No cóż. Nie mam talentu do avków, sygnatur czy list, więc jedyne co mogę zaoferować od siebie to karty. Co, jak, gdzie, dlaczego? O tym niżej~
Zamawianie
Masz swój własny klub na MALu? A może jesteś oficerem lub adminem któregoś? W dodatku chciałbyś go urozmaicić kartami klubowymi czy też jakąś LE/SE ale nie umiesz/nie masz czasu ich robić? Wal z tym do mnie!
Ichi. Mogę zaprojektować karty na dowolny temat dla dowolnego klubu.
Ni. Zamówienia składacie w tym temacie.
San. Aby ułatwić mi pracę możecie podać mi konkretne obrazki z jakich miałyby być wykonane karty, aczkolwiek nie jest to obowiązkowe.
Shi. Na zaprojektowanie kart mam okres tygodnia - jak każdy mam swoje życie i inne obowiązki.
Go. Jak już wykonam karty, podeślę na profil osoby składającej zamówienie.
Roku. Od razu zaznaczam że kart wypełniać ani rozsyłać do użytkowników
nie będę. Owszem, mogę się zgodzić na to, ale pod warunkiem że będzie do LE góra do 21# postu + admini. Wtedy limity ustalam ja.
Shichi. Jeżeli zdecydujecie się sami wypełniać karty - nie ma problemu, podam rodzaj czcionki użytej do ich zrobienia ^^.
Hachi. Niestety, nie możecie określić dokładnego rozmiaru kart gdyż mi się nigdy nie udaje zrobić ich na konkretny wymiar.
Ku. Dla danej edycji mogę zrobić od 1 do 10 kart. Każdy klub może prosić mnie o pomoc nie częściej niż co trzy tygodnie.
Juu. Możecie też mi powiedzieć czy bardziej wolicie karty w stylu jakim zrobiłam te do NANA LE czy może bardziej Villains LE. Czy ramka ma być przerywana, czy nie. Czy dodać cień czy nie. Czy ma się znajdować numeracja czy nie. itd. Jestem otwarta na sugestię.
Juuichi. Nie musisz być kreatorem, adminem czy oficerem klubu by złożyć tu zamówienie, wystarczy że wcześniej skonsultujesz się z osobą nim rządzącą. Także nie wymagam by klub był polski, jednakowoż dogadywać chcę się z osobą raczej mówiącą po polsku XD
Juuni. Nie wymagam tego ale miło by było na koniec usłyszeć ''dziękuję'' i w poście z edycją napisać czyjego autorstwa są dane karty (byłaby to pewna forma zapłaty/reklamy dla mnie ^^).
Próbka moich możliwości dla zainteresowanych.
Format Zamówienia
Nazwa klubu: [url=link]Nazwa[/url]
Tytuł edycji:
Rodzaj: Oficjalna/LE/SE (jeśli LE do 21# mogę wypełniać i porozsyłać karty).
Twoja ranga w klubie: (tak na wszelki wypadek XD, żeby wiedzieć czy masz coś do powiedzenia)
Obrazki (niewymagane):
Ilość kart:
Co na karcie: numeracja, nick, awatar
Inne:
no cóż, mam nadzieję że jacyś chętni się znajdą~