New
Sep 21, 2021 3:47 AM
Chad_mmd said: Sasuke_Yeager said: Chad_mmd said: Sasuke_Yeager said: @ougi-00 @chad_mmd اگ آنلاینید یه نگاه بندازید این امضایی که الان من گذاشتم برای پی سی مشکلی نداره؟ منظورم اینه که نصفه نیوفتاده؟ اینفورمیشنم هم با اینکه کامل نیست ولی یه چک بکنید:))) رو موبایل مشکلی نیست ولی حالت پیسی نصفه هس🚶 😑 روی حالت دسکتاپ یه نگاه انداختم خودم هم فکر کردم مشکل از این حالت دسکتاپ هس😑 ولی خب نصف بچه های اینجا با گوشی میان پس مهم نیس🚶 دا اینفورمیشنم رو با صد تا بدبختی درست کردم یه خسته نباشی چیزی نمیگی؟😂🚶 ( جاست فور فان) تلم رو اوکی کنم از این کارها به شما هم یاد میدیم:))))) 🚶🚶🚶 خیلی حوصله داری ناموسا😂 هر کاری قراره بکنی زودتر بکن مهر دارع میاد و من خیلی کمتر هستم:) دا ادم که بیکار شه همین میشه دیگ🚶 اگ کارام اوکی شه احتمالا امشب تل یه پیام بهت بدم بیشتر با هم در ارتباط باشیم امسال به سلامتی کنکور داری؟ فکر کنم کنکوری باشی چون دانشگاه از سه روز پیش شروع شده🚶 اینچیزا زیاد پیش میاد خودم هم کم کم مجبورم به اینجا روزی یکی دوبار سر بزنم و ادمینی رو بزارم کنار🚶 دیگ مجبوریم کارمون رو بسپارم به نسل های جدید همین که یک ماه ادمینی کردیم کافی بود🚶🚶 |
Sep 21, 2021 3:50 AM
Sasuke_Yeager said: Chad_mmd said: Sasuke_Yeager said: Chad_mmd said: Sasuke_Yeager said: @ougi-00 @chad_mmd اگ آنلاینید یه نگاه بندازید این امضایی که الان من گذاشتم برای پی سی مشکلی نداره؟ منظورم اینه که نصفه نیوفتاده؟ اینفورمیشنم هم با اینکه کامل نیست ولی یه چک بکنید:))) رو موبایل مشکلی نیست ولی حالت پیسی نصفه هس🚶 😑 روی حالت دسکتاپ یه نگاه انداختم خودم هم فکر کردم مشکل از این حالت دسکتاپ هس😑 ولی خب نصف بچه های اینجا با گوشی میان پس مهم نیس🚶 دا اینفورمیشنم رو با صد تا بدبختی درست کردم یه خسته نباشی چیزی نمیگی؟😂🚶 ( جاست فور فان) تلم رو اوکی کنم از این کارها به شما هم یاد میدیم:))))) 🚶🚶🚶 خیلی حوصله داری ناموسا😂 هر کاری قراره بکنی زودتر بکن مهر دارع میاد و من خیلی کمتر هستم:) دا ادم که بیکار شه همین میشه دیگ🚶 اگ کارام اوکی شه احتمالا امشب تل یه پیام بهت بدم بیشتر با هم در ارتباط باشیم امسال به سلامتی کنکور داری؟ فکر کنم کنکوری باشی چون دانشگاه از سه روز پیش شروع شده🚶 اینچیزا زیاد پیش میاد خودم هم کم کم مجبورم به اینجا روزی یکی دوبار سر بزنم و ادمینی رو بزارم کنار🚶 دیگ مجبوریم کارمون رو بسپارم به نسل های جدید همین که یک ماه ادمینی کردیم کافی بود🚶🚶 😂👌 در خدمتیم ن کنکوری نیستم رع نسل جدید جای مارو بگیرع🚶🚶 |
Oct 1, 2021 9:49 AM
دوستان کسی هست که اینجا ادیت حرفه ای کنه؟ اگ هست یه ندایی بده |
Oct 2, 2021 9:21 AM
@chad_mmd @ougi-00 @IL_saeed خب عزیزان قراره یه سری تغییرات توی کلاب انجام بدیم اگر موافق یا مخالف هستید بگید و خوشحال میشم پیشنهادات شما رو بشنوم 1 ارشیو عکس سایتی به اسم imgbb هستو میشه عکس با تایم نامحدود درش اپلود کرد و خوبیش اینه که لینک بی بی کد یا همون فرام هر عکس در پایین اون عکس در بخش "about" هست و میتونیم عکس های زیادی در اونجا برای کلاب قرار بدیم 2 هر روز یک بحث داشته باشیم 3ادیت اینفورمیشن 4رابط کاربری سریع تر با لینک ها 5 انیمه های فصل پاییز و معرفی انها 6 یک فرام مخصوص انیمه های معروف این فصل برای تبادل نظر راحت تر گزینه سه چهار رو ک خودم باید انجام بدم ولی پنج رو اگ میتونی اوگی شما انجام بده من زیاد راجب انیمه های این فصل اطلاعی ندارم.... عکس های این فصل و اینکشو خودم قرار میدم شما فقط یه توضیحی راجب انبمه های این فصل بدین بعد از اماده کردن لینک هاش اعلام میکنم توضیحاتو کجا بزارین بحث ها رو هم اگ پیشنهادی دارید بگید که حداقل اگر بخوایم عملیش کنیم تا چند روز اینده یک بحث داشته باشیم و پیشنهادات خودتونو بگید پ.ن: کمی هم بیشتر روی بخش کامنت ها نظارت کنید دمتون هم گرم❤ |
Oct 2, 2021 10:09 AM
Sasuke_Yeager said: @chad_mmd @ougi-00 @IL_saeed خب عزیزان قراره یه سری تغییرات توی کلاب انجام بدیم اگر موافق یا مخالف هستید بگید و خوشحال میشم پیشنهادات شما رو بشنوم 1 ارشیو عکس سایتی به اسم imgbb هستو میشه عکس با تایم نامحدود درش اپلود کرد و خوبیش اینه که لینک بی بی کد یا همون فرام هر عکس در پایین اون عکس در بخش "about" هست و میتونیم عکس های زیادی در اونجا برای کلاب قرار بدیم 2 هر روز یک بحث داشته باشیم 3ادیت اینفورمیشن 4رابط کاربری سریع تر با لینک ها 5 انیمه های فصل پاییز و معرفی انها 6 یک فرام مخصوص انیمه های معروف این فصل برای تبادل نظر راحت تر گزینه سه چهار رو ک خودم باید انجام بدم ولی پنج رو اگ میتونی اوگی شما انجام بده من زیاد راجب انیمه های این فصل اطلاعی ندارم.... عکس های این فصل و اینکشو خودم قرار میدم شما فقط یه توضیحی راجب انبمه های این فصل بدین بعد از اماده کردن لینک هاش اعلام میکنم توضیحاتو کجا بزارین بحث ها رو هم اگ پیشنهادی دارید بگید که حداقل اگر بخوایم عملیش کنیم تا چند روز اینده یک بحث داشته باشیم و پیشنهادات خودتونو بگید پ.ن: کمی هم بیشتر روی بخش کامنت ها نظارت کنید دمتون هم گرم❤ اون بحث روزانه حقیقتش ممکن نیس من خودم هفتگی نمیرسم چ برسه ب روزانه کلاب فعالیتش بالا هس نیاز ب این نیس انیمه های این فصل هم برا انیمه های معروف ک همه میبینن تاپیک بزنید مث دیمن اسلیر و قسمت ب قسمت بحث میکنیم |
Oct 2, 2021 10:19 AM
Chad_mmd said: Sasuke_Yeager said: @chad_mmd @ougi-00 @IL_saeed خب عزیزان قراره یه سری تغییرات توی کلاب انجام بدیم اگر موافق یا مخالف هستید بگید و خوشحال میشم پیشنهادات شما رو بشنوم 1 ارشیو عکس سایتی به اسم imgbb هستو میشه عکس با تایم نامحدود درش اپلود کرد و خوبیش اینه که لینک بی بی کد یا همون فرام هر عکس در پایین اون عکس در بخش "about" هست و میتونیم عکس های زیادی در اونجا برای کلاب قرار بدیم 2 هر روز یک بحث داشته باشیم 3ادیت اینفورمیشن 4رابط کاربری سریع تر با لینک ها 5 انیمه های فصل پاییز و معرفی انها 6 یک فرام مخصوص انیمه های معروف این فصل برای تبادل نظر راحت تر گزینه سه چهار رو ک خودم باید انجام بدم ولی پنج رو اگ میتونی اوگی شما انجام بده من زیاد راجب انیمه های این فصل اطلاعی ندارم.... عکس های این فصل و اینکشو خودم قرار میدم شما فقط یه توضیحی راجب انبمه های این فصل بدین بعد از اماده کردن لینک هاش اعلام میکنم توضیحاتو کجا بزارین بحث ها رو هم اگ پیشنهادی دارید بگید که حداقل اگر بخوایم عملیش کنیم تا چند روز اینده یک بحث داشته باشیم و پیشنهادات خودتونو بگید پ.ن: کمی هم بیشتر روی بخش کامنت ها نظارت کنید دمتون هم گرم❤ اون بحث روزانه حقیقتش ممکن نیس من خودم هفتگی نمیرسم چ برسه ب روزانه کلاب فعالیتش بالا هس نیاز ب این نیس انیمه های این فصل هم برا انیمه های معروف ک همه میبینن تاپیک بزنید مث دیمن اسلیر و قسمت ب قسمت بحث میکنیم بحث روزانه منظورم باز هر روز نیست مثلا یه روز درمیون یا پیشنهاد خودم نبرد کرکترهاست و روزنه یه نظرسنجی بزاریم بیشتر منظورم بحث های کوچیک و صرفا برای اینکه بحث های کلاب نخوابه پیشنهاد خودم نبرد کرکترهاست ک تو کلاب میزارم چه کرکترایی رو میگن و بعدبه صورت روزانه یه نظرسنجی میزاریم زحمت ادیت برنامشم خودم میکشم و از اون لحاظ هم مشکلی نیست.... |
Oct 2, 2021 10:22 AM
Sasuke_Yeager said: Chad_mmd said: Sasuke_Yeager said: @chad_mmd @ougi-00 @IL_saeed خب عزیزان قراره یه سری تغییرات توی کلاب انجام بدیم اگر موافق یا مخالف هستید بگید و خوشحال میشم پیشنهادات شما رو بشنوم 1 ارشیو عکس سایتی به اسم imgbb هستو میشه عکس با تایم نامحدود درش اپلود کرد و خوبیش اینه که لینک بی بی کد یا همون فرام هر عکس در پایین اون عکس در بخش "about" هست و میتونیم عکس های زیادی در اونجا برای کلاب قرار بدیم 2 هر روز یک بحث داشته باشیم 3ادیت اینفورمیشن 4رابط کاربری سریع تر با لینک ها 5 انیمه های فصل پاییز و معرفی انها 6 یک فرام مخصوص انیمه های معروف این فصل برای تبادل نظر راحت تر گزینه سه چهار رو ک خودم باید انجام بدم ولی پنج رو اگ میتونی اوگی شما انجام بده من زیاد راجب انیمه های این فصل اطلاعی ندارم.... عکس های این فصل و اینکشو خودم قرار میدم شما فقط یه توضیحی راجب انبمه های این فصل بدین بعد از اماده کردن لینک هاش اعلام میکنم توضیحاتو کجا بزارین بحث ها رو هم اگ پیشنهادی دارید بگید که حداقل اگر بخوایم عملیش کنیم تا چند روز اینده یک بحث داشته باشیم و پیشنهادات خودتونو بگید پ.ن: کمی هم بیشتر روی بخش کامنت ها نظارت کنید دمتون هم گرم❤ اون بحث روزانه حقیقتش ممکن نیس من خودم هفتگی نمیرسم چ برسه ب روزانه کلاب فعالیتش بالا هس نیاز ب این نیس انیمه های این فصل هم برا انیمه های معروف ک همه میبینن تاپیک بزنید مث دیمن اسلیر و قسمت ب قسمت بحث میکنیم بحث روزانه منظورم باز هر روز نیست مثلا یه روز درمیون یا پیشنهاد خودم نبرد کرکترهاست و روزنه یه نظرسنجی بزاریم بیشتر منظورم بحث های کوچیک و صرفا برای اینکه بحث های کلاب نخوابه پیشنهاد خودم نبرد کرکترهاست ک تو کلاب میزارم چه کرکترایی رو میگن و بعدبه صورت روزانه یه نظرسنجی میزاریم زحمت ادیت برنامشم خودم میکشم و از اون لحاظ هم مشکلی نیست.... اها اینجوری مشکلی نیست |
Oct 3, 2021 4:05 AM
Sasuke_Yeager said: @chad_mmd @ougi-00 @IL_saeed خب عزیزان قراره یه سری تغییرات توی کلاب انجام بدیم اگر موافق یا مخالف هستید بگید و خوشحال میشم پیشنهادات شما رو بشنوم 1 ارشیو عکس سایتی به اسم imgbb هستو میشه عکس با تایم نامحدود درش اپلود کرد و خوبیش اینه که لینک بی بی کد یا همون فرام هر عکس در پایین اون عکس در بخش "about" هست و میتونیم عکس های زیادی در اونجا برای کلاب قرار بدیم 2 هر روز یک بحث داشته باشیم 3ادیت اینفورمیشن 4رابط کاربری سریع تر با لینک ها 5 انیمه های فصل پاییز و معرفی انها 6 یک فرام مخصوص انیمه های معروف این فصل برای تبادل نظر راحت تر گزینه سه چهار رو ک خودم باید انجام بدم ولی پنج رو اگ میتونی اوگی شما انجام بده من زیاد راجب انیمه های این فصل اطلاعی ندارم.... عکس های این فصل و اینکشو خودم قرار میدم شما فقط یه توضیحی راجب انبمه های این فصل بدین بعد از اماده کردن لینک هاش اعلام میکنم توضیحاتو کجا بزارین بحث ها رو هم اگ پیشنهادی دارید بگید که حداقل اگر بخوایم عملیش کنیم تا چند روز اینده یک بحث داشته باشیم و پیشنهادات خودتونو بگید پ.ن: کمی هم بیشتر روی بخش کامنت ها نظارت کنید دمتون هم گرم❤ راستش من برنامه دارن بیشتر انیمه های خوب این فصلو دنبال کنم فکر کنم یه تاپیک براش درست کنم ولی این فصل عالیه بیشتر انیمه هاش خوب و عالین بهتره مثل بحث درباره انیمه سینمایی هفتمون یه انیمه هم انتخاب کنین انیمه که هر اپیزدوش بحث دار باشه یچیزی مثل اتک کاش ری زرو این فصل پخش میشد هر اپیزودش غافلگیری بود یه انیمه مثل اینو انتخاب کنیم ولی باید شما همکاری کنین انیمه که معمولا بحث سرش کاربرا دوس دارن تو بحثاش شرکت کنن اینو کسی میگه هنوز فصل چهار اتک رو ندیده و تو تمام بحث های که تو زومجی سرش اومد جا مونده 😂😂 |
Oct 4, 2021 2:10 AM
Sasuke_Yeager said: @chad_mmd @ougi-00 @IL_saeed خب عزیزان قراره یه سری تغییرات توی کلاب انجام بدیم اگر موافق یا مخالف هستید بگید و خوشحال میشم پیشنهادات شما رو بشنوم 1 ارشیو عکس سایتی به اسم imgbb هستو میشه عکس با تایم نامحدود درش اپلود کرد و خوبیش اینه که لینک بی بی کد یا همون فرام هر عکس در پایین اون عکس در بخش "about" هست و میتونیم عکس های زیادی در اونجا برای کلاب قرار بدیم 2 هر روز یک بحث داشته باشیم 3ادیت اینفورمیشن 4رابط کاربری سریع تر با لینک ها 5 انیمه های فصل پاییز و معرفی انها 6 یک فرام مخصوص انیمه های معروف این فصل برای تبادل نظر راحت تر گزینه سه چهار رو ک خودم باید انجام بدم ولی پنج رو اگ میتونی اوگی شما انجام بده من زیاد راجب انیمه های این فصل اطلاعی ندارم.... عکس های این فصل و اینکشو خودم قرار میدم شما فقط یه توضیحی راجب انبمه های این فصل بدین بعد از اماده کردن لینک هاش اعلام میکنم توضیحاتو کجا بزارین بحث ها رو هم اگ پیشنهادی دارید بگید که حداقل اگر بخوایم عملیش کنیم تا چند روز اینده یک بحث داشته باشیم و پیشنهادات خودتونو بگید پ.ن: کمی هم بیشتر روی بخش کامنت ها نظارت کنید دمتون هم گرم❤ خب بنظرم : بحث چیزیه که معمولا خودش درست میشه و بخصوص خود ماربرا باید راه بندازش ما فقط میتونیم همراهی کنیم و بهای بیشتری بدیم و از همه بیشتر با زدن تایپیک برا انیمه های فصلی که قبلا خودم هم گفته بودم هرچند... 😂🚶♂️ و بنظرم تایپیک برای بازی های ژاپنی هم باشه چیزایی مثل همون کد وین پرسونا و.... راستی ویژوال ناول هم بد نیست اون موضوع که قبلا هم بهت گفته بودم سر همون قضیه که وایفو و هازبندو سازی و مسابقه حالا با هر وسیله ایکه بشه خود کد وین که برا من... 😂🚶♂️اون اون تایپیک برا اصلاحات ژاپنی در حد ساده یا هرجور که میدونین و کلا چند تا چیز آموزشی از هر نوعی که مد نظرتونه یه همچین چیزایی فعلا به ذهنم میاد |
Oct 15, 2021 9:25 PM
@ougi-00 خب میدونستم قطعا یکی قراره بیاد ازم ایراد بگیره😂 باید اراراگی و اوگی و سنجوگاهارا هم توش فوتوشاپ میکردم😂 |
Oct 15, 2021 11:11 PM
Sasuke_Yeager said: @ougi-00 خب میدونستم قطعا یکی قراره بیاد ازم ایراد بگیره😂 باید اراراگی و اوگی و سنجوگاهارا هم توش فوتوشاپ میکردم😂 نه حتی اگه اینکارو میکردی ایراد میگرفتم 😂😂از عکس های که به زور توش کارکترا جا میکنن خوشم نمیاد راستی درباره عکس های که گفتی انتخاب کنم 😑همیجوری که داشنم میگشتم 40 تا انتخاب کردم لینکشو بدم یا همینجا بزارمشون؟ |
Oct 15, 2021 11:14 PM
ougi-00 said: Sasuke_Yeager said: @ougi-00 خب میدونستم قطعا یکی قراره بیاد ازم ایراد بگیره😂 باید اراراگی و اوگی و سنجوگاهارا هم توش فوتوشاپ میکردم😂 نه حتی اگه اینکارو میکردی ایراد میگرفتم 😂😂از عکس های که به زور توش کارکترا جا میکنن خوشم نمیاد راستی درباره عکس های که گفتی انتخاب کنم 😑همیجوری که داشنم میگشتم 40 تا انتخاب کردم لینکشو بدم یا همینجا بزارمشون؟ 😂😂 هر جوری خودت راحتی عزیز من مشکلی ندارم |
Oct 15, 2021 11:15 PM
این عکسی ک الان گذاشتم فکر کنم مال بهاره سریع یه چیزی بده بزارم تا بهار نیومده😂😂 |
Oct 15, 2021 11:34 PM
ougi-00Oct 15, 2021 11:45 PM
Oct 27, 2021 3:37 AM
Oct 27, 2021 3:39 AM
باز این فیک ها اومدن بودن ی لینک گذاشته بود ک عکس +۱۸ انیمه داخلش هس پاک کردم |
Oct 27, 2021 3:44 AM
دمت گرم با اینکه فیکه ولی بن و ریمووش هم میکنم |