New
Jun 10, 2009 4:05 AM
Jakże siłą rzeczy nie wszystkie aktualne seriale mogą być opisywane na A-C, ostanowiłem stworzyć taki temat. Mogą być opisywane tylko aktualne serie "Airing". A żeby nie robić z tego jakiegoś felietonu max 2 zdania tak by zachęcić do oglądania. No to może zacznę ;-) Guin Saga 7/26 - Bardzo fajne fantasy, choć nie wywyższa się jakoś specjalnie, polecę je osobom co lubią powieści. Hatsukoi Limited 9/12 - z początku byłem troszkę zrażony przez Ecchi jakie występowało w tym anime. Historie Romansów sa bardzo fajne, a im dalej tym mniej tego natrętnego stylu fanserwisu.Tak więc polecam bardzo wszystkim lubiącym romanse :) Hayate the Combat Butler!! 9/- - tak jak Gintana ciężko powiedzieć jakiego rodzaju jest to anime. Drugi sezon robi inne studio i podobno bardziej trzyma się Mangi. Ja powiem tylko tyle że większy nacisk mamy teraz na Romans, ale to anime tak zmienia swoje priorytety że ciężko powiedzieć co będzie dalej >< Phantom ~Requiem for the Phantom~ 10/26 - jest to dobry dramat jak z opery mydlanej i zastanawianiem się nad sensem życia, ale od pewnego odcinka ten status Quo został przełamany i dość ciekawie się rozwija. Shangri-La 9/24 - Z początku miałem tego w ogóle nie oglądać, ale jednak dałem szanse. Ciekawy i niezwykle skomplikowany świat, brutalny czasem i mroczny. Czasem jeden EP może zmienić całkowicie klimat tego anime i nie sposób się domyśleć co będzie dalej. To są powody dla których oglądam ;-) Tears to Tiara 9/26 - Kolejne fantasy tego sezonu, niestety cały mroczny klimat pierwszych epów uleciał gdzieś i zrobiło sie z tego typowe jRPG. Mimo tego wszystkiego dość dobrze się ogląda. Valkyria Chronicles 6/26 - Velkin i jego napuszona Kuchareczka hehe, nic specjalnego nie będe polecał, jest na liście do odstrzału |
DankanJun 10, 2009 10:01 AM
Reply Disabled for Non-Club Members
Jun 18, 2009 3:04 PM
Dobra, to i ja skrobne kilka słów o tych airing. Guin Saga (4/26) To anime jest wybitne. Jest wybitnie denne. Powieść na bazie której powstało ma podobno coś ponad 100 tomów. Podejrzewam że anime bardzo od niej odbiega bo żadna powieść nie trwała by tak długo gdyby była tak marna. Skończę to tylko dlatego, że zawsze kończę oglądać to co zacznę. Ale wiem że będzie to bolało, te pierwsze cztery epy bolały. Phantom ~Requiem for the Phantom~ (3/26) Tu jestem bardzo do tyłu. Pierwsze trzy epki są niezłe ale spodziewałem się więcej. Wyczułem jednak potencjał w tej serii i obejrzę ją do końca. Mam zamiar obejrzeć ją w całości kiedy wyjdzie już do końca, póki co nie pali mi się aż tak bardzo. K-ON! (10/13) Pierwsze epki są super. Oglądało mi się je bardzo przyjemnie i wciągałem je z radochą. Potem jednak anime zaczęło mnie męczyć coraz bardziej i bardziej. Powtarzane schematy i poziom przesłodzenia doprowadzający niemalże do odruchów wymiotnych. No nic, do końca niedaleko a 10 ep jakimś cudem mi się spodobał więc może końcówka jeszcze mnie miło zaskoczy tak jak zrobił to początek. Cross Game (6/51) Gdy zaczynałem to oglądać nie spodziewałem się, że będzie to miało aż tyle odcinków. Jestem mocno w tyle bo dopiero sześć epów za mną ale z ręką na sercu mogę swierdzić, że te sześć epów jest świetne i ogólna liczba 51 mnie ani trochę nie przeraża. Jeśli całość ma się tak prezentować to ja jestem na tak. Bardzo dobra seria, przynajmniej jak na razie. Basquash! (6/26) Tu też jestem do tyłu ale to też seria, która naprawdę mi się podoba. Jest bardzo ładna, bardzo świeża i fajnie prowadzona. Liczę że będzie się coraz bardziej i lepiej rozwijać. Tytuł zdecydowanie warty bliższego zapoznania. Sengoku Basara (9/13) SUPER MEGA HYPER DUPER anime. Ode mnie już ma ocenę 9/10. Podoba mi się w nim absolutnie wszystko. Akcja jest genialna, postacie bardzo fajne, seiyu z najwyższej półki, historia ładnie poprowadzona, kreska świetna i animacja na wysokim poziomie. I ta muzyka. Czekam z wielką niecierpliwością na soundtrack, już wiem że będzie jednym z moich ulubionych. Anime zdecydowanie nie dla każdego ale też zdecydowanie boskie. FullMetal Alchemist: Brotherhood (11) Dla mnie najważniejsze anime tego sezonu i jedno z najważniejszych anime ever. Trzy pierwsze odcinki były dość kontrowersyjne. O ile pierwsze dwa mi się podobały o tyle trzeci mnie załamał. Na szczęście potem jest tylko lepiej. O wiele lepiej. I coraz lepiej. FMA to jeden z moich ulubionych tytułów. I manga i pierwsze anime i teraz także drugie, które dopiero się zaczyna ale jestem pewien że będzie trzymała wysoki poziom. Dragon Ball Kai (9) Miłość lat szczenięcych i nie tylko powróciła w nowej, lepszej odsłonie. Na początku rozczarowałem się bo miałem nadzieję że będzie to DB robiony całkowicie na nowo a nie tylko pocięty i zremasterowany. Teraz wciąż wprawdzie trochę żałuję ale nie przeszkadza mi to w jaraniu się Kaiem. Jest świetny. Zetka pozbawiona przeciągania i filerów to genialny pomysł. Akcja rwie do przodu jak królik po koksie i daje przy tym mnóstwo zabawy nawet komuś, kto wydarzenia z DB zna praktycznie na pamięć jak jest to w moim przypadku. 42 tomy mangi czytałem w całości wiele razy, anime na RTL7 oglądałem z uzależnieniem a mimo to Kai wciąga mnie niesamowicie. To już chyba ta magia Dragon Balla, nigdy nie przestanę go wielbić ^^ |
DinorzaurJun 18, 2009 3:08 PM
Aug 26, 2009 2:10 AM
26.08.2009 pora na mały update (Anime których niema na A-C, a warto/nie warto oglądać) Ranking jest w moim profilu Hayate the Combat Butler!! 20/25 Rank: ooo Przyznam szczerze ze drugi sezon wypada rewelacyjnie, lepiej niż pierwszy. W tym sezonie mieliśmy bardzo dużo romansów - co bardzo procentuje. No i dużo Hinagiku. ED porostu rządzi ;-) Phantom ~Requiem for the Phantom~ 20/26 Rank: ooo mamy już 20 odcinek a ja czuje się jakbym oglądał 3 sezon. Historia naszego Zwei rozwija się bardzo ciekawie, a im dalej tym lepiej. Nawet nie spodziewałem się że później będzie tak dobrze. Niespodzianki są najleprze. Aoi Hana 8/11 Rank: oo Okruchy życia, świetna kreska, bardzo fajne wątki romantyczne dla Shoujo Ai. A polece wszystkim co nie są uprzedzeni do relacji damsko damskich. Naprawdę świetne romansidło tego sezonu. Cross Game 21/51 Rank: oo I znowu okruchy życia z lekkim romansem, tym razem z nutka sportu. Tak fajnych postaci juz dawno nie widziałem, a relacje pomiędzy Aoba x Kou są porostu genialne. To jak próba połączenia dwóch magnesów o tych samych biegunach. Nie sposób tego opisać to trzeba obejrzeć :) Princess Lover! 7/12 Rank: oo Anime dość ciekawe i bardzo zmienne. W jednym odcinku mamy Anime akcji w następnym haremówke/parodie w innym jeszcze szkolne życie z dramatem, by w następnym romansidło/komedie. Nie sposób przewidzieć co będzie next. Może troszkę za dużo mieszają, ale jak na debiut jest w pewien sposób oryginalne. Tears to Tiara 21/26 Rank: oo Nasza haremówka w świecie fantasy dostała trochę fabuły i powiem szczerze ze wreszcie spoważniała, jakby wydoroślała w przeciwieństwie ... Guin Saga 19/26 Rank: o ... no właśnie tutaj chyba troszkę zaczęli przesadzać, bardzo fajnie że Guin to nie tylko sieczka, a masa polityki i fabuły. Ale litości czy nie można troszkę wprowadzić akcji. Mamy takie fajne postacie, a pierwsze epizody ukazują nam bardzo fajne walki. Pytanie brzmi czy nie można tego trochę połączyć ? Shangri-La 16/24 Rank: - Zero rozwodzenia - mam tyle fajnych anime do ogladania ze na takie zapychacze nie starcza czasu. To cuś odradzam, no chyba że musi, ale to już jego sprawa :) To tyle Zdrawiam |
DankanAug 30, 2009 12:17 PM
Nov 19, 2009 3:16 PM
nowy sezon wiec i małe podsumowanko, :P (Moim zdaniem w tym sezonie wszystko co najlepsze jest już opisywane na AC) Cross Game 33/51 Rank: ooo Nowy sezon przyniósł w naszym sport/comedy kilka ciekawych zmian. Aby nie zdradzać fabuły napisze tylko że chodzi o ta cześć "Okruchy życia" którą w tym anime wręcz uwielbiam. Także tym co nie oglądają bardzo polecam. Aoi Bungaku Series 5/12 Rank: oo Poważniejsze anime dla poważniejszych ludzi. Kawałek cięższej literatury która nie wszystkim się spodoba. Mnie jako troszkę starszą osobę przypadła do gustu, ale trudno tu mówić czy będzie tak dobrze dalej. W końcu to taki książkowy zbiór opowiadań. Letter Bee 7/- Rank: oo taki mały przegrany na AC, nikt nie zaczął go opisywać (Dino zmienił priorytet na mangę :P). No ale co my tu mamy, przede wszystkim świetny świat, ciekawych bohaterów. Dużo dramatu połączone z myśleniem dziecka. Czasem wydaje mi się że oglądam jakiegoś Shounena dla dzieci by za chwilę się ocknąć i otrzymać kawałek dramatu dający do myślenia. Łączy się to wszystko w całość i jakoś się to ogląda. Sasameki Koto 6/13 Rank: oo Yuri ale nie takie złe, trochę dramy komedii i romansu. Takie anime co można sobie obejrzeć, ale nic ciekawego. Bywają fajne odcinki, ale i takie nudne. Do Aoi Hana to niestety mada dana dane Seiken no Blacksmith 7/12 Rank: oo Im dalej to oglądam tym coraz więcej Lolitek, Haremu. Bywają fajne dramy, ale szybko zastępują ją fanserwisem Tatakau Shisho - The Book of Bantorra 7/26 Rank: o Bardzo ciekawy świat i dobrze prowadzona fabuła która później łączy wszystko w całość. Ogólnie bardzo przeciętnie,ale są odcinki co zaskakują. Miał być drop, ale ma to coś w sobie i ciężko jest porzucić . Seitokai no Ichizon 7/13 Rank: - Anime typu przygadajmy sobie lekcje. Może na początku było fajnie, ale im dalej tym czuje że coraz mniej do mnie dociera. Sam pomysł na pewno jest fajny, ale troszkę uważam że brak twórcom jakiś nowych pomysłów. Manga pewnie wypada lepiej. jednym słowem zaczyna Męczyć :/ |
DankanNov 23, 2009 5:58 AM
Nov 22, 2009 2:54 PM
Wiem, że to mały offtop, ale skoro pojawił się ten temat to skrobnę kilka słów. Co do Letter Bee, to wcale go na mangę (Bleacha) nie zamieniłem. Prawdę mówiąc planowałem zabrać się za obie te pozycje. Niestety najzwyczajniej w świecie musiałem sobie Letter Bee odpuścić, ponieważ trochę kijowo ostatnio z czasem. A że mangę opisuje mi się o wiele szybciej i łatwiej to właśnie z Letter Bee zrezygnowałem. Zresztą te problemy z czasem łatwo zauważyć, bo ostatnio opisy wrzucam często z wielodniowym opóźnieniem. No ale w każdym razie w zimę wyniucham jakąś nową serię do opisywania, także będzie git ^^ |
Jan 20, 2010 6:22 AM
2010-01-20 Jak zwykle nowy sezon ro znowu zaczynam mój wywód, na temat co warto/ nie warto.I jak zwykle przypominam że pisze na temat tylko tych anime co nie opisują redaktorzy na A-C. Ranking jest w moim profilu Mo to rzucamy tymi trzema groszami :) Cross Game 41/51 Rank: ooo Już kilka razy wychwalałem to anime, trzyma poziom bardzo dobrze, a im dalej tym lepiej. Okruchy życia pierwsza klasa. Każdy kto lubi ten gatunek powinien obejrzeć. Tatakau Shisho - The Book of Bantorra 15/26 Rank: ooo Dość nieśmiało i powoli się rozkręcało, ale teraz powiem że było naprawdę warto. Fabuła Biblioteki Bantory to istny majstersztyk. A ep 14 prawie w całości recap przypomniał mi jeszcze raz dlaczego te anime tak lubię. Szkoda że tak mało osób widzi w tym anime coś więcej. Niestety 2 pierwsze ep odstraszyły większość plus OP od ALI Projekt. No ale pewnie ci co przetrwali na pewno teraz nie żałują. Durarara!! 2/24 Rank: ooo Po pierwszym ep byłem świecie przekonany że mam do czynienia z gatunkiem Seinen, ale szybkie spojrzenie i okazuje się że to Shounen. Cóż to dla mnie znaczy? Mam nadzieje że nic. Jak na razie bardzo ciekawa fabuła i dużo rozterek bohaterów, oby tak dalej. Chyba najlepsze anime tego sezonu. So・Ra・No・Wo・To 3/13 Rank: oo Pewnie znajdzie się ogromna ilośc przeciwników jak i zwolenników tego typu anime. Moe atakuje tym razem z trąbka na ustach :). Przepiękna scenografia i zapierające dech w piersi widoki to atuty tego anime. Fabuła prosta jak budowa cepa nic odkrywczego. Luźne proste do zrelaksowania. Najważniejsze ze dobrze się ogląda. Chu-Bra!! 3/12 Rank: o Oto takie lekkie ecchi. Zastanawiam sie tylko dla kogo to anime przedstawili. Jak na razie ma mój kredyt. Głupie to nie jest, za modre tez nie. Cobra the Animation: Rokunin no Yuushi 3/13 Rank: oo Bardzo miłe zaskoczenie. Anime w starym stylu. Napakowany gość na sterydach, Lalunie barbie w skąpych ubraniach, a wszyko to w przyszłości w latach z czasów Ala Capone. A tamte czasy ofitowały w Blues i Jazz. Jak dlamnie bardzo sympatyczne anime Letter Bee Airing 15/26 Rank: o Cukierkowatość i poważniejsze tetamat czasem doprowadzają mnie do irytacji w tym anime. Czasem fajnie a czasem słabo jak w tym 15 ep Omamori Himari 2/12 Rank: - A teraz dwa anime które dostają kredyt, ale sa to w pierwszej kolejności, anime do dropu... Ladies versus Butlers! 2/- Rank: - ... ten wypada znacznie gorzej przez brak cenzury. Ale nie gorzej niż "Seikon no Qwaser" którego w wersji ocenzurowanej nie da się w ogóle oglądać :) (Nieocenzurowana to już Hentai) |
DankanJan 20, 2010 6:28 AM
Feb 4, 2010 5:45 AM
no to ja też coś napiszę: - dance in the vampire bund - cóż to anime jest niezłe ale jakoś nie mogę się do niego przekonać, czegoś mi brakuję może z czasem znajdę to coś póki co to hellsing ma u mnie monopol na wampiry, 6/10 - durarara - jak dla mnie najlepsze anime obecnego sezonu, świetna kreska, genialna muzyka, ciekawe postaci, tajemnice do rozwiązania wszystko to co uwielbiam w anime, 9/10 - sora no woto - może nie jest to jakieś genialne anime ale miło się ogląda, obawiałem się lukru na każdym kroku ale na szczęście póki co jest nieźle, 7/10 - katanagatari - no to anime mnie bardzo zaskoczyło, fajna i oryginalna kreska, samurajskie miecze ( coś co uwielbiam), no a samo anime jest oparte na light novelach autorstwa twórcy bakemonogatari, 8/10 - kimi no todoke - cóż krótko mówiąc 1 z lepszych romansów jakie przyszło mi oglądać, nawet tony lukru nie zmienią mojej opinii, 8/10 - tegami bachi - miałem duże oczekiwania związane z tym tytułem ale im dalej tym gorzej, nie jest może tragiczne ale spodziewałem się dużo więcej, 7/10 - ookami kakushi - co do tego tytułu mam mieszane uczucia, z 1 strony mamy mocnośrednią kreskę i irytujących bohaterów ale z 2 mamy jakiś ciekawy pomysł na fabułę, może z czasem bardziej się rozkręci 7/10 Tatakau Shisho - The Book of Bantorra - zachęcony pozytywnymi opiniami dankana chciałem się przekonać co kryje to anime i się zdziwiłem (na plus), jestem w szoku że to anime jest tak nisko oceniane jak dla mnie zasługuje na przyjrzenie się bliżej 8/10 |
Mar 4, 2010 6:21 AM
Sezon zimowy powoli się kończy wiec coś trzeba tam podsumować ;-) I jak zwykle przypominam że pisze na temat tylko tych anime co nie opisują redaktorzy na A-C. Ranking jest w moim profilu Tatakau Shisho - The Book of Bantorra 22/27 Rank: oooo Musze przyznać że bardzo spodobało mi się to anime i nie miałbym nic przeciwko jakby trwało jeszcze trochę więcej odcinków. No ale niestety wszystko co dobre szybko się kończy. Sama seria rozkręca się po czasie i jak się człowiek w nią wciągnie to niema już ucieczki. Tak było zemną, a może tak będzie z wami :P Cross Game 46/51 Rank: ooo I to anime też się już kończy,przez to trochę robi się smutno. Ale do rzeczy. Jeśli komuś się spodobają pierwsze odcinki to nie powinien być zawiedziony resztą. Seria trzyma się na bardzo równym poziomie, idealna prosta. Czasem mało zaskakuje ale czy coś musi być z super fabułą z wieloma zwrotami akcji (ala Code Geas: sic!). Nie i jeszcze raz NIE. Cross Game to przykład gdzie dośc prosta fabuła, proste postacie dają efekt procentowy w postaci prostego anime który bardzo przyjemnie się ogląda Sora no Woto 9/13 Rank: oo I znowu przez stereotyp K-Ona wielu przestało oglądać to anime. A uważam że było warto.Odcinki ep06 i 08 daja jasno do zrozumienia że to nie jest typowa Komedia. Chu-Bra!! 9/12 Rank: oo Początek może nie był zachwycający od taka komedyjka o panties i bra. Ale muszę przyznać że im dalej tym temat troszkę już odbiega o tytułowe go klubu bielizny. I choć do jakiego dobrego wątku romantycznego to jeszcze mada mada dane. Same anime oglądam nawet z zaciekawieniem. Ladies versus Butlers! 7/12 Rank: o Może czasem te ecchi bez cenzury jest czasem ciekawe i może fabuła nie jest jakaś prostolinijna. Oglądam już z nawyku czy polecę: Na pewno nie :) Omamori Himari 8/12 Rank: o Tu mamy przykład ecchi które jest bardziej nastawiano na pokazywanie walorów bohaterek zamiast usprawniania fabuły. Przejrzałem Mange i już miałem dropnąć, ale myślę że dojrzę do końca, choć to jeszcze niepewne. Tegami Bachi 21/26 Rank: o Nie wiem czy tylko mi ale juz mi sie przejadł ten słodko cukierkowo mroczny świat. A samo ocenianie odcinków zależne jest od mojego nastroju. Już końcówka wiec na pewno to skończę :P |
DankanMar 4, 2010 6:24 AM
Apr 21, 2010 7:34 AM
Co sezonowe sprawozdanie z nowych i obecnych Anime które Danuś ma silę oglądać ;-) Tym razem jako że na A-C są dość duże zaległości a ja jestem na bieżąco. Więc "3 grosze" będą na temat tego co oglądam w Aring (Poprzednie były trochę szczuplejsze) No to Lets go Giant Killing 3/26 Rank: ooo Po Cross Game mamy następny dobry sportowy produkt, gdzie Magic Kick czy Slash Atack nie mają miejsca. Szkoda tylko że fabularnie znowu wszystko zaczyna się w Japonii, ale taki jest urok M&A. Samo anime bardzo świetnie mi się ogląda, a dla fanów piłki nożnej bardzo polecam. B Gata H Kei 3/12 Rank: ooo Po samym opisie anime nie zachęcało za bardzo, ale perypetie naszej idolki z umysłem Erotomana są naprawdę zabawne. Nie jest to Haremówka wiec ma już u mnie duży plus, dodatkowy formuje się nawet dość sympatyczny romansik. Fullmetal Alchemist: Brotherhood 53/63 Rank: ooo Akcja FMA zwolniła z jedno dniowych relacji do godzinnych. Trzeba to przyznać że teraz naprawdę jak nigdy wyczekuje sie następnych odcinków. Jeszcze 10 epków do końca emisji wiec finał będzie w tym sezonie. Angel Beats! 3/13 Rank: ooo Jak na Key przystało robią świetne Dramaty/Romanse tylko zawsze w nich mi przeszkadza ta wszechogarniająca Magia. Nie potrafię się do tego przyzwyczaić i często zdarza mi się że odcinek mnie rozczarowuje gdy następny bardzo zachwyci. np ten ostatni mi się bardzo podobał a dwa poprzednie jak dla mnie były przeciętne. A fanów tego studia nie muszę chyba zachęcać do oglądania ;-) Rainbow 2/- Rank: ooo Następna dobra produkcja. Tutaj nie uświadczymy żadnego lukru, komedii czy magic power. Tutaj jest tylko twarda rzeczywistość, oczywiście w ramach rozsądku. Polecę szczególnie starszym osobom co już shouneny wychodzą bokiem. Anime klimatem bardzo podobne do "Grave of the Fireflies" Durarara!! 14/24 Rank: oo Anime ogląda się bardzo przyjemnie, tylko ostami odcinek był jakiś taki trochę słabszy. Pewnie to przez wprowadzenie większej ilości postaci. Ale taka jedno odcinkowa niedyspozycja to bez problemu można wybaczyć. K-ON!! 2/- Rank: oo Tu NA AC jest na bieżąco ;-) Fairy Tail 26/- Rank: oo Poprzedni (25) odcinek bardzo mi się podobał szczególnie Gray vs. Juvia bardzo lubię te dwie postacie, jak widzimy w OP będzie ich więcej oh... Gray-sama. Juvia nie wie co ma ze sobą począć :P Mayoi Neko Overrun! 2/12 Rank: oo Drugie dość fajne ecchi w tym sezonie tzw. Tsundere x2 , czyli jak ze swojej przyjaciółki z dzieciństwa zrobić Tsundere. Czy jakoś tak może opacznie zrozumiałem fabułę ;-). Jest tu dużo standardów i schematów, Harem dośc nieznaczny (na razie), ale wszysko pokazane nawet w ciekawy sposób i szybko się nie nudzi. Jeśli lubisz Ecchi i Moe to powinno ci się spodobać. Saraiya Goyou 1/12 Rank: oo Oryginalna kreska która nie każdemu musi przypaść do gustu. Czasy samurajów i światek przestępczy. Mamy Ronina co sie zatrudnił u osób co porywają ludzi dla okupu. I tyle prawda że banalne.Tak naprawdę ciężko cos mi powiedzieć tylko po jednym epku. Senkou no Night Raid 1/13 Rank: oo Tu to samo co wyżej też mi ciężko powiedzieć coś więcej tym bardziej ze napisy do tego anime bardzo kuleją. Ja z chęcią obejrzałbym więcej niestety nie znam Japońskiego ;-) Working!! Airing 2/- Rank: oo Zwariowana komedia o pracownikach rodzinnej restauracji. Brak jakiegoś większego ecchi i haremu,a w zamian dużo moe. Jestem na tak. Kaichou wa Maid-sama! 3/- Rank: o Shojo w którym jest bardzo dużo elementów Moe. A jak zwykle anime dla dziewczyn to przeważnie Romans z Komedią. Nawet sie dośc dobrze ogląda. Ostatni odcinek był taki trochę słabszy i jakiś nudny. Mam nadzieje ze to się zmieni w następnych epkach Arakawa Under the Bridge 3/- Rank: o Bardzo przegadane Anime. Gagi czasem sztywne przewidywalne mało śmieszne. Oceny tego anime są bardziej uzależnione od mojego humoru, ale muszę przyznać że ostatni odcinek mi sie bardziej podobał od poprzednich. Jeżeli komuś nie spodoba pierwszy epek to lepiej niech odpuści :P Hakuouki 2/- Rank: o Mammy tu mała sierotkę przebierająca sie za chłopka i stado bishów-samurajów. Więc skierowanie tego anime jak najbardziej dla kobiet. To co ja tu robię, zapytacie. Ano mam nadzieje na jakieś walki, choć moje nadzieje są bardzo małe. Heroman 3/- Rank: o Shounen pełna gębą tym razem po Amerykańsku. Jeśli masz dość tego typu anime Uratuje świat/ Chce być silniejszy, to odpuść. Ja oglądam z czystej ciekawości może będą jakieś fajne walki ;-) Ichiban Ushiro no Daimaou 3/12 Rank: o Typowa Haremówka w której Main hero jest władcą demonów, Dużo ecchi z cenzurą występuje nawet przemoc (co mnie zaskoczyło w 3 ep) Fabuła nawet znośna. Mozna oglądać w przerywnikach pomiędzy innymi seriami. Ikkitousen: Xtreme Xecutor 4/- Rank: - Sequel pewniej serii, nawet nie polecę sam nie wiem jak długo wytrzymam te głupoty. Kiss x Sis (TV) 2/13 Rank: - Oczywiście zawsze musi się trafić jeszcze bardziej zboczone anime niż inne wszystkie. Nie wiem ile wytrzymam na tej serii, na pewno znajdzie się kilka ciekawszych Hentajów do poczytania niz to. |
DankanApr 21, 2010 7:38 AM
Reply Disabled for Non-Club Members