New
Aug 24, 2021 11:47 AM
پیشنهادات و هماهنگی های لازم رو لطفا در این تایپیک با دیگر ادمین ها به اشتراک بگذارید |
Sasuke_YeagerAug 24, 2021 11:55 AM
Aug 24, 2021 11:57 AM
Sasuke_Yeager said: پیشنهادات و هماهنگی های لازم رو لطفا در این تایپیک با دیگر ادمین ها به اشتراک بگذارید خب اول از همه نظرتون درباره عکس ها چیه؟ من پیشنهاداتم رو گفتم بنظرم کار میدع:] |
Aug 24, 2021 11:58 AM
Chad_mmd said: Sasuke_Yeager said: پیشنهادات و هماهنگی های لازم رو لطفا در این تایپیک با دیگر ادمین ها به اشتراک بگذارید خب اول از همه نظرتون درباره عکس ها چیه؟ من پیشنهاداتم رو گفتم بنظرم کار میدع:] همه ادمین ها گفتن الان نیازه یه نتیجه گیری کنیم |
Aug 24, 2021 12:05 PM
Sasuke_Yeager said: Chad_mmd said: Sasuke_Yeager said: پیشنهادات و هماهنگی های لازم رو لطفا در این تایپیک با دیگر ادمین ها به اشتراک بگذارید خب اول از همه نظرتون درباره عکس ها چیه؟ من پیشنهاداتم رو گفتم بنظرم کار میدع:] همه ادمین ها گفتن الان نیازه یه نتیجه گیری کنیم همین روش فعلی هروقت پر شد چند تا پاک کنیم در تایم خاص و به صورت مداوم چند عکس پاک کنیم قابلیت عکس گذاشتن کلا برا افیسر و ادمین باشه یه خلاصه راه ها فعلا اولی جوابه ولی بعدا ممکنه دردسر بش دومی نرمال ترین حالته ممکمه اخری برای شرایط سخته |
Aug 24, 2021 12:08 PM
Sasuke_Yeager said: پیشنهادات و هماهنگی های لازم رو لطفا در این تایپیک با دیگر ادمین ها به اشتراک بگذارید معمولا کی ها آنلاینی؟ این طوری برا من یکم سخته شب و حتی الانش هم دراز کشیدم برا خواب پس مجبورم جواب ها و کار هارو صبح ها جواب بدم |
Aug 24, 2021 12:09 PM
IL_saeed said: Sasuke_Yeager said: Chad_mmd said: Sasuke_Yeager said: پیشنهادات و هماهنگی های لازم رو لطفا در این تایپیک با دیگر ادمین ها به اشتراک بگذارید خب اول از همه نظرتون درباره عکس ها چیه؟ من پیشنهاداتم رو گفتم بنظرم کار میدع:] همه ادمین ها گفتن الان نیازه یه نتیجه گیری کنیم همین روش فعلی هروقت پر شد چند تا پاک کنیم در تایم خاص و به صورت مداوم چند عکس پاک کنیم قابلیت عکس گذاشتن کلا برا افیسر و ادمین باشه یه خلاصه راه ها فعلا اولی جوابه ولی بعدا ممکنه دردسر بش دومی نرمال ترین حالته ممکمه اخری برای شرایط سخته خودم نظرم روی 1 و 2 هست ولی اون عکس هایی که فکر میکنیم بهتره رو نگه داریم بجای اینکه فقط قدیمی ها رو پاک کنیم |
Aug 24, 2021 12:13 PM
IL_saeed said: Sasuke_Yeager said: پیشنهادات و هماهنگی های لازم رو لطفا در این تایپیک با دیگر ادمین ها به اشتراک بگذارید معمولا کی ها آنلاینی؟ این طوری برا من یکم سخته شب و حتی الانش هم دراز کشیدم برا خواب پس مجبورم جواب ها و کار هارو صبح ها جواب بدم IL_saeed said: Sasuke_Yeager said: پیشنهادات و هماهنگی های لازم رو لطفا در این تایپیک با دیگر ادمین ها به اشتراک بگذارید معمولا کی ها آنلاینی؟ این طوری برا من یکم سخته شب و حتی الانش هم دراز کشیدم برا خواب پس مجبورم جواب ها و کار هارو صبح ها جواب بدم از این به بعد بیشتر هستم خوابمو کم کم دارم درست میکنم دیگ نیاز نیست انقد به خودت فشار بیاری:] معمولا بین 7 تا 2 شب و روز هم 2 تا 5 یا شش کلا دیگه اگه نوتیف واسم بیاد به اینجا سر میزنم |
Aug 24, 2021 12:47 PM
IL_saeed said: Sasuke_Yeager said: Chad_mmd said: Sasuke_Yeager said: پیشنهادات و هماهنگی های لازم رو لطفا در این تایپیک با دیگر ادمین ها به اشتراک بگذارید خب اول از همه نظرتون درباره عکس ها چیه؟ من پیشنهاداتم رو گفتم بنظرم کار میدع:] همه ادمین ها گفتن الان نیازه یه نتیجه گیری کنیم همین روش فعلی هروقت پر شد چند تا پاک کنیم در تایم خاص و به صورت مداوم چند عکس پاک کنیم قابلیت عکس گذاشتن کلا برا افیسر و ادمین باشه یه خلاصه راه ها فعلا اولی جوابه ولی بعدا ممکنه دردسر بش دومی نرمال ترین حالته ممکمه اخری برای شرایط سخته Sasuke_Yeager said: IL_saeed said: Sasuke_Yeager said: پیشنهادات و هماهنگی های لازم رو لطفا در این تایپیک با دیگر ادمین ها به اشتراک بگذارید معمولا کی ها آنلاینی؟ این طوری برا من یکم سخته شب و حتی الانش هم دراز کشیدم برا خواب پس مجبورم جواب ها و کار هارو صبح ها جواب بدم IL_saeed said: Sasuke_Yeager said: پیشنهادات و هماهنگی های لازم رو لطفا در این تایپیک با دیگر ادمین ها به اشتراک بگذارید معمولا کی ها آنلاینی؟ این طوری برا من یکم سخته شب و حتی الانش هم دراز کشیدم برا خواب پس مجبورم جواب ها و کار هارو صبح ها جواب بدم از این به بعد بیشتر هستم خوابمو کم کم دارم درست میکنم دیگ نیاز نیست انقد به خودت فشار بیاری:] معمولا بین 7 تا 2 شب و روز هم 2 تا 5 یا شش کلا دیگه اگه نوتیف واسم بیاد به اینجا سر میزنم IL_saeed said: Sasuke_Yeager said: Chad_mmd said: Sasuke_Yeager said: پیشنهادات و هماهنگی های لازم رو لطفا در این تایپیک با دیگر ادمین ها به اشتراک بگذارید خب اول از همه نظرتون درباره عکس ها چیه؟ من پیشنهاداتم رو گفتم بنظرم کار میدع:] همه ادمین ها گفتن الان نیازه یه نتیجه گیری کنیم همین روش فعلی هروقت پر شد چند تا پاک کنیم در تایم خاص و به صورت مداوم چند عکس پاک کنیم قابلیت عکس گذاشتن کلا برا افیسر و ادمین باشه یه خلاصه راه ها فعلا اولی جوابه ولی بعدا ممکنه دردسر بش دومی نرمال ترین حالته ممکمه اخری برای شرایط سخته IL_saeed said: Sasuke_Yeager said: Chad_mmd said: Sasuke_Yeager said: پیشنهادات و هماهنگی های لازم رو لطفا در این تایپیک با دیگر ادمین ها به اشتراک بگذارید خب اول از همه نظرتون درباره عکس ها چیه؟ من پیشنهاداتم رو گفتم بنظرم کار میدع:] همه ادمین ها گفتن الان نیازه یه نتیجه گیری کنیم همین روش فعلی هروقت پر شد چند تا پاک کنیم در تایم خاص و به صورت مداوم چند عکس پاک کنیم قابلیت عکس گذاشتن کلا برا افیسر و ادمین باشه یه خلاصه راه ها فعلا اولی جوابه ولی بعدا ممکنه دردسر بش دومی نرمال ترین حالته ممکمه اخری برای شرایط سخته ببخشید واسه دیر جواب دادنم من بیشتر با گزینه دوم بیشتر موافقم و درباره آن بودن هر وقت بشه هستم بغیر عصر ها دقیق ترش صبح ساعت 11 تا 14 هستم همینطور شبا از 9 تا 02 هم هستم البته این تو شرایطی که مانگا یا انیمه منو شیفته نکرده باشه که زمانو از دست بدم |
Aug 24, 2021 11:03 PM
ougi-00 said: IL_saeed said: Sasuke_Yeager said: Chad_mmd said: Sasuke_Yeager said: پیشنهادات و هماهنگی های لازم رو لطفا در این تایپیک با دیگر ادمین ها به اشتراک بگذارید خب اول از همه نظرتون درباره عکس ها چیه؟ من پیشنهاداتم رو گفتم بنظرم کار میدع:] همه ادمین ها گفتن الان نیازه یه نتیجه گیری کنیم همین روش فعلی هروقت پر شد چند تا پاک کنیم در تایم خاص و به صورت مداوم چند عکس پاک کنیم قابلیت عکس گذاشتن کلا برا افیسر و ادمین باشه یه خلاصه راه ها فعلا اولی جوابه ولی بعدا ممکنه دردسر بش دومی نرمال ترین حالته ممکمه اخری برای شرایط سخته Sasuke_Yeager said: IL_saeed said: Sasuke_Yeager said: پیشنهادات و هماهنگی های لازم رو لطفا در این تایپیک با دیگر ادمین ها به اشتراک بگذارید معمولا کی ها آنلاینی؟ این طوری برا من یکم سخته شب و حتی الانش هم دراز کشیدم برا خواب پس مجبورم جواب ها و کار هارو صبح ها جواب بدم IL_saeed said: Sasuke_Yeager said: پیشنهادات و هماهنگی های لازم رو لطفا در این تایپیک با دیگر ادمین ها به اشتراک بگذارید معمولا کی ها آنلاینی؟ این طوری برا من یکم سخته شب و حتی الانش هم دراز کشیدم برا خواب پس مجبورم جواب ها و کار هارو صبح ها جواب بدم از این به بعد بیشتر هستم خوابمو کم کم دارم درست میکنم دیگ نیاز نیست انقد به خودت فشار بیاری:] معمولا بین 7 تا 2 شب و روز هم 2 تا 5 یا شش کلا دیگه اگه نوتیف واسم بیاد به اینجا سر میزنم IL_saeed said: Sasuke_Yeager said: Chad_mmd said: Sasuke_Yeager said: پیشنهادات و هماهنگی های لازم رو لطفا در این تایپیک با دیگر ادمین ها به اشتراک بگذارید خب اول از همه نظرتون درباره عکس ها چیه؟ من پیشنهاداتم رو گفتم بنظرم کار میدع:] همه ادمین ها گفتن الان نیازه یه نتیجه گیری کنیم همین روش فعلی هروقت پر شد چند تا پاک کنیم در تایم خاص و به صورت مداوم چند عکس پاک کنیم قابلیت عکس گذاشتن کلا برا افیسر و ادمین باشه یه خلاصه راه ها فعلا اولی جوابه ولی بعدا ممکنه دردسر بش دومی نرمال ترین حالته ممکمه اخری برای شرایط سخته IL_saeed said: Sasuke_Yeager said: Chad_mmd said: Sasuke_Yeager said: پیشنهادات و هماهنگی های لازم رو لطفا در این تایپیک با دیگر ادمین ها به اشتراک بگذارید خب اول از همه نظرتون درباره عکس ها چیه؟ من پیشنهاداتم رو گفتم بنظرم کار میدع:] همه ادمین ها گفتن الان نیازه یه نتیجه گیری کنیم همین روش فعلی هروقت پر شد چند تا پاک کنیم در تایم خاص و به صورت مداوم چند عکس پاک کنیم قابلیت عکس گذاشتن کلا برا افیسر و ادمین باشه یه خلاصه راه ها فعلا اولی جوابه ولی بعدا ممکنه دردسر بش دومی نرمال ترین حالته ممکمه اخری برای شرایط سخته ببخشید واسه دیر جواب دادنم من بیشتر با گزینه دوم بیشتر موافقم و درباره آن بودن هر وقت بشه هستم بغیر عصر ها دقیق ترش صبح ساعت 11 تا 14 هستم همینطور شبا از 9 تا 02 هم هستم البته این تو شرایطی که مانگا یا انیمه منو شیفته نکرده باشه که زمانو از دست بدم خب همه با دو بیشتر موافقن حالا باید برا اینکه چه تایمی و چطور باشه بهتره تصميم گیری کنیم |
Aug 24, 2021 11:12 PM
برا پاک کردن تایم دار بنظرم در کنار تایم دار بودن باید به میزان تقاضای عکس هم توجه کنیم ولی همون روزی یبار پاک بشه بنظذم بهتره الان فعلا عکس کم قرار میدن ولی ممکنه روزی باشه که عکس زیاد قرار بدن بخصوص اگه تعدا اعضا زیاد تر بشه همین چند وقت پیش یکی از دوستان 6 تا عکس قرار داد که مجبور شدم چند تا قدیمی هارو پاک کنم تا... و اینکه برا تعداد عکسی که پاک بشه حول و حوش 5 تا باشه برا پاک کردن بیشتر به میزان عکسی که در طول روز میذارن دقت کنیم مثلا اگه یه وقت 5 روز کسی عکس نزاره پاک کردن همه عکسا زیاد جالب نمیشه نه؟... خلاصه که یه همچین چیزایی مد نظرمه |
Aug 24, 2021 11:15 PM
و درمورد نظارت بعضی تایمای خاص احتمال ترول اسپویل و... بیشتره مثل اومدن پارت بعدی اتک درسته که ما هم نظارت میکنیم و حواسمون هست ولی کافی نیست بخصوص که راحت میشه از رابط کاربری مال سوءاستفاده کرد :/ |
Aug 24, 2021 11:23 PM
و مهم ترین چیز کلابی که توش بحث و فعالیتی نشه... چند تا راهکار برا نخوابیدن و دد نشدن کلاب ارائه بدین بنظرم شروعش با ایجاد طرحی مثل خمون طرح اخر هفته های فیلمه که به شدت برای انیمه جای خالیش حس میشه |
Aug 24, 2021 11:24 PM
و در اخر یه تایپیک انیمه های فصلی هم بزنید برای معرفی انیمه های هر فصل نقد ایپزودی و... |
Aug 25, 2021 12:04 AM
IL_saeed said: و مهم ترین چیز کلابی که توش بحث و فعالیتی نشه... چند تا راهکار برا نخوابیدن و دد نشدن کلاب ارائه بدین بنظرم شروعش با ایجاد طرحی مثل خمون طرح اخر هفته های فیلمه که به شدت برای انیمه جای خالیش حس میشه در مورد عکس ها موافقم چیزی که گفتی بهترین روشه اسپویل هم بیشتر دردسرش با خود گذاشتش تو لسپویله اگه میشد یه روشی کوتاهی مثل زومجی داشتیم بهتر میشد در غیر این صورت بهتر تاپیک های درباره انیمه های که اسپویل شدیده رو بسازیم تازگیا یه مشکلی که هست دیگه تاپیک ها مثل اولشون پر کامنت نیستن باید بعضی وقتا خودمون کامنت بزاریم تا دیده بشن که بیشتر این میفته گردن من درباره هیتر راستش من زیاد هیتر تو سایت ندیدم شاید از زومجی بیاد ولی فکر نکنم کسی بخاطر رابط کاربری خودشو بزحمت بندازه راهکارا برای نخوابید سایت هنجور که گفتی گذاشتن تاپیک و گذاشتن نظرسنجی های مثل رقابت کاکترا یا موضوعات پر بحث مثل چرا انقده از گبی متنفرین؟😂 شبیه این و خوب دیدن انیمه بزای بحث خوب آدمایی هستن با واچ لیست خودشون پیش میرن و برنامه منظمی ندارن ولی خوب برای بقیه بهتره انجام بشه چن نفری هستن که با هم دیگه انیمه ببین اول وقتی سایت شلوغه یه پیشنهادی میدی تو زومجی هم میگی و در آحر بحث میکنیم ولی باید کاری کنیم بحث ها اینجا شکل بگیره نه تو زومجی خب در کل همینا |
Aug 25, 2021 12:19 AM
ougi-00 said: IL_saeed said: و مهم ترین چیز کلابی که توش بحث و فعالیتی نشه... چند تا راهکار برا نخوابیدن و دد نشدن کلاب ارائه بدین بنظرم شروعش با ایجاد طرحی مثل خمون طرح اخر هفته های فیلمه که به شدت برای انیمه جای خالیش حس میشه در مورد عکس ها موافقم چیزی که گفتی بهترین روشه اسپویل هم بیشتر دردسرش با خود گذاشتش تو لسپویله اگه میشد یه روشی کوتاهی مثل زومجی داشتیم بهتر میشد در غیر این صورت بهتر تاپیک های درباره انیمه های که اسپویل شدیده رو بسازیم تازگیا یه مشکلی که هست دیگه تاپیک ها مثل اولشون پر کامنت نیستن باید بعضی وقتا خودمون کامنت بزاریم تا دیده بشن که بیشتر این میفته گردن من درباره هیتر راستش من زیاد هیتر تو سایت ندیدم شاید از زومجی بیاد ولی فکر نکنم کسی بخاطر رابط کاربری خودشو بزحمت بندازه راهکارا برای نخوابید سایت هنجور که گفتی گذاشتن تاپیک و گذاشتن نظرسنجی های مثل رقابت کاکترا یا موضوعات پر بحث مثل چرا انقده از گبی متنفرین؟😂 شبیه این و خوب دیدن انیمه بزای بحث خوب آدمایی هستن با واچ لیست خودشون پیش میرن و برنامه منظمی ندارن ولی خوب برای بقیه بهتره انجام بشه چن نفری هستن که با هم دیگه انیمه ببین اول وقتی سایت شلوغه یه پیشنهادی میدی تو زومجی هم میگی و در آحر بحث میکنیم ولی باید کاری کنیم بحث ها اینجا شکل بگیره نه تو زومجی خب در کل همینا خب حالا بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن بعد یه تصمیم گیری سرش بکنیم دمت گرم زحمتشو بکش متاسفانه این چندوقته نه انیمه نه مانگا نه... نتونستم برسم وگرنه خودمم یه بحثی چیزی میکردم در مورد هیتر و اسپویلر هم من بیشتر ترسم از سمت افراد مریضه... اینا خوبن ولی یکم محتوای زرد نیستن؟ 😂 ماکیما یا پاور... 😂🤷♂️ ولی بحث رقابت کارکترا چیز جالب و جدیدیه که اسقبال میشه احتمالا البته زیاده روی نباید توش کرد و باید با برنامه سرش بریم در کل پیشنهادات خوبی بود خب منم دقیقا همین رو میخوام که حلش کنیم که بحث ها به کلاب بکشه نه به زومجی... |
Aug 25, 2021 12:31 AM
IL_saeed said: ougi-00 said: IL_saeed said: و مهم ترین چیز کلابی که توش بحث و فعالیتی نشه... چند تا راهکار برا نخوابیدن و دد نشدن کلاب ارائه بدین بنظرم شروعش با ایجاد طرحی مثل خمون طرح اخر هفته های فیلمه که به شدت برای انیمه جای خالیش حس میشه در مورد عکس ها موافقم چیزی که گفتی بهترین روشه اسپویل هم بیشتر دردسرش با خود گذاشتش تو لسپویله اگه میشد یه روشی کوتاهی مثل زومجی داشتیم بهتر میشد در غیر این صورت بهتر تاپیک های درباره انیمه های که اسپویل شدیده رو بسازیم تازگیا یه مشکلی که هست دیگه تاپیک ها مثل اولشون پر کامنت نیستن باید بعضی وقتا خودمون کامنت بزاریم تا دیده بشن که بیشتر این میفته گردن من درباره هیتر راستش من زیاد هیتر تو سایت ندیدم شاید از زومجی بیاد ولی فکر نکنم کسی بخاطر رابط کاربری خودشو بزحمت بندازه راهکارا برای نخوابید سایت هنجور که گفتی گذاشتن تاپیک و گذاشتن نظرسنجی های مثل رقابت کاکترا یا موضوعات پر بحث مثل چرا انقده از گبی متنفرین؟😂 شبیه این و خوب دیدن انیمه بزای بحث خوب آدمایی هستن با واچ لیست خودشون پیش میرن و برنامه منظمی ندارن ولی خوب برای بقیه بهتره انجام بشه چن نفری هستن که با هم دیگه انیمه ببین اول وقتی سایت شلوغه یه پیشنهادی میدی تو زومجی هم میگی و در آحر بحث میکنیم ولی باید کاری کنیم بحث ها اینجا شکل بگیره نه تو زومجی خب در کل همینا خب حالا بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن بعد یه تصمیم گیری سرش بکنیم دمت گرم زحمتشو بکش متاسفانه این چندوقته نه انیمه نه مانگا نه... نتونستم برسم وگرنه خودمم یه بحثی چیزی میکردم در مورد هیتر و اسپویلر هم من بیشتر ترسم از سمت افراد مریضه... اینا خوبن ولی یکم محتوای زرد نیستن؟ 😂 ماکیما یا پاور... 😂🤷♂️ ولی بحث رقابت کارکترا چیز جالب و جدیدیه که اسقبال میشه احتمالا البته زیاده روی نباید توش کرد و باید با برنامه سرش بریم در کل پیشنهادات خوبی بود خب منم دقیقا همین رو میخوام که حلش کنیم که بحث ها به کلاب بکشه نه به زومجی... خوب برای نبرد کارکتر الانم میخوام یکی رو بزارم کانکی با کی؟؟ انتخاب کن میدوریا گاتس لوفی اگه پیشنهادی دیگه ام داری گوش میدم سرنوشت بشریت الان تو دستای توعه😂 |
Aug 25, 2021 12:56 AM
ougi-00 said: IL_saeed said: ougi-00 said: IL_saeed said: و مهم ترین چیز کلابی که توش بحث و فعالیتی نشه... چند تا راهکار برا نخوابیدن و دد نشدن کلاب ارائه بدین بنظرم شروعش با ایجاد طرحی مثل خمون طرح اخر هفته های فیلمه که به شدت برای انیمه جای خالیش حس میشه در مورد عکس ها موافقم چیزی که گفتی بهترین روشه اسپویل هم بیشتر دردسرش با خود گذاشتش تو لسپویله اگه میشد یه روشی کوتاهی مثل زومجی داشتیم بهتر میشد در غیر این صورت بهتر تاپیک های درباره انیمه های که اسپویل شدیده رو بسازیم تازگیا یه مشکلی که هست دیگه تاپیک ها مثل اولشون پر کامنت نیستن باید بعضی وقتا خودمون کامنت بزاریم تا دیده بشن که بیشتر این میفته گردن من درباره هیتر راستش من زیاد هیتر تو سایت ندیدم شاید از زومجی بیاد ولی فکر نکنم کسی بخاطر رابط کاربری خودشو بزحمت بندازه راهکارا برای نخوابید سایت هنجور که گفتی گذاشتن تاپیک و گذاشتن نظرسنجی های مثل رقابت کاکترا یا موضوعات پر بحث مثل چرا انقده از گبی متنفرین؟😂 شبیه این و خوب دیدن انیمه بزای بحث خوب آدمایی هستن با واچ لیست خودشون پیش میرن و برنامه منظمی ندارن ولی خوب برای بقیه بهتره انجام بشه چن نفری هستن که با هم دیگه انیمه ببین اول وقتی سایت شلوغه یه پیشنهادی میدی تو زومجی هم میگی و در آحر بحث میکنیم ولی باید کاری کنیم بحث ها اینجا شکل بگیره نه تو زومجی خب در کل همینا خب حالا بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن بعد یه تصمیم گیری سرش بکنیم دمت گرم زحمتشو بکش متاسفانه این چندوقته نه انیمه نه مانگا نه... نتونستم برسم وگرنه خودمم یه بحثی چیزی میکردم در مورد هیتر و اسپویلر هم من بیشتر ترسم از سمت افراد مریضه... اینا خوبن ولی یکم محتوای زرد نیستن؟ 😂 ماکیما یا پاور... 😂🤷♂️ ولی بحث رقابت کارکترا چیز جالب و جدیدیه که اسقبال میشه احتمالا البته زیاده روی نباید توش کرد و باید با برنامه سرش بریم در کل پیشنهادات خوبی بود خب منم دقیقا همین رو میخوام که حلش کنیم که بحث ها به کلاب بکشه نه به زومجی... خوب برای نبرد کارکتر الانم میخوام یکی رو بزارم کانکی با کی؟؟ انتخاب کن میدوریا گاتس لوفی اگه پیشنهادی دیگه ام داری گوش میدم سرنوشت بشریت الان تو دستای توعه😂 ببخشید یه کم کار برام پیش اومد از چه لحاظ بذاریم قدرت شخصیت پردازی محبوبیت و...؟ میتونیم تو هر کدوم یکی رو لحاظ کنیم مرد نکن با من اینکارو سرنوشت بشریت رو چه به من... 😂 |
Aug 25, 2021 1:06 AM
IL_saeed said: ougi-00 said: IL_saeed said: ougi-00 said: IL_saeed said: و مهم ترین چیز کلابی که توش بحث و فعالیتی نشه... چند تا راهکار برا نخوابیدن و دد نشدن کلاب ارائه بدین بنظرم شروعش با ایجاد طرحی مثل خمون طرح اخر هفته های فیلمه که به شدت برای انیمه جای خالیش حس میشه در مورد عکس ها موافقم چیزی که گفتی بهترین روشه اسپویل هم بیشتر دردسرش با خود گذاشتش تو لسپویله اگه میشد یه روشی کوتاهی مثل زومجی داشتیم بهتر میشد در غیر این صورت بهتر تاپیک های درباره انیمه های که اسپویل شدیده رو بسازیم تازگیا یه مشکلی که هست دیگه تاپیک ها مثل اولشون پر کامنت نیستن باید بعضی وقتا خودمون کامنت بزاریم تا دیده بشن که بیشتر این میفته گردن من درباره هیتر راستش من زیاد هیتر تو سایت ندیدم شاید از زومجی بیاد ولی فکر نکنم کسی بخاطر رابط کاربری خودشو بزحمت بندازه راهکارا برای نخوابید سایت هنجور که گفتی گذاشتن تاپیک و گذاشتن نظرسنجی های مثل رقابت کاکترا یا موضوعات پر بحث مثل چرا انقده از گبی متنفرین؟😂 شبیه این و خوب دیدن انیمه بزای بحث خوب آدمایی هستن با واچ لیست خودشون پیش میرن و برنامه منظمی ندارن ولی خوب برای بقیه بهتره انجام بشه چن نفری هستن که با هم دیگه انیمه ببین اول وقتی سایت شلوغه یه پیشنهادی میدی تو زومجی هم میگی و در آحر بحث میکنیم ولی باید کاری کنیم بحث ها اینجا شکل بگیره نه تو زومجی خب در کل همینا خب حالا بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن بعد یه تصمیم گیری سرش بکنیم دمت گرم زحمتشو بکش متاسفانه این چندوقته نه انیمه نه مانگا نه... نتونستم برسم وگرنه خودمم یه بحثی چیزی میکردم در مورد هیتر و اسپویلر هم من بیشتر ترسم از سمت افراد مریضه... اینا خوبن ولی یکم محتوای زرد نیستن؟ 😂 ماکیما یا پاور... 😂🤷♂️ ولی بحث رقابت کارکترا چیز جالب و جدیدیه که اسقبال میشه احتمالا البته زیاده روی نباید توش کرد و باید با برنامه سرش بریم در کل پیشنهادات خوبی بود خب منم دقیقا همین رو میخوام که حلش کنیم که بحث ها به کلاب بکشه نه به زومجی... خوب برای نبرد کارکتر الانم میخوام یکی رو بزارم کانکی با کی؟؟ انتخاب کن میدوریا گاتس لوفی اگه پیشنهادی دیگه ام داری گوش میدم سرنوشت بشریت الان تو دستای توعه😂 ببخشید یه کم کار برام پیش اومد از چه لحاظ بذاریم قدرت شخصیت پردازی محبوبیت و...؟ میتونیم تو هر کدوم یکی رو لحاظ کنیم مرد نکن با من اینکارو سرنوشت بشریت رو چه به من... 😂 بر اساس محبوبیت هرکدومو بیشتر دوس داری انتخاب کن آخه بر اساس قدرت هنوز خیلی از مانگاها تموم نشده و بعضی از مانگا چ انیمه ها قدرتشون به طرز مسخره ای ماورایی باید همیشه دلمون به حال اونی که با سایتاما میفته بسوزه قلب من تحمل اینو نداره😂 |
Aug 25, 2021 1:09 AM
ougi-00 said: IL_saeed said: ougi-00 said: IL_saeed said: ougi-00 said: IL_saeed said: و مهم ترین چیز کلابی که توش بحث و فعالیتی نشه... چند تا راهکار برا نخوابیدن و دد نشدن کلاب ارائه بدین بنظرم شروعش با ایجاد طرحی مثل خمون طرح اخر هفته های فیلمه که به شدت برای انیمه جای خالیش حس میشه در مورد عکس ها موافقم چیزی که گفتی بهترین روشه اسپویل هم بیشتر دردسرش با خود گذاشتش تو لسپویله اگه میشد یه روشی کوتاهی مثل زومجی داشتیم بهتر میشد در غیر این صورت بهتر تاپیک های درباره انیمه های که اسپویل شدیده رو بسازیم تازگیا یه مشکلی که هست دیگه تاپیک ها مثل اولشون پر کامنت نیستن باید بعضی وقتا خودمون کامنت بزاریم تا دیده بشن که بیشتر این میفته گردن من درباره هیتر راستش من زیاد هیتر تو سایت ندیدم شاید از زومجی بیاد ولی فکر نکنم کسی بخاطر رابط کاربری خودشو بزحمت بندازه راهکارا برای نخوابید سایت هنجور که گفتی گذاشتن تاپیک و گذاشتن نظرسنجی های مثل رقابت کاکترا یا موضوعات پر بحث مثل چرا انقده از گبی متنفرین؟😂 شبیه این و خوب دیدن انیمه بزای بحث خوب آدمایی هستن با واچ لیست خودشون پیش میرن و برنامه منظمی ندارن ولی خوب برای بقیه بهتره انجام بشه چن نفری هستن که با هم دیگه انیمه ببین اول وقتی سایت شلوغه یه پیشنهادی میدی تو زومجی هم میگی و در آحر بحث میکنیم ولی باید کاری کنیم بحث ها اینجا شکل بگیره نه تو زومجی خب در کل همینا خب حالا بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن بعد یه تصمیم گیری سرش بکنیم دمت گرم زحمتشو بکش متاسفانه این چندوقته نه انیمه نه مانگا نه... نتونستم برسم وگرنه خودمم یه بحثی چیزی میکردم در مورد هیتر و اسپویلر هم من بیشتر ترسم از سمت افراد مریضه... اینا خوبن ولی یکم محتوای زرد نیستن؟ 😂 ماکیما یا پاور... 😂🤷♂️ ولی بحث رقابت کارکترا چیز جالب و جدیدیه که اسقبال میشه احتمالا البته زیاده روی نباید توش کرد و باید با برنامه سرش بریم در کل پیشنهادات خوبی بود خب منم دقیقا همین رو میخوام که حلش کنیم که بحث ها به کلاب بکشه نه به زومجی... خوب برای نبرد کارکتر الانم میخوام یکی رو بزارم کانکی با کی؟؟ انتخاب کن میدوریا گاتس لوفی اگه پیشنهادی دیگه ام داری گوش میدم سرنوشت بشریت الان تو دستای توعه😂 ببخشید یه کم کار برام پیش اومد از چه لحاظ بذاریم قدرت شخصیت پردازی محبوبیت و...؟ میتونیم تو هر کدوم یکی رو لحاظ کنیم مرد نکن با من اینکارو سرنوشت بشریت رو چه به من... 😂 بر اساس محبوبیت هرکدومو بیشتر دوس داری انتخاب کن آخه بر اساس قدرت هنوز خیلی از مانگاها تموم نشده و بعضی از مانگا چ انیمه ها قدرتشون به طرز مسخره ای ماورایی باید همیشه دلمون به حال اونی که با سایتاما میفته بسوزه قلب من تحمل اینو نداره😂 پس بخاطر جنگ بر سر شاه تک چشم انتخابم.... :)) مشکل همینه ولی خب بعضی شخصیتا رو میشه بر اساس قدرت گذاشت فقط سایتاما حضورش در مسابقات قدغدنه 😂 |
Aug 25, 2021 1:18 AM
IL_saeed said: ougi-00 said: IL_saeed said: ougi-00 said: IL_saeed said: ougi-00 said: IL_saeed said: و مهم ترین چیز کلابی که توش بحث و فعالیتی نشه... چند تا راهکار برا نخوابیدن و دد نشدن کلاب ارائه بدین بنظرم شروعش با ایجاد طرحی مثل خمون طرح اخر هفته های فیلمه که به شدت برای انیمه جای خالیش حس میشه در مورد عکس ها موافقم چیزی که گفتی بهترین روشه اسپویل هم بیشتر دردسرش با خود گذاشتش تو لسپویله اگه میشد یه روشی کوتاهی مثل زومجی داشتیم بهتر میشد در غیر این صورت بهتر تاپیک های درباره انیمه های که اسپویل شدیده رو بسازیم تازگیا یه مشکلی که هست دیگه تاپیک ها مثل اولشون پر کامنت نیستن باید بعضی وقتا خودمون کامنت بزاریم تا دیده بشن که بیشتر این میفته گردن من درباره هیتر راستش من زیاد هیتر تو سایت ندیدم شاید از زومجی بیاد ولی فکر نکنم کسی بخاطر رابط کاربری خودشو بزحمت بندازه راهکارا برای نخوابید سایت هنجور که گفتی گذاشتن تاپیک و گذاشتن نظرسنجی های مثل رقابت کاکترا یا موضوعات پر بحث مثل چرا انقده از گبی متنفرین؟😂 شبیه این و خوب دیدن انیمه بزای بحث خوب آدمایی هستن با واچ لیست خودشون پیش میرن و برنامه منظمی ندارن ولی خوب برای بقیه بهتره انجام بشه چن نفری هستن که با هم دیگه انیمه ببین اول وقتی سایت شلوغه یه پیشنهادی میدی تو زومجی هم میگی و در آحر بحث میکنیم ولی باید کاری کنیم بحث ها اینجا شکل بگیره نه تو زومجی خب در کل همینا خب حالا بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن بعد یه تصمیم گیری سرش بکنیم دمت گرم زحمتشو بکش متاسفانه این چندوقته نه انیمه نه مانگا نه... نتونستم برسم وگرنه خودمم یه بحثی چیزی میکردم در مورد هیتر و اسپویلر هم من بیشتر ترسم از سمت افراد مریضه... اینا خوبن ولی یکم محتوای زرد نیستن؟ 😂 ماکیما یا پاور... 😂🤷♂️ ولی بحث رقابت کارکترا چیز جالب و جدیدیه که اسقبال میشه احتمالا البته زیاده روی نباید توش کرد و باید با برنامه سرش بریم در کل پیشنهادات خوبی بود خب منم دقیقا همین رو میخوام که حلش کنیم که بحث ها به کلاب بکشه نه به زومجی... خوب برای نبرد کارکتر الانم میخوام یکی رو بزارم کانکی با کی؟؟ انتخاب کن میدوریا گاتس لوفی اگه پیشنهادی دیگه ام داری گوش میدم سرنوشت بشریت الان تو دستای توعه😂 ببخشید یه کم کار برام پیش اومد از چه لحاظ بذاریم قدرت شخصیت پردازی محبوبیت و...؟ میتونیم تو هر کدوم یکی رو لحاظ کنیم مرد نکن با من اینکارو سرنوشت بشریت رو چه به من... 😂 بر اساس محبوبیت هرکدومو بیشتر دوس داری انتخاب کن آخه بر اساس قدرت هنوز خیلی از مانگاها تموم نشده و بعضی از مانگا چ انیمه ها قدرتشون به طرز مسخره ای ماورایی باید همیشه دلمون به حال اونی که با سایتاما میفته بسوزه قلب من تحمل اینو نداره😂 پس بخاطر جنگ بر سر شاه تک چشم انتخابم.... :)) مشکل همینه ولی خب بعضی شخصیتا رو میشه بر اساس قدرت گذاشت فقط سایتاما حضورش در مسابقات قدغدنه 😂 پس شد گاتس شخصیت های دراگون بال هم باید قدغن شن گورن لاگونم همینطور و همینطور شخصیت های که قدرتشون در حد خداست بنظرم بحث آزاد باشه حالا الان بزارمش یا شب؟ |
Aug 25, 2021 1:24 AM
ougi-00 said: IL_saeed said: ougi-00 said: IL_saeed said: ougi-00 said: IL_saeed said: ougi-00 said: IL_saeed said: و مهم ترین چیز کلابی که توش بحث و فعالیتی نشه... چند تا راهکار برا نخوابیدن و دد نشدن کلاب ارائه بدین بنظرم شروعش با ایجاد طرحی مثل خمون طرح اخر هفته های فیلمه که به شدت برای انیمه جای خالیش حس میشه در مورد عکس ها موافقم چیزی که گفتی بهترین روشه اسپویل هم بیشتر دردسرش با خود گذاشتش تو لسپویله اگه میشد یه روشی کوتاهی مثل زومجی داشتیم بهتر میشد در غیر این صورت بهتر تاپیک های درباره انیمه های که اسپویل شدیده رو بسازیم تازگیا یه مشکلی که هست دیگه تاپیک ها مثل اولشون پر کامنت نیستن باید بعضی وقتا خودمون کامنت بزاریم تا دیده بشن که بیشتر این میفته گردن من درباره هیتر راستش من زیاد هیتر تو سایت ندیدم شاید از زومجی بیاد ولی فکر نکنم کسی بخاطر رابط کاربری خودشو بزحمت بندازه راهکارا برای نخوابید سایت هنجور که گفتی گذاشتن تاپیک و گذاشتن نظرسنجی های مثل رقابت کاکترا یا موضوعات پر بحث مثل چرا انقده از گبی متنفرین؟😂 شبیه این و خوب دیدن انیمه بزای بحث خوب آدمایی هستن با واچ لیست خودشون پیش میرن و برنامه منظمی ندارن ولی خوب برای بقیه بهتره انجام بشه چن نفری هستن که با هم دیگه انیمه ببین اول وقتی سایت شلوغه یه پیشنهادی میدی تو زومجی هم میگی و در آحر بحث میکنیم ولی باید کاری کنیم بحث ها اینجا شکل بگیره نه تو زومجی خب در کل همینا خب حالا بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن بعد یه تصمیم گیری سرش بکنیم دمت گرم زحمتشو بکش متاسفانه این چندوقته نه انیمه نه مانگا نه... نتونستم برسم وگرنه خودمم یه بحثی چیزی میکردم در مورد هیتر و اسپویلر هم من بیشتر ترسم از سمت افراد مریضه... اینا خوبن ولی یکم محتوای زرد نیستن؟ 😂 ماکیما یا پاور... 😂🤷♂️ ولی بحث رقابت کارکترا چیز جالب و جدیدیه که اسقبال میشه احتمالا البته زیاده روی نباید توش کرد و باید با برنامه سرش بریم در کل پیشنهادات خوبی بود خب منم دقیقا همین رو میخوام که حلش کنیم که بحث ها به کلاب بکشه نه به زومجی... خوب برای نبرد کارکتر الانم میخوام یکی رو بزارم کانکی با کی؟؟ انتخاب کن میدوریا گاتس لوفی اگه پیشنهادی دیگه ام داری گوش میدم سرنوشت بشریت الان تو دستای توعه😂 ببخشید یه کم کار برام پیش اومد از چه لحاظ بذاریم قدرت شخصیت پردازی محبوبیت و...؟ میتونیم تو هر کدوم یکی رو لحاظ کنیم مرد نکن با من اینکارو سرنوشت بشریت رو چه به من... 😂 بر اساس محبوبیت هرکدومو بیشتر دوس داری انتخاب کن آخه بر اساس قدرت هنوز خیلی از مانگاها تموم نشده و بعضی از مانگا چ انیمه ها قدرتشون به طرز مسخره ای ماورایی باید همیشه دلمون به حال اونی که با سایتاما میفته بسوزه قلب من تحمل اینو نداره😂 پس بخاطر جنگ بر سر شاه تک چشم انتخابم.... :)) مشکل همینه ولی خب بعضی شخصیتا رو میشه بر اساس قدرت گذاشت فقط سایتاما حضورش در مسابقات قدغدنه 😂 پس شد گاتس شخصیت های دراگون بال هم باید قدغن شن گورن لاگونم همینطور و همینطور شخصیت های که قدرتشون در حد خداست بنظرم بحث آزاد باشه حالا الان بزارمش یا شب؟ اونا در دسته لیگ بالاتری قرار میگیرن باید در هم رده خودشون باشن 😂 در این مورد صاحب اختیاری :) حالا میخوای به چه شکل عمل کنی؟ یه تایپیک جدا برای نبرد کاراکترا بزاری و به شکل ایونت برگذار کن یا...؟ |
Aug 25, 2021 1:27 AM
IL_saeed said: ougi-00 said: IL_saeed said: ougi-00 said: IL_saeed said: ougi-00 said: IL_saeed said: ougi-00 said: IL_saeed said: و مهم ترین چیز کلابی که توش بحث و فعالیتی نشه... چند تا راهکار برا نخوابیدن و دد نشدن کلاب ارائه بدین بنظرم شروعش با ایجاد طرحی مثل خمون طرح اخر هفته های فیلمه که به شدت برای انیمه جای خالیش حس میشه در مورد عکس ها موافقم چیزی که گفتی بهترین روشه اسپویل هم بیشتر دردسرش با خود گذاشتش تو لسپویله اگه میشد یه روشی کوتاهی مثل زومجی داشتیم بهتر میشد در غیر این صورت بهتر تاپیک های درباره انیمه های که اسپویل شدیده رو بسازیم تازگیا یه مشکلی که هست دیگه تاپیک ها مثل اولشون پر کامنت نیستن باید بعضی وقتا خودمون کامنت بزاریم تا دیده بشن که بیشتر این میفته گردن من درباره هیتر راستش من زیاد هیتر تو سایت ندیدم شاید از زومجی بیاد ولی فکر نکنم کسی بخاطر رابط کاربری خودشو بزحمت بندازه راهکارا برای نخوابید سایت هنجور که گفتی گذاشتن تاپیک و گذاشتن نظرسنجی های مثل رقابت کاکترا یا موضوعات پر بحث مثل چرا انقده از گبی متنفرین؟😂 شبیه این و خوب دیدن انیمه بزای بحث خوب آدمایی هستن با واچ لیست خودشون پیش میرن و برنامه منظمی ندارن ولی خوب برای بقیه بهتره انجام بشه چن نفری هستن که با هم دیگه انیمه ببین اول وقتی سایت شلوغه یه پیشنهادی میدی تو زومجی هم میگی و در آحر بحث میکنیم ولی باید کاری کنیم بحث ها اینجا شکل بگیره نه تو زومجی خب در کل همینا خب حالا بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن بعد یه تصمیم گیری سرش بکنیم دمت گرم زحمتشو بکش متاسفانه این چندوقته نه انیمه نه مانگا نه... نتونستم برسم وگرنه خودمم یه بحثی چیزی میکردم در مورد هیتر و اسپویلر هم من بیشتر ترسم از سمت افراد مریضه... اینا خوبن ولی یکم محتوای زرد نیستن؟ 😂 ماکیما یا پاور... 😂🤷♂️ ولی بحث رقابت کارکترا چیز جالب و جدیدیه که اسقبال میشه احتمالا البته زیاده روی نباید توش کرد و باید با برنامه سرش بریم در کل پیشنهادات خوبی بود خب منم دقیقا همین رو میخوام که حلش کنیم که بحث ها به کلاب بکشه نه به زومجی... خوب برای نبرد کارکتر الانم میخوام یکی رو بزارم کانکی با کی؟؟ انتخاب کن میدوریا گاتس لوفی اگه پیشنهادی دیگه ام داری گوش میدم سرنوشت بشریت الان تو دستای توعه😂 ببخشید یه کم کار برام پیش اومد از چه لحاظ بذاریم قدرت شخصیت پردازی محبوبیت و...؟ میتونیم تو هر کدوم یکی رو لحاظ کنیم مرد نکن با من اینکارو سرنوشت بشریت رو چه به من... 😂 بر اساس محبوبیت هرکدومو بیشتر دوس داری انتخاب کن آخه بر اساس قدرت هنوز خیلی از مانگاها تموم نشده و بعضی از مانگا چ انیمه ها قدرتشون به طرز مسخره ای ماورایی باید همیشه دلمون به حال اونی که با سایتاما میفته بسوزه قلب من تحمل اینو نداره😂 پس بخاطر جنگ بر سر شاه تک چشم انتخابم.... :)) مشکل همینه ولی خب بعضی شخصیتا رو میشه بر اساس قدرت گذاشت فقط سایتاما حضورش در مسابقات قدغدنه 😂 پس شد گاتس شخصیت های دراگون بال هم باید قدغن شن گورن لاگونم همینطور و همینطور شخصیت های که قدرتشون در حد خداست بنظرم بحث آزاد باشه حالا الان بزارمش یا شب؟ اونا در دسته لیگ بالاتری قرار میگیرن باید در هم رده خودشون باشن 😂 در این مورد صاحب اختیاری :) حالا میخوای به چه شکل عمل کنی؟ یه تایپیک جدا برای نبرد کاراکترا بزاری و به شکل ایونت برگذار کن یا...؟ فعلا به شکل ساده برگزار کنیم برای اینکه بحث شکل بگیره وقتی جو سایت بهتر شد ایونت هم میزاریم باشه هر وقت دیدم مناسبه میزارم👌 |
Aug 25, 2021 7:54 AM
دمتون گرم بچه ها پیشنهاداتون فوق العادن حتما عملیشون کنید خیلی به جو کلاب کمک میکنه👍👌 سعید جان چطور کرکتر ها رو رتبه بندی کردی ممنون میشم لطف کنی بگی🙏 همینطور رتبه بندی انیمه و مانگا این ایونت هایی هم که اوگی جان میخواد بزاره عالین این نبرد کرکتر ها خیلی میتونه جذاب باشه:))) کن کیتانو(ممد😃) جان شما پیشنهادی ندارید؟ |
Aug 25, 2021 8:06 AM
Sasuke_Yeager said: دمتون گرم بچه ها پیشنهاداتون فوق العادن حتما عملیشون کنید خیلی به جو کلاب کمک میکنه👍👌 سعید جان چطور کرکتر ها رو رتبه بندی کردی ممنون میشم لطف کنی بگی🙏 همینطور رتبه بندی انیمه و مانگا این ایونت هایی هم که اوگی جان میخواد بزاره عالین این نبرد کرکتر ها خیلی میتونه جذاب باشه:))) کن کیتانو(ممد😃) جان شما پیشنهادی ندارید؟ من تازه اومدم دارم کامنت هارو میخونم 😂 در مورد این مسابقه کاراکتر ها چیز خیلی باحالی هس:)) چن تا از پست های قدیمی سایت رو میدیدم داخل کامنت ها مسابقه وایفو بود اونم بدک نیس:) ی تاپیک هم باشه واس نظرات اندرریتد ک داریم خوبه جنگ جذابی میشه:))) |
Aug 25, 2021 11:26 AM
Sasuke_Yeager said: دمتون گرم بچه ها پیشنهاداتون فوق العادن حتما عملیشون کنید خیلی به جو کلاب کمک میکنه👍👌 سعید جان چطور کرکتر ها رو رتبه بندی کردی ممنون میشم لطف کنی بگی🙏 همینطور رتبه بندی انیمه و مانگا این ایونت هایی هم که اوگی جان میخواد بزاره عالین این نبرد کرکتر ها خیلی میتونه جذاب باشه:))) کن کیتانو(ممد😃) جان شما پیشنهادی ندارید؟ رتبه بندی خاصی نداره خودش یه جی سره هم میکنه و هربار که چیزی اضافه کنی بهم میریزه :/ |
Aug 26, 2021 12:15 AM
IL_saeed said: Sasuke_Yeager said: دمتون گرم بچه ها پیشنهاداتون فوق العادن حتما عملیشون کنید خیلی به جو کلاب کمک میکنه👍👌 سعید جان چطور کرکتر ها رو رتبه بندی کردی ممنون میشم لطف کنی بگی🙏 همینطور رتبه بندی انیمه و مانگا این ایونت هایی هم که اوگی جان میخواد بزاره عالین این نبرد کرکتر ها خیلی میتونه جذاب باشه:))) کن کیتانو(ممد😃) جان شما پیشنهادی ندارید؟ رتبه بندی خاصی نداره خودش یه جی سره هم میکنه و هربار که چیزی اضافه کنی بهم میریزه :/ "پوکر فیس" 😑 زرشک:/ خب الان که بهش فکر میکنم مای انیمه لیسته دیگه اندازه سایبرپانک باگ و مشکل داره😂 |
Aug 26, 2021 2:51 AM
سعید جان اگر هستی اعلام حضور کن کارت دارم:) |
Sasuke_YeagerAug 26, 2021 3:00 AM
Aug 26, 2021 4:29 AM
مای انیمه لیست خطاب به من:میخوای ترتیب شخصیت ها رو مشخص کنی؟موفق باشی😂 هر چیمیام درستش کنم بد تر میشه گاتس رفت پایین ماکیما و بربچ هم با خودش برد کلا گند خورد به لیست😑 برم یه چند تا کرکتر دیگه هم به لیست اضافه کنم کلا لیست کرکتر نابود شه😂 |
Aug 26, 2021 4:45 AM
Sasuke_Yeager said: سعید جان اگر هستی اعلام حضور کن کارت دارم:) ببخشی الان دیدم بلی؟ |
Aug 26, 2021 4:47 AM
خدا نکنه روزی دستم به کسی که رابط گاربری مای انیمه لیست رو درسته کرده برسه......لعنتی دوتا شخصیت اضافه کردم زد لیستو نابود کرد.... نورمن اضافه کردم ماکیما شد اول گفتم بی انصافیه ری هم اضافه کردم شاید لیست تغییر کنه....حالا که ری رو اضافه کردم پاور شد اول حالا که این دوتا رو اوردم اما رو هم بیارم جمعشون جمع شه که یهو ری شد اول ماکیما دوم به کسی که رابط کاربری مای انیمه لیست رو درست کرده بگید با تبر دارم میام دنبالش |
Aug 26, 2021 4:48 AM
اموزش امضا گذاشتن رو گذاشتم حتما امضات رو اوکی کن :) اموزش ریپلای کردن هم بزار توی این بخش اموزش.گفتم خودت بزاری که با اسم خودت ثبت شه:) |
Aug 26, 2021 4:50 AM
Sasuke_Yeager said: اموزش امضا گذاشتن رو گذاشتم حتما امضات رو اوکی کن :) اموزش ریپلای کردن هم بزار توی این بخش اموزش.گفتم خودت بزاری که با اسم خودت ثبت شه:) باشه البته باید بعدا برم سرش نه مشکلی نیست خودت بزارش :) |
Aug 26, 2021 5:13 AM
IL_saeed said: Sasuke_Yeager said: اموزش امضا گذاشتن رو گذاشتم حتما امضات رو اوکی کن :) اموزش ریپلای کردن هم بزار توی این بخش اموزش.گفتم خودت بزاری که با اسم خودت ثبت شه:) باشه البته باید بعدا برم سرش نه مشکلی نیست خودت بزارش :) به هر حال گفتم که گفته باشم اگر مشکلی نیست خودم اونجا کپیش کنم بزارم:) غیر از این یه سوال دیگ هم داشتم انیمه کینگدام چطوره؟با مانگاش تفاوت داره؟ این انیمه رو میخوام بگیرم موندم مانگاش رو بگیرم یا انیمه ش |
Aug 26, 2021 5:18 AM
Sasuke_Yeager said: IL_saeed said: Sasuke_Yeager said: اموزش امضا گذاشتن رو گذاشتم حتما امضات رو اوکی کن :) اموزش ریپلای کردن هم بزار توی این بخش اموزش.گفتم خودت بزاری که با اسم خودت ثبت شه:) باشه البته باید بعدا برم سرش نه مشکلی نیست خودت بزارش :) به هر حال گفتم که گفته باشم اگر مشکلی نیست خودم اونجا کپیش کنم بزارم:) غیر از این یه سوال دیگ هم داشتم انیمه کینگدام چطوره؟با مانگاش تفاوت داره؟ این انیمه رو میخوام بگیرم موندم مانگاش رو بگیرم یا انیمه ش خب مشکلی نیست هرکاری میخوای بکن راحت باش اگه با cgi شخمی جنگ با خون ریزی و خشونت کم مشکلی نداری برو انیمه وگرنه صد درصد مانگا |
Aug 26, 2021 5:28 AM
IL_saeed said: Sasuke_Yeager said: IL_saeed said: Sasuke_Yeager said: اموزش امضا گذاشتن رو گذاشتم حتما امضات رو اوکی کن :) اموزش ریپلای کردن هم بزار توی این بخش اموزش.گفتم خودت بزاری که با اسم خودت ثبت شه:) باشه البته باید بعدا برم سرش نه مشکلی نیست خودت بزارش :) به هر حال گفتم که گفته باشم اگر مشکلی نیست خودم اونجا کپیش کنم بزارم:) غیر از این یه سوال دیگ هم داشتم انیمه کینگدام چطوره؟با مانگاش تفاوت داره؟ این انیمه رو میخوام بگیرم موندم مانگاش رو بگیرم یا انیمه ش خب مشکلی نیست هرکاری میخوای بکن راحت باش اگه با cgi شخمی جنگ با خون ریزی و خشونت کم مشکلی نداری برو انیمه وگرنه صد درصد مانگا اریگاتو گوزایماس سعید_سان با سی جی ای شاید نتونم کنار بیام ولی خب یکی دو قسمت میبینیم شاید تونستم باهاش کنار بیام |
Sep 3, 2021 3:02 AM
از اونجا که یه مدت کم پیدا بودم برای جبران در طی اینده چندین طرح ابلاغ خواهد شد... |
Sep 6, 2021 2:49 AM
اخرشم خود کاربرا طرح مورد نظر رو راه انداختن دمشون گرم 😂 بنظرم اگه میتونید همه شرکت کنید که شروع خوبی داشته باشه و قدرت مند ظاهر بشه چون به احتمال زیاد درصورت نرسیدن به حد نصاب ممکنه نشه باز این طرح رو راه انداخت... |
Sep 6, 2021 2:51 AM
Sep 6, 2021 3:00 AM
ادمای پایه بحث کلاب داره بیشتر میشه این خیلی خوبه همین طرح هر هفته یه فیلم خیلی به این زمینه کمک میکنه هرچند باید قشنگ جاش بندازیم تا افراد ببشتری شرکت کنن بعضی وقتا که بحث ها کم کم میخوابه و کلاب رو خواب زمستانی میره نیازه از پتانسیل افراد پایه بحث استفاده کنید مثلا همین نمره دادن ali1400 با brtk که هم پایه بحثن هم نمرات قابل بحث زیاد دارن و یا طرح های مختلف استفاده کنید که مجاب کنه بقیه شرکت کنن و از این قبیل موارد چوو هرچی بیشتر بحث بشه بهتره... :)) |
Sep 6, 2021 6:28 AM
IL_saeed said: @ougi-00 @Chad_mmd فکر کنم اون موقع که عکس ناناچی رو گذاشته بودید یه جور اسپویل غیر مستقیم کرده بودید با توجه به عکس و نوع نوشته تون مربوط به همون سینمایی که گفتید ویلن داستان فحش میخوره به خاطر کارش و این حرفا Ah shit here we go again مومن کی با اونا اسپویل میشه اخه🚶 |
Sep 6, 2021 8:31 AM
@ougi-00 مگاه کن نظرسنجی گذاشتن اینجوریه که موقع تایپیک زدن باید اوکیش کرد و اولین کامنت میشه نظرسنجی.موقعی که داری تایپیک جدید میزنی اون پایین نوشته Show poll این رو که بزنی بعدش یه سری گزینه میاد که اسم نظرسنجی و گزینه ها رو انتخاب کنی اگ مشکلی داشتی بگو:) |
Sep 10, 2021 10:12 AM
دوستان بهتر نیست واس پیشنهاد ها انیمه های غیر معروف و اونا ک قابلیت جنگ دارن انتخاب بشه؟ آخه انیمه های معروف رو ببینیم و فقط بیایم ستایش نامه بنویسیم حال نمیدع 🚶🚶 @ougi-00 @Sasuke_Yeager @IL_saeed |
Sep 17, 2021 3:54 AM
Chad_mmd said: دوستان بهتر نیست واس پیشنهاد ها انیمه های غیر معروف و اونا ک قابلیت جنگ دارن انتخاب بشه؟ آخه انیمه های معروف رو ببینیم و فقط بیایم ستایش نامه بنویسیم حال نمیدع 🚶🚶 @ougi-00 @Sasuke_Yeager @IL_saeed شما بیای تو بحث خودت جنگ رو راه میندازی🚶🚶 شما بگو چه انیمه ای دو جبهه هست ما همونو پیشنهاد میدیم |
Sep 17, 2021 3:56 AM
Sasuke_Yeager said: Chad_mmd said: دوستان بهتر نیست واس پیشنهاد ها انیمه های غیر معروف و اونا ک قابلیت جنگ دارن انتخاب بشه؟ آخه انیمه های معروف رو ببینیم و فقط بیایم ستایش نامه بنویسیم حال نمیدع 🚶🚶 @ougi-00 @Sasuke_Yeager @IL_saeed شما بیای تو بحث خودت جنگ رو راه میندازی🚶🚶 شما بگو چه انیمه ای دو جبهه هست ما همونو پیشنهاد میدیم 🚶🚶🚶 چ بدونم والا من زیاد انیمه سینمایی ندیدم ولی انیمه این هفته خوبه چون با شینکای مشکل دارم 🚶 |
Sep 20, 2021 11:59 PM
Sep 21, 2021 2:43 AM
Sasuke_Yeager said: @ougi-00 @chad_mmd اگ آنلاینید یه نگاه بندازید این امضایی که الان من گذاشتم برای پی سی مشکلی نداره؟ منظورم اینه که نصفه نیوفتاده؟ اینفورمیشنم هم با اینکه کامل نیست ولی یه چک بکنید:))) رو موبایل مشکلی نیست ولی حالت پیسی نصفه هس🚶 |
Sep 21, 2021 3:07 AM
Chad_mmd said: Sasuke_Yeager said: @ougi-00 @chad_mmd اگ آنلاینید یه نگاه بندازید این امضایی که الان من گذاشتم برای پی سی مشکلی نداره؟ منظورم اینه که نصفه نیوفتاده؟ اینفورمیشنم هم با اینکه کامل نیست ولی یه چک بکنید:))) رو موبایل مشکلی نیست ولی حالت پیسی نصفه هس🚶 😑 روی حالت دسکتاپ یه نگاه انداختم خودم هم فکر کردم مشکل از این حالت دسکتاپ هس😑 ولی خب نصف بچه های اینجا با گوشی میان پس مهم نیس🚶 دا اینفورمیشنم رو با صد تا بدبختی درست کردم یه خسته نباشی چیزی نمیگی؟😂🚶 ( جاست فور فان) تلم رو اوکی کنم از این کارها به شما هم یاد میدیم:))))) |
Sep 21, 2021 3:18 AM
Sasuke_Yeager said: Chad_mmd said: Sasuke_Yeager said: @ougi-00 @chad_mmd اگ آنلاینید یه نگاه بندازید این امضایی که الان من گذاشتم برای پی سی مشکلی نداره؟ منظورم اینه که نصفه نیوفتاده؟ اینفورمیشنم هم با اینکه کامل نیست ولی یه چک بکنید:))) رو موبایل مشکلی نیست ولی حالت پیسی نصفه هس🚶 😑 روی حالت دسکتاپ یه نگاه انداختم خودم هم فکر کردم مشکل از این حالت دسکتاپ هس😑 ولی خب نصف بچه های اینجا با گوشی میان پس مهم نیس🚶 دا اینفورمیشنم رو با صد تا بدبختی درست کردم یه خسته نباشی چیزی نمیگی؟😂🚶 ( جاست فور فان) تلم رو اوکی کنم از این کارها به شما هم یاد میدیم:))))) 🚶🚶🚶 خیلی حوصله داری ناموسا😂 هر کاری قراره بکنی زودتر بکن مهر دارع میاد و من خیلی کمتر هستم:) |