :lol: . Главната героиня засега също ми е симпатична. Не я избива на продължителни силни чувства. Действа бързо, рационално и решително. Ефективна е, като терминатор. В сравнение, другите убийци се вживяват прекалено. Другото - има намек как целия клас е експеримент и нищо чудно жертвата да се окаже нещо съвсем различно. Т.е. има потенциал (Който неминуеми ще изпортят, ама хайде първо да стигнем до там.) Идеята за шоуто е малоумна, обаче ме забавлява и засега ще го следя. Isshuukan Friends. ep. 1 - нещо не ми допада историята и отношенията между героите. Същите познати и изтъркани от употреба училищни клишета "ученикът X не е общителен", но повторени всяка седмица. Освен това в основата на сюжета лежи напълно невъзможна болест. Ако героинята забравя 80% от нещата, как въобще си взима изпитите? Обаче всичко е толкова красиво нарисувано и анимирано, че смятам да се задържа на борда само заради арта. Не си харесах: Seikoku no Dragonar ep. 1 - това е задръстено, и като сюжет, и като арт и като анимация. Въпреки че няма почти нищо общо, ми напомня за старото Fate/stay night и една от героините е proxy на Saber, а сеюто имитира маниерите и. :lol: За мен заглавието е среднист боклук, а и нищо в него не ми хваща интереса (щото принципно си гледам и боклуци :lol: ). Дроп. Gokukoku no Brynhildr ep. 1 - дизайните са доста безлични, а историята ми напомня на тъпните от horror поредиците "...no Naku Koro". Дроп. Bokura wa Minna Kawaisou ep. 1 - нещо не ме кефи това. Персонажите са до болка познати и вицовете са до болка познати. Както знаете нямам проблем с тафталогиите, но точно тези герои и хумора от сорта на "Gokai da!", където без да иска момчето вкарва момичето в двусмислена сексуална ситуация и съответно си изяжда боя, са ми леко противни. Особено, когато се случват през минута-две. Дроп. Blade and Soul ep. 1 - заглавието се развива в неочаквано богат и добре нарисуван свят. Бая пари са хвърлени в продукцията. За жалост има няколко значителни недостатъка. Най-големите са в сюжета и диалозите. Събитията са хаотични, решенията на героите са глупави, а репликите или са безсмислени или експозират абсолютно очевидни неща. Gonzo тук повтарят глупостите си демонстрирани примерно в Samurai 7 - някъде на заден план има комплексна история, но тя стига до зрителя, чрез поредица от абсурдизми. Другите проблеми са в прекалено балетизирания екшън и в това че физиономиите на всички женски персонажи са като на порцеланови кукли. С непроменен грим (а говорим за средновековни селянки), лъскави и силно ограничена гама от изражения. Светът ми е интересен, но историята и героите - не. Дроп. |
Apr 10, 2014 12:18 PM
Може ли да се направи пулл? Или трябва нова тема? http://anichart.net/spring Предлагам да изчакаме още няколко седмици докато излезнат всичките тук, и да направим. --- Току що свърших 1-ви епизод на пинг понга, и съм сигурен че ще е едно от аниметата, които ще бъде много обичано и много мразено. http://myanimelist.net/anime/22135/Ping_Pong_The_Animation/stats Нямаме обикновения рейтинг, при който имаме "вълна". Тоест където имаме голям % гласували за 1 или 2 големи резултата, и тези около тях намаляват. Тук водещите са 8 и 6 , а 7 е по-малко. Същевременно виждаме 2-ра "вълна" на долния край. Но може да е само защото е ново, и затова е страннен рейтинга. |
tery999Apr 10, 2014 1:21 PM
Gib [img] plz |
Apr 11, 2014 12:54 AM
Може би няма смисъл да пиша дропнатите, затова от тук нататък ще давам само тези, които смятам да следя поне за известно време. Продължавам със списъка. Black Bullet ep. 1 - идеята всъщност ми е интересна, но главните герои са сложени толкова неадекватно в историята, че просто нямам думи. Някакви чистички, хубавички в изпрани и изгладени училищни униформи. Не приличат на хора, които живеят в постапокалиптичен свят. Поведението им също е неадеквано. Примерно пичът застава в героични пози и изрича протоколните реплики с апломб...но не стреля, а чака чудовището да направи още повече бели. Прави и други елементарни грешки. Главната героиня пък е невероятно досадно лоли. Засега ще го следа, защото ме забавлява с идиотията си, ама отива към дроп. Marvel Disk Wars: The Avengers ep. 1 - типично аниме за реклама на играчки. Връх на посредствеността и куция диалог. Обаче има два неочаквани бонуса: - Wasp, нея често я забравят, а тя ми е любимка. Вярно, тази нейна версия е далеч от идеала ми, но все пак. - "Сбылас мечта идиота!": The Avengers, X-Men и Spider-Man в една заглавие :lol: . Hitsugi no Chaika ep. 1 - керъктър дизайнът е малко странен, особено на главната героиня, обаче екшънът не е зле и засега историята и магическият свят, в който се развива действието (който е и доста детайлно замислен) ме заинтригуваха. No Game No Life ep. 1 - артът и шаренията са приятни, а когато има екшън анимацията е добра. Лошото е, че главните герои са ми леко противни, а светът в който се развива действието на места ми изглежда вътрешно противоречив и някак по-жесток от реалния. :lol: Засега ще го следя. |
Apr 12, 2014 3:39 PM
От тези 4-5 които следя, най много ми харесват No Game No life и Mekaku City Actors. При Но Гейм, мен главните ме кефят и то доста. Пък са света не знам, доста як ми изглежда. Единственото по "жестоко" е че е позволено да чийтваш стига да не те хванат. Всекакви други лошотии са забранени. Мекаку пък е за Хикикомори, което доста ме напомня на главния от Welcome to the NHK. Той пък получил чрез имейл някаква нова програма с сладко момиче, което прилича на Хатсуне Мико, което постоянно му досажда. 2-те анимета имат някои сходства, като например че главните са нийтове, които получават по-различен живот. - Отделно 3-тото което го следя с интерес е пинг понг. Графиката си е доста уникална, обаче е от тези които или ще харесаш или ще намразиш. Мен ме изкефи. Гадното е че от 1-ви епизод не разбираш кой точно е главния герой, тъй като биват показани няколко човека и на никой не се обръща по-голямо внимание. Също така от време на време се говори на китайски :D Zealot7 - хайде твой ред е да коментираш. Видя се че явно само ние 3мата сме си тука, не бягай и ти че ще останем само с megaload |
Gib [img] plz |
Apr 12, 2014 4:18 PM
Тъй като чакам от месеци Kamigami no asobi за мен то е на първо място,графиката е уникално и това че има елемент от гръцката митология ме впечатли ,дори преди малко изгледах втория епизод . Mekaku City Actors ми е на второ място отново графиката ме впечатли (това е много важен фактор за мен хд ).Все още не мога да кажа нищо специално трябва да видя поне и втория епизод,но иначе имам големи очаквания . Selector Infected WIXOSS ми е на трето място . Харесва ми историята малко ми прилича на Yi Gi Yo ,заради картите но ми се струва интересно . Гледах на пощи всички нови анимета първите епизоди и има още добри ,но тези са ми топ 3 хД . |
Apr 12, 2014 5:00 PM
Ами момчета какво да коментирам? В момента съм на корпоративно обучение във Испания. В свободното време пия бира с колегите и колежките на плажа. Почна и новият сезон на Троновете и 2 месеца ще съм зает с Вестерос. Ще гледам Sidonia, Monogatari и Mushishi, когато натрупат малко епизоди. Winter is coming! |
Apr 14, 2014 4:23 AM
Аз дропнах Akuma no Riddle на втори епизод. Добавих: Sidonia no Kishi ep. 1 - засега ми е доста безлично. Светът е мъгляв, героите са мъгляви. Само дизайнът на Сидония и механичните устройства са ми донякъде интересни. CGI 3D арът е зле. Играта на сеютата е под средната, пък и репликите не им предоставят големи възможности. Ryuugajou Nanana no Maizoukin (TV) ep. 1 - не знам какво да мисля за това шоу. Засега е шарено и интригуващо, но пък главната героиня ми е антипатична. Mekakucity Actors ep. 1 - доста Shaft-ско (въпреки, че е сътрудничество с Aniplex). И визуално и като начин за излагане на историята. Напомня ми за нещата, които харесах в Bakemonogatari и които не открих в Nisemonogatrai. Засега ще го следя. |
Apr 14, 2014 11:08 PM
Трябва ли ви описание за това Fairy Tail (2014) http://myanimelist.net/anime/22043/Fairy_Tail_%282014%29 |
Alucard1797Apr 15, 2014 2:15 AM
You must always remember that the only thing necessary for evil to triumph is for good men to do nothing...~Alucard |
Apr 15, 2014 1:53 AM
Escha & Logy no Atelier: Tasogare no Sora no Renkinjutsushi ep. 1 - това засега е много шарено, приятно и разпускащо. Историята не е нищо смислено, но пък света в който се развива действието е интересен. Надявам се скоро да се качат в този летящ замък и да го разследват. Щях да забравя - най-странният начин за правене на ябълков пай на всички времена. |
Apr 22, 2014 2:33 AM
Дропнах Black Bullet и Isshuukan Friends след по два епизода. Sidonia no Kishi пордължава да ми е безинтересно. Още серия-две от тази тийндрама и несвързаното sc-fi (фотосинтеза...дааа бе...) и дроп. |
Apr 22, 2014 11:34 PM
M3: Sono Kuroki Hagane ep. 1 - това е евтино анимирано (а е с mecha елементи), сюжетът е някаква бъркотия от нахвърляни познати неща, а и копието на което попаднах беше отврат. Въпреки това има нещо любопитно в него и ми стана любопитно каква е връзката между героите и как ще се развие нататък. Ще го следя, въпреки че някак ми напомня за онази тъпня Kiss Dum, която почна амбициозно и изпадна в глупости и евтина анимация. Young Animator Training Project (2014) Harmonie - опитах се да го гледам това. Наистина опитах, но не издържах отвъд 10-тата минута. Най-тъпите ученически и романтични клишета сложени на едно място. Нищо впечатляващо откъм анимация, музика или игра на сеютата. Не е за мен това заглавие. |
Apr 24, 2014 12:16 AM
Скоро мисля да сложа една анкетка , та да гласуваме кое аниме от онгоинг-ите ни харесва най много, та да ги подредим по брой гласували. Само кажете това ли са всички http://anichart.net/spring Или са пропуснали някои? |
Gib [img] plz |
Apr 25, 2014 2:27 AM
Аз ползвам ето това тук - http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?web=1&unknown=1&tvspecial=1&tvseries=1&show=calendar&ova=1&other=1&musicvideo=1&movie=1&last.anime.year=2014&last.anime.month=4&h=1&do.last.anime=Show&do=calendar Kodomo-тата, филмите, единичните OVA-тата и видеоклиповете може да ги игнорираш спокойно. За мен само тези стават за нещо: Mushishi Zoku Shou Soredemo Sekai wa Utsukushii Mekakucity Actors (засега, щото може да не се развие) Останалите ги следя по инерция: Kindaichi Shounen no Jikenbo Returns Captain Earth Mahouka Koukou no Rettousei No Game No Life Escha & Logy no Atelier: Tasogare no Sora no Renkinjutsushi Hitsugi no Chaika Ryuugajou Nanana no Maizoukin Sidonia no Kishi (засега е доста маргинално за амбициите на източника) Пък не следя спортни или дълги бойни shounen-и, като Fairy Tales и JoJo. В момента по изключение усвоявам One Piece, но съм в началато, а и го правя по-скоро за спорта. |
May 7, 2014 2:22 AM
Дропнах No Game No Life и Sidonia no Kishi (колкото и да е велика мангата, анимето не ме радва). Soredemo малко ми падна в очите, а Ryuugajou Nanana no Maizoukin неочаквано се издигана, затова горните списъци изглеждат така: За мен само тези стават за нещо: Mushishi Zoku Shou Ryuugajou Nanana no Maizoukin Mekakucity Actors (вече твърдо ми харесва) Останалите ги следя по инерция: Kindaichi Shounen no Jikenbo Returns Captain Earth (но отива към дроп) Mahouka Koukou no Rettousei Escha & Logy no Atelier: Tasogare no Sora no Renkinjutsushi Hitsugi no Chaika Soredemo Sekai wa Utsukushii M3: Sono Kuroki Hagane Nisekoi Tonari no Seki-kun Боря и One Piece, но то е сапунка и се гледа и оценява по малко по-различен начин. |
Jul 8, 2014 6:51 AM
В крайна сметка най-добрите според мен от сезон пролет: Mushishi Zoku Shou Hitsugi no Chaika (но доста по-ниско) Mekakucity Actors Ryuugajou Nanana no Maizoukin Донякъде ставаха: Mahouka Koukou no Rettousei Soredemo Sekai wa Utsukushii |
Jul 8, 2014 6:58 AM
Засега съм си харесал от новия сезон: Aldnoah.Zero Space Dandy 2 Gekkan Shoujo Nozaki-kun Така между другото: Akame ga Kill Sword Art Online II Shirogane no Ishi: Argevollen Rail Wars |
Jul 14, 2014 12:16 AM
Харесах си още комедийките - Jinsei и Majimoji Rurumo. |
Jul 15, 2014 1:24 AM
Добавих още Tokyo ESP, Rokujouma no Shinryakusha!? и Persona 4 The Golden Animation. Обаче Tokyo ESP нещо не ме кефи и май ще го дропна сред епизод-два. |
Jul 22, 2014 9:28 AM
Взех си дълга пауза от анимета, четох манги и играх Демонски Души :) Ай ем бак и почнах да гледам Зан- нещо-си-Terror и Tokyo Ghoul. Akame -то е някаква недомислица и го дропвам след още 1-2 серии. Тия хора не са ли играли Асасинс Крид, да видят как се правят прилична история за убийци? И наистина ли правят Sword Art 2? То първото беше такава тъпотия. Дори да бях фен на онлайн игрите, щях да ги играя, вместо да гледам на аниме как други ги играят. |
Jul 22, 2014 11:18 PM
Sword Art Online II не почна толкоз зле, но вече заора в дебилна драма и почна да се излага по стандартния и познат за него начин. От тези които следя в момента, май единственото което ме кефи безусловно е сладурската комедийка Gekkan Shoujo Nozaki-kun. Останалото си е стандартната конфекция. |
Jul 25, 2014 2:37 PM
Akame Ga Kill е най-доброто според мен в момента. След като изчетох първата глава от мангата, реших да изчакам, да видя как ще е адаптацията. Тея Tokyo Ghoul и Zankyou no Terror са много хлабави и за нищо не струват. Май ще се чака другия сезон за remake на Fate/stay night. |
Jul 26, 2014 12:58 PM
Tokyo Ghoul го гледам само като пародия. Смях се на глупостите им за няколко епизода, но вече взе да омръзва. Това с тийн терористите ми напомня на Die Hard 3, който ми е сред любимите филми :) Ако можеха да говорят с немски акцент щеше да е още по-гот, ама и сега става. Бе то ако се съди по анимето, в Япония на 15 години човек може да стане я президент, я генерал, я CEO, я певец, я партизан или всичко това накуп. Трябва да е от храната или сакето. |
Jul 27, 2014 11:15 PM
Аз пък мисля, че е от това дето гледаме заглавия предназначени за тийнейджъри...естествено, че в тях света ще се върти около клиентите ;)... За партизаните обаче няма ограничения във възрастта. |
Sep 1, 2014 11:01 PM
От сезона, повечето нови които започнах окапаха след първи епизод и в момента нямат инерция. Засега го карат стабилно само Gekkan Shoujo Nozaki-kun, Akame ga Kill и Shirogane no Ishi: Argevollen. |
Oct 5, 2014 11:33 PM
До тук от новите само Fate Stay Night - Unlimited Blade Works изглежда с безспорни качества. При това и да си гледал дъртия задръстен Fate Stay на Deen пак има интересни неща. |
megaloadOct 6, 2014 11:11 PM
Oct 6, 2014 6:24 AM
Най-доброто което гледах, мисля, че беше Zankyou no Terror, сега след като свърши, се надявам идното Kiseijuu/Parasyte! или евентуално новия сезон на Psycho-Pass. |
Oct 14, 2014 7:59 AM
Засега впечатленията ми от сезона. Най-яко: Fate/stay night: Unlimited Blade Works (TV) Kiseijuu: Sei no Kakuritsu Shingeki no Bahamut: Genesis Terra Formars - без OVA-то е леко неразбираемо, та препоръчвам първо да се гледа то Става: Akame ga Kill - продължава от предишния сезон Akatsuki no Yona Amagi Brilliant Park Danna ga Nani wo Itteiru ka Wakaranai Ken Gugure! Kokkuri-san Hitsugi no Chaika: Avenging Battle Magic Kaito 1412 Shirogane no Ishi: Argevollen Влача го по инерция: Bishoujo Senshi Sailor Moon: Crystal - продължава от предишния сезон Log Horizon 2nd Season Sword Art Online II - продължава от предишния сезон Следя и други неща, но тези са по-популярните. |
Oct 15, 2014 1:18 PM
Shingeki no Bahamut: Genesis реших да го почна, защото му чух опенинга. И явно това ми беше грешката xD толкова се подготвих за супер-яко аниме, че самото аниме не достигна очакванията ми. Иначе Паразит почнах и съм сигурен че ще ми стане едно от любимите анимета. Други неща от онгоингите не гледам. |
Gib [img] plz |
Oct 15, 2014 11:21 PM
Бахамутката била зле? Ти се майтапиш! Ти какво, очакваше мелодрама от типа на Титаните? Бляяяях. |
Oct 20, 2014 11:11 PM
Прибавете към поя списък "най-яко" и Mushishi Zoku Shou 2nd Season. |
Oct 21, 2014 11:11 AM
Бих посочил няколко заглавия, които попадат в тази графа: Akame ga Kill!, Parasyte и донякъде Magic Kaito. Колебая се за Nanatsu no Taizai, тъй като първият епизод ми беше бая скучен и очаквах да го карат лежерно и занапред, но във втория се поокопитиха. Колкото до Shingeki no Kyo... тоест Бахамут, приятно заглавие, но не го възприемам като "яко". Засега се движи добре, персонажите са ми що-годе приятни, но имам странното чувство, че впоследствие ще ми доскучае. Вероятно се дължи на историята, чието развитие към този момент не ми допада. Дано да греша. Следя и вторите сезони на САО и Паспорта, но по-скоро ме разочароват, отколкото очароват. Terra Formars все още ми е тъмна Индия, не мога да реша дали ми харесва, или не, и това колебание не се дължи само и единствено на обилната цензура, с която ни заливат до този момент. (Като изключим последния епизод, ама той си беше тъпичък, така че кел файда от липсата на цензура.) |
Nov 11, 2014 7:48 AM
megaload said: Бахамутката била зле? Ти се майтапиш! Ти какво, очакваше мелодрама от типа на Титаните? Бляяяях. Имам чувството че въобще не прочете коментара ми, и въпреки това някак те обиди. Не съм казвал че е зле, я отново прочети какво съм написал. |
Gib [img] plz |
Nov 11, 2014 7:52 AM
DarkRanger said: Бих посочил няколко заглавия, които попадат в тази графа: Akame ga Kill!, Parasyte и донякъде Magic Kaito. Колебая се за Nanatsu no Taizai, тъй като първият епизод ми беше бая скучен и очаквах да го карат лежерно и занапред, но във втория се поокопитиха. Колкото до Shingeki no Kyo... тоест Бахамут, приятно заглавие, но не го възприемам като "яко". Засега се движи добре, персонажите са ми що-годе приятни, но имам странното чувство, че впоследствие ще ми доскучае. Вероятно се дължи на историята, чието развитие към този момент не ми допада. Дано да греша. Следя и вторите сезони на САО и Паспорта, но по-скоро ме разочароват, отколкото очароват. Terra Formars все още ми е тъмна Индия, не мога да реша дали ми харесва, или не, и това колебание не се дължи само и единствено на обилната цензура, с която ни заливат до този момент. (Като изключим последния епизод, ама той си беше тъпичък, така че кел файда от липсата на цензура.) Сао Две-то чакам да свърши цялото да го изгледам за ден-два. Гледам повечето хич не го хвалят, ма ще видим. А за Бахамут, първите 2 епизода ми бяха малко скучни + това че не успях да харесвам главните, но после се задвижи. Май имаме сходни харесвания в аниметата, та погледни още останалите, мисля че щи хареса. |
Gib [img] plz |
Nov 12, 2014 3:09 AM
tery999 отново прочети какво съм написал Намекваш, че не е велика...а тя за мен е :o: . И има епичен апетит! Главните са тъпаци естествено, точно такава им е ролята. Зимби готик лолито е единственият персонаж с мозък...колкото и де е прогнил... Magic Katitou-то нещо не е толкова качествено, колкото се надявах. Старият спешъл колкото и да беше недовършен, пак беше малко по-смислен. |
Nov 13, 2014 11:23 PM
То пък точно Magic Katitou-то в 6-тия си епизод взе, че се оправи ;). |
Nov 23, 2014 11:06 PM
Аз да напомня, че Argevollen е доста прилична военна драма и е несправедливо непопулярна. Да, първият епизод изглежда по-евтин и не подсказва масивната история и политически усложнения, които предстоят. |
Dec 1, 2014 2:21 PM
Аз като заклет Sci-fi и fantasy фен гледам Psycho-pass 2. Втората част е по-слаба от първата. Пак се повтаря формулата: гениален злодей се опитва да саботира Сибил системата, ама персонажите и самото разследване не са особено интересни. Пък и малко прекаляват с кръвта и насилието. |
Jan 23, 2015 12:13 AM
Уж си създадох впечатление за сезона, та... Durarara!!x2 Shou Death Parade Kiseijuu: Sei no Kakuritsu Yoru no Yatterman (щото си падам по странен хумор) И вечното присъствие One Piece и Detective Conan Следя и други неща, но не защото са особено добри. |
Apr 19, 2015 11:47 PM
Сезон пролет 2015. Засега най-свестни ми изглеждат: Kekkai Sensen Gintama° Fate/stay night: Unlimited Blade Works (TV) 2nd Season Punchline Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. Zoku Arslan Senki (TV) Anime de Wakaru Shinryounaika Danna ga Nani wo Itteiru ka Wakaranai Ken 2 Sure-me |
Jul 24, 2015 1:08 AM
Jul 26, 2015 9:08 AM
Беее, скучен е сезонът. Поносими са само продължения на стари неща - Дурарара, Уъркинг, Нон Нон... |
Sep 4, 2015 9:35 AM
Явно съм проспал, че са изкарали още Моногатарита: Tsukimonogatari и Hanamonogatari. Ще ги изгледам, въпреки че историята се поизчерпа. |
Sep 6, 2015 9:48 AM
В момента според мен стават. Durarara!!x2 Ten Gate Gintama° Non Non Biyori Repeat Ushio to Tora - ама само заради носталгичното излъчване Working!!! Detective Conan и One Piece са си класики. Зле: Rokka no Yuusha първоначално не ми харесваше, после ми стана любопитно, но сега пак ми падна в очите. God Eater - си е малоумно по дефиниция. И аз не знам защо го следя. Arslan Senki - много е зле, но понеже не мога да прочета книгите го следя, за да видя накъде отива историята. Останалите ги гледам поради идиосинкратнични причини. |
Nov 23, 2015 10:18 AM
В момента е One Punch Man непременно! |
Dec 8, 2015 11:08 PM
В момента стават: Concrete Revolutio: Choujin Gensou Subete ga F ni Naru One Punch Man Още влача: Kindaichi Shounen no Jikenbo Returns (2015) - само защото е детективско Kidou Senshi Gundam: Tekketsu no Orphans - заради частиците Gundam, които пускат понякога и обичайните дългосрочни. |
More topics from this board
» Най-популярни анимета в България?Vesko_07 - Jul 22, 2024 |
5 |
by Andyfyh
»»
Jan 4, 1:55 PM |
|
» Стари дискове или епизодиVesko_07 - Aug 20, 2024 |
5 |
by alshu
»»
Aug 21, 2024 9:33 AM |