Forum Settings
Forums
New
Oct 27, 1:32 PM

Feb 2016
9

Merhaba, kulübün sağlıklı ve huzurlu olabilmesi için yazılı kurallarımızı belirtmemiz gerekmektedir. Herkese açık kulübümüzde bulunduğun sürece bu sayfada yazanları kabul etmiş sayılacaksın.

1. Cheerio'da herkese karşı saygılı olacağımı, kimseye saygısızlık yapmayacağımı kabul ediyorum.
  2. Cheerio'da kimseye küfür ve hakarette bulunmayacağımla beraber argoyu minimumda tutacağımı kabul ediyorum.
  3. Cheerio'da cinsel içerikli hiçbir paylaşım ve konuşma/yazışma yapmayacağımı kabul ediyorum.
  4. Cheerio'da vahşet içerikli hiçbir paylaşım ve konuşma/yazışma yapmayacağımı kabul ediyorum. Kişilere veya kendime karşı zarar vermeye teşvik edici, rahatsız edici herhangi bir fiilde bulunmayacağımı kabul ediyorum.
  5. Gerek Cheerio'da gerekse hiçbir Cheerio üyesine onayları olmadan özelden ulaşmaya çalışmayacağımı, taşkınlık yapmayacağımı kabul ediyorum.
  6. Cheerio'daki yazılı kanalların içeriğini bozacak spam ve flood yapmayacağımı kabul ediyorum.
  7. Cheerio'nun yazılı kanallarına siyaset-politika-din taşımamaya çalışacağımı, bu konular ile alakalı yaptığım her şeyi kendi hür iradem ile yaptığımı, sadece kendi şahsımın sorumlu tutulacağını kabul ediyorum.
  8. Cheerio'nun yazılı kanallarında asla yasadışı-uygunsuz-terör içerikli unsurlar ile ilgili hiçbir paylaşım-konuşma/yazışma-özendirme yapmayacağımı, yaptığım her şeyi kendi hür iradem ile yaptığımı, sadece kendi şahsımın sorumlu tutulacağını kabul ediyorum.
  9. Ayrımcılığın her türlüsünün yasak olduğunu anlıyorum ve hiçbir türlüsünü yapmayacağımı kabul ediyorum.
  10. Bulunduğum platformlarının kurallarına uyacağımı kabul ediyorum.

Bu sayfadaki bütün içerik ve yazıları okuyup anladığımı onaylıyorum ve en güncel kuralları takip edeceğimi, yaptığım her şeyi kendi hür iradem ile yaptığımı ve sadece kendi şahsımın sorumlu tutulacağını kabul ediyorum.

This topic has been locked and is no longer available for discussion.
This topic has been locked and is no longer available for discussion.

More topics from this board

Sticky: » Uygulamadan girenler için kulüp tanıtımı

Calomel - Oct 28

0 by Calomel »»
Oct 28, 10:29 AM

Sticky: » Kendini tanıt

Calomel - Oct 28

0 by Calomel »»
Oct 28, 9:29 AM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login