No pacz, miałam założyć taki temat xD
No to ja nazywam się Julia ^^ Imię do mnie nie pasuje, do takiego wniosku dochodzi każdy kto mnie zna, prędzej czy później xD
http://img228.imageshack.us/img228/7171/zdjcie0153.jpg <--- moje zdjęcie, wiem, mam zasłoniętą twarz ale cicho xP O to chodziło xD
Urodziłam się 6.12.1991 w piątek o 23:55 xD
Mam jasno czarne (Tak! Ten kolor istnieje!) włosy, szaro-niebieskie gały, policzki, z których można by przeszczepić skórę 20 poparzonym ludziom i krzywe nogi. A, i kurdupel jestem - 162 cm. xD
Znaki szczególne - jelito grube za długie o jedno okrążenie! Ha! Kto mnie przebije? xP
Jaka jestem? Leniwa, beztroska, wszystko odkładam na później i w końcu tego nie robię, nie uczę się na błędach i jestem wiecznie rozkojarzona.
Nie mam żadnych talentów. Nie umiem rysować, śpiewać, gotować, grać na instrumentach i mam słabą kondycję. Że już nie wspomnę o tym, że bardzo nie lubię szkoły, co się odbija na moich ocenach. Bystra jakoś specjalnie też nie jestem. I fajtłapa ze mnie okropna.
Jestem odważna - to jedna z moich nielicznych zalet i nie lubię ludzi, którzy panikują o byle co. Uwielbiam wszystko, co żywe - poza komarami. Jak mam zdeptać pająka, to najpierw płacze nad nim pół godziny a potem tyle samo go przepraszam - a najlepiej by było, jakby go mogła puścić wolno. Niosę światu bezinteresowną pomoc, jestem uczynna i życzliwa ^^ Sto razy bardziej wolę dawać niż brać. Gardzę materialistami, oraz ludźmi, dla których liczą się tylko zysk i dobra doczesne, którym nigdy nic nie pasuje, ciągle czegoś chcą i nie cieszą się z tego, co mają >.>
Pewnie gdybym nie lubiła tak oglądać anime poszłabym do zakonu.
Wierzę w Boga, chociaż nie podoba mi się pomysł, żeby mój brat został księdzem.
Uwielbiam czytać książki - młodzieżowe fantasy xD Choć poezją nie gardzę, zwłaszcza tą ks. Jana Twardowskiego. Muzyki słucham każdej, ale głównie to popu. Gatunki filmowe i anime - zawsze i wszędzie komedie. Kocham Jima Carreya.
Staram się rysować, ale coś nie idzie =-=
Moimi wzorami są św. Franciszek i Jan Paweł II
Śmieję się 24/7 i nie trawię smutasów i ponurasów >[ Don't worry, be happy!! ^^
Łoł, coś się rozpisałam o.O |