To ja też się wypowiem na temat tych co widziałem/zacząłem:
- Nazo no Kanojo X - dziwne to prawda ale mi się i tak to bardzo spodobało xD
- Acchi Kocchi - długo się do tego zabierałem, ale było warto, anime bardzo przyjemnie i lekkie z bardzo dobrym humorkiem, dawno nie widziałem takiego anime, ale to tylko moje zdanie ;)
- Sankarea - było to dosyć ciekawe anime, ale czegoś mi tam brakowało, do tego takie zakończenie... w sumie to bez zakończenia tak to odebrałem
- Jormungand - z początku jakoś nie bardzo mi przypadło, ale po 3 odcinku jakoś tak szybko zleciało i byłem zadowolony z obejrzenia tego ;)
- Haiyore! Nyaruko-san - zacząłem oglądać i stoję jakoś na 3/4 epku, takie sonie i ciężko mi się zabrać za oglądanie dalej, bo co chwile oglądam inne anime, ale jako, iż nie lubię zostawiać niedokończonych anime i tak je obejrzę.
- Tasogare Otome x Amnesia - miało być mistycznie i tajemniczo, a dla mnie było śmiesznie dopiero pod koniec się to zmieniło i było całkiem, całkiem ;)
- Kore wa Zombie Desuka? Of the Dead - obejrzałem tylko dlatego, ze widziałem I sezon i był niezły, niestety ten sezon był i krótki i słaby
- Amagami SS Plus - dużo polskich userów narzeka na I sezon, że się nie podoba i kiepskie jest, a mnie się tak jak i I sezon bardzo podobał to ten również bardzo podoba, kwestia gustu xD
- Inu x Boku Secret Service - loli? hmm... nie powiedziałbym, ale co ja się tam znam ;P Mnie się podobało, również przyjemnie się oglądało.
- Kill Me Baby - Zacząłem oglądać i nie skończyłem... jeszcze xD Kreska faktycznie kiepska, fabuła zresztą też. Spodziewałem się czegoś innego. Do tego tłumaczony każdy epek raz na "miesiąc" xD
- Papa no Iukoto o Kikinasai! - cholernie mi się spodobało, pierwszy epek sugerował co innego ale w rzeczywistości dalej było inaczej i szczerze polecam, no chyba że ktoś woli, jak to było? a tak "napie*dalanie się" xD ale to jak już wcześniej zaznaczyłem kwestia gustu :)
- Another - Podobało się. Było ciekawe i interesujące.
- Bleach - w sumie to w tym roku tylko się skończył a nie zaczął więc nie potrzebnie został wpisany na listę :P No ale jak na tasiemca i moje pierwsze anime było dobre ;)
- Danshi Koukousei no Nichijou - "Codzienne Życie Licealistów" - przyjemne do oglądania, dało się czasami pośmiać ;)
- Gokujo. Gokurakuin Joshikou Ryou Monogatari - do tego anime zrobiłem pierwszy hardsub, mózg na ścianie xD Odcinki mają ledwo po 5 min a takie to głupie, że to magia xD
- Ano Natsu de Matteru - anime o kosmitce na ziemi, kreska przyjemna i fabuła także ale widać dużo podobieństw do innych produkcji tego studia ;) Ale polecam mi się podobało.
- Beelzebub - do 30 czy 35 epka mi się podobało, było takie inne xD Ale potem i filery i dalsze epki to było kiepskie, ale obejrzałem i oceniam przeciętnie.
- Bakuman - zarąbiste, 4 dni i obejrzane obie serie :D Polecam ;)
- Zero no Tsukaima F - obejrzałem wszystkie sezony wcześniejsze jak i nie było rewelacyjne, ale dobre ;)
- Black Rock Shooter - bardzo mi się podobało, a zacząłem oglądać przez przypadek szukając czegoś do oglądania xD polecam.
- High School DxD - totalny fanserwis xD
- Baka to Test to Shoukanjuu Ni- Polecam obie serie, śmiechowe anime, ciekawy pomysł ;)
- Mayo Chiki - Ciekawe anime, śmieszne i przyjemne w oglądaniu.
- Usagi Drop - Po prostu POLECAM :D |