Forum Settings
Forums
New
Dec 5, 2009 9:54 AM

Dec 2007
171
Koosolekul mõtlesime, mida selle klubiga siin MALis peale hakata ja lisaks headele animetele ning momentidele nendes, millele on pühendatud teema "Vot selline ongi üks õige anime!", on ju ka halvad. Siin teemas on võimalik oma viha välja valada. Nagu ütleb juba vanasõna: jagatud mure on pool muret.
zindrelDec 8, 2009 12:26 PM
Reply Disabled for Non-Club Members
Mar 6, 2010 10:41 AM

Dec 2007
222
Kuna keegi siia foorumisse eriti ei kirjuta, mõtlesin ma, et võiks ju mingit teemat bumpida.

Üle pika aja üks väga halb anime, mida ma näinud olen, on Seikon no Qwaser. Tsenseeritud episoodid on veel vaadatavad, aga tsenseerimata episoodides on ainult paljad rinnad ja sadomaso vihjed. Absoluutselt igas osas rebitakse mingil tüdrukul riided seljast ära ning sellele järgneb rinnapiima imemine. Lisaks ma ei tea, kas mulle on bioloogiatundidest valesti meelde jäänud, kuid minu mäletamist mööda ei saa naised, kes ei ole rasedad/kes ei ole just sünnitanud rinnapiima eritada, kui neil just mingi hormonaalne häire ei ole. Ja ma kahtlen, et selle animu peategelastel hormonaalsed häired on, kuigi kes teab. Aga see pole vist eriti oluline, nii et wutever

See animu on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiii halb, aga samas selles on midagi, mis paneb mind seda edasi vaatama, aga ma ei tea misasi see on. Kahjuks pole selle kõige uuematele osadele subtiitreid, sest enamus gruppe droppisid selle, aga noh, np, üks grupp vist ikka jätkab, kuigi nad on natukene maas.

Ainuke hea asi selle animu juures on selle OP, kuid selle esimene ED on veel lahedam. Sellised catchyd laulud, mida on hea kooli minnes kuulata ja kaasa ümiseda. Tegelikult need võitlused näevad ka seal päris lahedad välja, st on hästi animeeritud, kuid mulle meeldiks rohkem, kui neid võitluseid rohkem oleks, mitte ei räägitaks ühe osa lihtsalt rindadest ;_;
Reply Disabled for Non-Club Members

More topics from this board

Poll: » Ühisvaatamine: Sailor Moon

zindrel - Jan 24, 2010

2 by zindrel »»
Feb 1, 2010 4:13 AM

» Sailor Moon

KusattaTamago - Jan 23, 2010

0 by KusattaTamago »»
Jan 23, 2010 3:03 PM

» Kimagure Orange Road

cino - Jan 23, 2010

1 by zindrel »»
Jan 23, 2010 8:37 AM

» Ühisvaatamine: teeme plaane

zindrel - Dec 10, 2009

3 by zindrel »»
Dec 27, 2009 4:19 AM

» Hokuto No Ken tutvustus

Valdars - Dec 11, 2009

7 by Kurineko »»
Dec 17, 2009 8:52 AM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login