Forum Settings
Forums
New
Dec 5, 2022 8:57 PM
Dec 2020
661
This fandom (If there even is one) is probably dead but please if there's anyone that knows, what chapter do I continue the light novel from?? Please I felt the sudden urge to read it after I found out it had a light novel.
Dec 6, 2022 6:11 AM
Nov 2022
2
it has a light novel💀
Dec 27, 2022 2:08 PM

Oct 2020
14
I have polish version of this novel, so I don't know if the chapters correspond to those in the original, but you should start around page 129 (2nd chapter for me).
Jun 28, 2023 9:33 AM
Apr 2019
6
Yonaga said:
I have polish version of this novel, so I don't know if the chapters correspond to those in the original, but you should start around page 129 (2nd chapter for me).
Z ciekawości, choć z obawą, zapytam: gdzie to jest?XD
Jul 2, 2023 2:57 PM

Oct 2020
14
Zai_ said:
Yonaga said:
Swoją kopię kupiłam w yattcie w moim mieście około rok temu, ale zgaduję, że jest jeszcze gdzieś dostępna na stronie waneko. Nie sądzę jednak, aby była warta swojej ceny, bo sam kontent, którego nie obejmuje anime jest bardzo krótki i zwyczajnie średni. Możesz jednak spróbować poszukać gdzieś online.
Jul 8, 2023 5:44 AM
Apr 2019
6
Yonaga said:
Zai_ said:
Swoją kopię kupiłam w yattcie w moim mieście około rok temu, ale zgaduję, że jest jeszcze gdzieś dostępna na stronie waneko. Nie sądzę jednak, aby była warta swojej ceny, bo sam kontent, którego nie obejmuje anime jest bardzo krótki i zwyczajnie średni. Możesz jednak spróbować poszukać gdzieś online.
Dzięki za odp;) już widzę. Aczkolwiek końcówka anime zmasakrowała dla mnie ten tytuł. Ktoś tam pisał wyżej , że "to anime ma light novel" i zrozumiałam, że istnieje książka/powieść, na bazie której powstało anime, albo jako kolejna wersja. I się zainteresowałam, że nawet ktoś na polski przetłumaczył XD A to manga po prostu.

More topics from this board

Poll: » Yes ka No ka Hanbun ka Episode 1 Discussion

valkiriana - Feb 7, 2021

40 by MaahHeim »»
Jul 3, 2:15 PM

» Hype!

Thebigofan - Nov 3, 2019

21 by Thebigofan »»
Mar 12, 2021 9:26 PM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login