Nami said: Bo nie oszukujmy się, ale nie przechadzamy się co kilka dni po profilach sprawdzając, czy aby ktoś czegoś nie zmienił. No dobrze, Ayo to robi. Ale to Ayo :].
Ja też, ja też! XD Szczególnie piątkowych wieczorów, kiedy nie mam co robić.
Hmmmmm.... A teraz do tematu.
W swoim życiu profilów zrobiłam już paręnaście, jedne były bardziej udane, inne mniej. Na początku pomyślałam sobie, by się nimi nie chwalić, bo żaden nie jest aż tak dobry, ale po dłuższym zastanowieniu, jednak dwa lepsze (przynajmniej wg mojego skromnego zdania) mogę tu umieścić. I tak nikt nie komentuje, więc może o negatywne opinie bać się nie muszę. ;D Ach, i tak na marginesie, przepraszam, ale obrazków bazowych nie będzie. Pozwólcie mi przynajmniej w weekend mieć jeszcze ferie. XDD
- miniprofil, z Ritsuką:
- profil z khr, używany w chwili obecnej (cały czas szukam jakiegoś innego, ale nie mogę się zdecydować...) :
--
A teraz mój komentarz na temat Waszych profili. Ach, i jakby co to się nie przejmujcie. Często nie mam racji. XD
To od początku. Nami, o wiele, wiele bardziej podoba mi się Twoja nowa sygna (która, muszę przyznać, jest genialna :D) niż ten nowy profil. Mówię o tym drugim. Akurat nie zrobił na mnie wrażenia. Już lepszy jest ten Mukuro (czyli pierwszy, który tu wstawiłaś), który nawet całkiem mi się podoba. Tylko zrezygnowałabym z trójkąta, w profile pic'u. Hm. Może bardziej obrazkowe będzie, jeśli użyję skali ocen, takiej, jaką się ocenia tytuł anime lub mangi. Więc profil z dziewczyną (jeśli dobrze zauważyłam) 1/10. Mało jakiś taki... ciekawy. Oczywiście, podkreślam że to moje zdanie. Natomiast prof. z Mukuro jest już lepszy, 6,5/10.
Jak już coś poprawić, to proponowałabym dodać ramkę, może jakąś texturę, albo brushe, tak by to urozmaicić.
O Twoim profilu, Ayo, trudno mi się wypowiedzieć. Bo jest dobry. Nawet bardzo dobry. Ale przeszkadza mi to, że jest taki krótki, a znajduje się na nim dużo artów itd. Ale z drugiej strony, nie odczuwam chaosu, a poza tym domyślam się że tak miało to wyglądać. No... Pomysł mi się ogólnie podoba, a poza tym profile pic jest świetny. ;]
Co do wersji z hello kitty - całkiem całkiem, ale bardziej podoba mi się jednak poprzedni profil. Bo z drugiej strony, tu odnoszę wrażenie, że czegoś jest za mało. XD Może chodzi o to, że tak jakoś na środku nic konkretnego nie ma. Po prostu jest za duża przestrzeń pomiędzy opisem, a ulub. postaciami.
Widzę, że to Twój najnowszy profil, ScarletDevil. Po prostu mnie zamurowało. Jest fantastyczny. W sumie to trudno mi powiedzieć, co mi się w nim najbardziej podoba. Czy te linki po lewej, czy forma przedstawienia opisu... Jedyne co mnie trochę razi, to ulub. manganime. Jakoś tak za bardzo się odróżnia. Może nie zrozumiałam przesłania, ale to akurat jedynie mi nie pasuje. Bo poza tym cały profil, bardzo mi się podoba. ^^
Ha, i na koniec zostało Twoje dzieło, Edcetera. Nazwałabym to bardziej miniprofilem, ale mniejsza. Bo... Hm. Widzę, że chyba sporo pracy w niego włożyłaś, i nie jest wcale zły. Ale jest taki trochę... nijaki. Bo ogólnie wykonany jest dobrze. Tylko tak czuć jakiś niedosyt. Jakby czegoś było za mało. Może... No nie wiem, jakbyś go trochę rozbudowała? Bo naprawdę widzę, że nie zrobiłaś go na "odwal się", tylko bardziej porządnie. Ale moim zdaniem, mógłby być dłuższy. I nie tak jak u Ayo, bo u niej dłuższy, ale nie znaczy że bardziej rozbudowany. U Ciebie natomiast odniosłam wrażenie, że rozbudować go trochę by się przydało. ;]
--
No i znowu się rozpisałam. Jeszcze raz przepraszam za negatywne opinie (u niektórych), ale ocenić miałam raczej szczerze, nie? Mam nadzieję, że za bardzo się tym nie przejęłyście. ;] |