New
Oct 17, 2009 11:10 AM
Jak w temacie. Odpowiedzi zapisujcie w nastepujacy sposob: 1. A 2. A 3. A itd (to chyba oczywiste) Potem w jakis sposob przekaze wyniki :) |
Oct 17, 2009 11:11 AM
1. Co najbardziej lubisz robić? a) Krzywdzić wrogów. To najlepsza zabawa. Może chcesz się przekonać? b) Uczyć się. Nauka to najlepsze zajęcie! Choć nie wszyscy biorą je na poważnie. c) Malować paznokcie, usta, prostować, kręcić włosy i wszystkie inne zabiegi kosmetyczne, ale co cię to w ogóle obchodzi? d) Eeeee….uuuuu…… spędzać czas z moim najlepszym kumplem! e) Jakbym miał/a wybierać to chyba najbardziej lubię jeździć motorem, bądź grać na fortepianie! f) Lubię chodzić po mieście, na zakupy… a dużo tego jest. g) Ojeju. Wiele rzeczy. Zazwyczaj się uczę, chodzę na randki albo robię coś razem ze znajomymi. 2. Czego nie lubisz robić? a) Uczyć się…. Łeeeeeeeeee, to takie nudne i i tak mi nigdy nic z tego nie wychodzi. b) Cóż, ostatnio jest tego dość sporo, ale chyba najbardziej denerwuje mnie słuchanie marudzenia moich kumpli. c) Patrzeć jak najbliższa mi osoba zachowuje się…. Dziwnie. d) Biegać!!!!!!!!!!!!! To okropne. Choć z drugiej strony, dobrze robi na mózg. e) Chyba nie ma niczego, czego bym bardzo nie lubił/a robić. f) Uczyć się. Moja mama i tak zapewni mi przyszłość, więc po co mi to? Jejuuuuuuuuu g) Uczyć się, tak, na pewno. Ale bardziej przegrywać!!!!!!!!!!!! Szczególnie z takimi śmieciami jak… 3. Jaką melodię umieściłbyś w swojej pozytywce? a) Hemmmm….. trudny wybór, nigdy się nad tym nie zastanawiałem/am. Ale to powinno być coś wzniosłego, coś patetycznego! b) Coś wesołego. Nie znoszę smęciorów. c) W pozytywce? Po co mi jakaś brzdąkająca pierdoła. Bleeeee…. d) Coś smutnego. W tej chwili to najbardziej do mnie pasuje. Np.: Agnus Dei e) Phiii. Ale mi pytanie. Byle co. Co za różnica? f) Coś wolnego, ale nie smutnego. Najlepiej żeby było w tonacji durowej. Np. Canon D-dur g) Coś szybkiego, fajnego i superowego! Tak jak Hungarian Dance! To jest boskie! 4. Jaki jest twój ulubiony przedmiot? a) Geografia,… albo muzyka… albo geografia… nie, muzyka… nie potrafię się zdecydować, ale jedno z nich. b) Języki obce c) Plastyka! Uwielbiam rysować! Z reszty jestem cienki/a! d) Ummm… Może…. Informatyka? e) Zdecydowanie przedmioty ścisłe f) W-F g) Języki obce i przedmioty ścisłe. 5. Która sentencja ci się podoba? a) Czucie i wiara silniej mówią do mnie niż mędrca szkiełko i oko. b) Miej serce i patrzaj w serce c) Sapere Aude- Miej odwagę posługiwać się rozumem! d) Marność nad marnościami wszystko marność e) Carpe diem- chwytaj dzień f) Homo sum et nihil humanum a me alienum esse puto- człowiekiem jestem I nic co ludzkie nie jest mi obce g) Memento Mori- Pamiętaj o śmierci 6. Jak oceniasz swoją sytuację? a) Mam mnóstwo problemów! Będę miał/a fatalne oceny na koniec! I co ja teraz zrobię?! b) Średnia. Straciłem/AM kogoś bliskiego, ale za to ktoś inny mi bliski żyje, chociaż był blisko śmierci. c) Potworna! Mój ojciec/ moja matka zbankrutował/a! Teraz będę musiał/a pracować! d) Jest potworna. Moje problemy nie mają końca. Nie wiem, jak długo będę w stanie to jeszcze wytrzymać. e) Moja sytuacja jest w porządku. Wprawdzie z kimś mi bliskim dzieje się coś złego, ale to nic między nami nie zmienia. f) No cóż… taka sobie. Mój chłopak zrobił mi coś, za co nie chciał wziąć odpowiedzialności, a potem jeszcze… g) Był okres, że było strasznie, ale teraz jestem bardzo zadowolony/a ze swojej sytuacji. Mam mnóstwo kasy i fajowych kumpli. Jest ok. 7. Czy potrafisz wybaczyć innym? a) Potrafię długo chować urazę, ale… jak ta osoba mnie szczerze przeprosi, to jestem gotów/gotowa jej wybaczyć. b) Tylko tym, których naprawdę kocham. c) Jaaaaaaaaaaaaaaaasne. Szczególnie, jeśli to ktoś bliski. d) Eeeeeeeeee…… no nie wiem. Jak mnie przeprosi. e) Chowanie urazy jest bez sensu. Oczywiście, że potrafię wybaczyć. f) Czasami. Nie zawsze. g) Wybaczyć? Jakby mnie przeprosił i odpokutował, to….. i tak bym nie wybaczył/a. 8. Jaka jest twoja największa zaleta? a) Mam wybrać jedną zaletę? Mam ich tyle… myślę, że moje mięśnie. b) Nie denerwuję się z byle powodu. Właściwie wcale się nie denerwuję. c) Jestem geniuszem. Nikt nie może temu zaprzeczyć. d) Moja zaleta? No nie wiem. Może skromność? e) Bo ja wiem? Chyba altruizm. f) Jestem energiczny/a i pełen/pełna życia. Nie przejmuję się byle czym. g) Jak ja mam wybrać z tylu licznych zalet? Żartuję! Poczucie humoru. 9. A jaka jest największa twoja wada? a) Jestem zbyt delikatny/a b) Z powodu moich problemów krzywdzę bliskich. c) Nie jestem zbyt inteligentny/a. d) Jestem zbyt obojętny/a na to, co dzieje się wokół mnie e) Nie potrafię sobie sam/a radzić z problemami. f) Nie potrafię się nikomu postawić. Taki jest los klasowego kujona. g) Wady? Jakie wady? Jestem idealny. Chociaż inni mówią, że jestem wulgarny, nieczuły i brutalny. Hyh. 10. Gdybyś mógł kupić każdą rzecz materialną, co byś wybrał? a) Bibliotekę! Wspaniałych i interesujących książek nigdy dosyć! b) Willę z basenem! c) Sportowe auto. d) Fortepian. e) Super nowoczesny komputer. f) Rzeczy materialne nie mają dla mnie zbyt wielkiego znaczenia, g) Mega Szafę z ubraniami, albo salon kosmetyczny 11. Wygrywasz fortunę! Co z tym robisz? Wybierz 3 i ułóż w kolejności: sportowe auto(a), cele charytatywne, studio nagraniowe, dom z basenem, odkładam w banku, inwestuję, wyjeżdżam na wymarzone wakacje, ciuchy, komputer, a) Sportowe auta> dom z basenem> wyjeżdżam na wymarzone wakacje b) Cele charytatywne> dom z basenem> wyjeżdżam na upragnione wakacje c) Cele charytatywne> studio nagraniowe> sportowe auto d) Cele charytatywne> inwestuję> ciuchy e) Komputer> Cele charytatywne> dom z basenem f) Komputer> inwestuję> dom z basenem g) Ciuchy> Dom z basenem> wyjeżdżam na wymarzone wakacje 12. Jakie jest twoje marzenie? a) Zostać sławnym!!!!!!!!!!!!!!! b) Aby moje umiejętności i wiedza przyczyniły się do polepszenia życia społeczeństwa c) Otrzymać nagrodę nobla! d) Zostać najlepszym sportowcem na świecie e) Zostać Miss f) Spotkać mojego największego idola g) Znaleźć fajnego chłopaka/ fajną dziewczynę i założyć rodzinę 13. Czy jesteś altruistą? a) Nie mam pojęcia. Na pewno nie byłbym/abym w stanie poświęcić dla kogoś życia, ani nic z tych rzeczy b) Raczej tak, ale bez przesady. c) Nie! Ja jestem najważniejszy/a!!! d) Absolutnie! Potrafię poświęcić wszystko dla bliskich, nawet jeśli robią mi krzywdę, no… chyba że moja cierpliwość się skończy e) Em…. A co to znaczy? f) Nie wiem do jakiego stopnia jestem w stanie myśleć jedynie o innych. g) Raczej nie, aczkolwiek czasami potrafię pomyśleć o innych. 14. Dowiadujesz się, że twój przyjaciel jest… inny w jakikolwiek sposób (jest chory na nowotwór, na AIDS, jest innej orientacji seksualnej itp.) jak reagujesz? a) A jak mam zareagować? Akceptuję to i staram się mu jakoś pomóc, wesprzeć. To nawet nie musi być mój przyjaciel. b) Przyjaciel? W moim życiu nie ma miejsca dla takich. c) Na początku się od niego odwracam i robię mu krzywdę, ale potem go przepraszam i wszystko wraca do normy. d) Ja się niczym nie przejmuję. Co z tego? Jego sprawa, co mi do tego? e) Myślę, że bym się przestraszył/a, ale raczej bym go nie odrzucił/a. f) Akceptuję jego inność i mu pomagam. Inaczej nie można postąpić z przyjacielem. g) Nie mam zbyt wielu przyjaciół, więc zrobiłbym/abym głupstwo, gdybym odrzucił/a jednego z tych nielicznych, którzy mnie lubią. 15. Jak zachowujesz się na lekcjach? a) Uważnie słucham, co mówi nauczyciel, zazwyczaj. b) Myślę o niebieskich migdałach. c) Różne rzeczy, byleby tylko nie słuchać nauczyciela (nawet jak słucham, to nic nie rozumiem) d) Słucham nauczyciela i robię notatki. e) Myślę o tym, jak by tu dokuczyć wrogowi. f) Słucham tego, co mnie interesuje. g) Zazwyczaj słucham, ale bywa różnie. 16. Co powiesz na temat tego testu? a) Dość fajny. Ciekawe, kim będę? b) Głupi test. Po co, ja go w ogóle rozwiązuję? c) Lubię rozwiązywać psychotesty. d) Zawsze jakiś sposób, żeby oderwać się od rzeczywistości. e) Bzdet. Lepiej rozwiązać test na inteligencję. f) To była fajna zabawa! Nie mogę się już doczekać, żeby się dowiedzieć, kim będę. g) Głupota. Lepiej pogram w jakąś brutalną grę. |
More topics from this board
» OpowieÅ�Ä�XXX9EMI6XXX - Oct 17, 2009 |
0 |
by XXX9EMI6XXX
»»
Oct 17, 2009 10:58 AM |