Forum Settings
Forums

Dzień dobry, dobry wieczór, a nawet dobra noc i popołudnie.

New
May 3, 2010 2:12 PM
Mar 2010
27
To ma być temat towarzyski poniekąd. Taki aby nie było chaosu i aby każdy się choć odrobinę orientował w naszej grupie kto jest kim. Poza tym niektórym z tego co wiem łatwiej jest napisać coś o sobie niż powiedzieć lub pokazać. Tak czy siak, aby nie gmatwać zademonstruje jak to ma wyglądać na własnym przykładzie. ok?

Tak wiec witam was serdecznie.
Nazywam się Asia jestem z Łodzi i urodziłam się 17.08.1990r.
Wygladam jak ponizej.
http://i40.tinypic.com/152hjr4.jpg
Mój nick to Damaris, choć zdarzają mi się jeszcze dwa może trzy, ale to rzadziej.
Tu i raczej we wszystkich kręgach z ta organizacja związanych jestem Damaris i kropka.
http://i41.tinypic.com/vnpb3d.jpg
Mam około 170 cm na obcasach i w kapeluszu co rzadko się zdarza.
Tak więc częściej jestem niższa o jakieś 4/6 cm.
Wagę mam odpowiednia z tego co wiem do mojego wzrostu itp i raczej nie mam problemów ze swoim wyglądem.
Jeszcze powinnam napisać coś mniej formalnego i bardziej mówiącego o charakterze i o mnie jako osobie.
Jestem trochę jak kot, nie pytajcie dlaczego. Każdy kto mnie choćby nieco pozna zrozumie czemu właśnie tak jest i już. Wiem, że jestem osoba szczerą nawet do bólu i choć czasem jest to obciążeniem to nie narzekam na to. Uważam, ze lepiej jest powiedzieć komuś prawdę i to najgorszą, niż skłamać. Uważam, ze jestem osobą asertywny, jeśli trzeba i mającą własne zdanie, jednak przyznaje się, ze nie uważam się za osobę, która kieruje innymi. Raczej wolę się trzymać w cieniu.
Teraz jeszcze krótko o tym co lubię, a czego nie.
Lubie literaturę i muzykę odpowiadającą mojemu nastrojowi. Lubię jak moja rodzina jest bezpieczna i zadowolona. Dla niej jestem gotowa wiele poświecić...
Nie lubię zaś przebywania w szpitalach, zwłaszcza przy pobraniach krwi itp, oraz wątróbki i alkoholu, ale nie zabraniam nikomu pić o ile mnie do tego się nie zmusza.
To chyba tyle o mnie. Przyznam że nie jestem dobra w mówieniu, pisaniu ani niczym takim o samej sobie.. Więc wybaczcie błędy itp... Mam nadzieje, ze pomysł się przyjmie i pomoże w organizacji:)
Reply Disabled for Non-Club Members
May 4, 2010 10:35 AM

Feb 2009
79
No pacz, miałam założyć taki temat xD

No to ja nazywam się Julia ^^ Imię do mnie nie pasuje, do takiego wniosku dochodzi każdy kto mnie zna, prędzej czy później xD
http://img228.imageshack.us/img228/7171/zdjcie0153.jpg <--- moje zdjęcie, wiem, mam zasłoniętą twarz ale cicho xP O to chodziło xD
Urodziłam się 6.12.1991 w piątek o 23:55 xD
Mam jasno czarne (Tak! Ten kolor istnieje!) włosy, szaro-niebieskie gały, policzki, z których można by przeszczepić skórę 20 poparzonym ludziom i krzywe nogi. A, i kurdupel jestem - 162 cm. xD
Znaki szczególne - jelito grube za długie o jedno okrążenie! Ha! Kto mnie przebije? xP
Jaka jestem? Leniwa, beztroska, wszystko odkładam na później i w końcu tego nie robię, nie uczę się na błędach i jestem wiecznie rozkojarzona.
Nie mam żadnych talentów. Nie umiem rysować, śpiewać, gotować, grać na instrumentach i mam słabą kondycję. Że już nie wspomnę o tym, że bardzo nie lubię szkoły, co się odbija na moich ocenach. Bystra jakoś specjalnie też nie jestem. I fajtłapa ze mnie okropna.
Jestem odważna - to jedna z moich nielicznych zalet i nie lubię ludzi, którzy panikują o byle co. Uwielbiam wszystko, co żywe - poza komarami. Jak mam zdeptać pająka, to najpierw płacze nad nim pół godziny a potem tyle samo go przepraszam - a najlepiej by było, jakby go mogła puścić wolno. Niosę światu bezinteresowną pomoc, jestem uczynna i życzliwa ^^ Sto razy bardziej wolę dawać niż brać. Gardzę materialistami, oraz ludźmi, dla których liczą się tylko zysk i dobra doczesne, którym nigdy nic nie pasuje, ciągle czegoś chcą i nie cieszą się z tego, co mają >.>
Pewnie gdybym nie lubiła tak oglądać anime poszłabym do zakonu.
Wierzę w Boga, chociaż nie podoba mi się pomysł, żeby mój brat został księdzem.
Uwielbiam czytać książki - młodzieżowe fantasy xD Choć poezją nie gardzę, zwłaszcza tą ks. Jana Twardowskiego. Muzyki słucham każdej, ale głównie to popu. Gatunki filmowe i anime - zawsze i wszędzie komedie. Kocham Jima Carreya.
Staram się rysować, ale coś nie idzie =-=
Moimi wzorami są św. Franciszek i Jan Paweł II
Śmieję się 24/7 i nie trawię smutasów i ponurasów >[ Don't worry, be happy!! ^^

Łoł, coś się rozpisałam o.O
Satsuki_YOMay 16, 2010 1:13 AM
<b>Ave Totoro</b>

<b><font color="purple">Zniszczę Cię. Uun.</font></b>
May 4, 2010 11:31 AM

Jun 2008
107
Czas na moje 5 minut. :)

Ja zaś nazywam się Katarzyna, choć nie obrażam się na mówienie do mnie po nicku (i jego licznych odmian: krew, krewka, krewna, krwinka itp.). Lat liczę sobie już całkiem sporo, niestety troszkę będę zawyżać średnią naszego klubu - gdyż w tym roku (nie zapeszając oczywiście!) możliwe, że uda mi się zdobyć tytuł magistra z gospodarki przestrzennej. Jakby nie patrząc, w tym roku czeka mnie i obrona pracy, i same szukanie zajęcia (stażu, pracy), i plus szukanie mieszkania. Ale nie o tym chcę zanudzać..Zdjęcie zamieszczę w odpowiednim czasie (internet w Łodzi odmawia mi posłuszeństwa).

Cóż dalej.. Znaki szczególne? No jestem dość wysoka i niesamowicie blada, a także dość głośna. Mam wieczny chaos artystyczny w postaci moich włosów, naprawdę moje włosy - przez to, że są kręcone - żyją własnym życiem.

Sam charakter hmm muszę przyznać, że mam dość mocny charakter. Nie lubię być z boku, lubię brać sprawy w swoje łapy, bronić własnego zdania, rodziny, przyjaciół, znajomych. Co się z tym wiąże - mam lekko przywódczy charakter i czasami lubię sobie porządzić (eh). Bywam leniwa, choć potrafię też nieźle zabrać się do pracy. Nie zostawiam niczego na ostatnią chwilę zazwyczaj. No i przede wszystkim prowadzę dość mocno nocny tryb życia. Prędzej idzie się do mnie dodzwonić o godzinie 2 niż powiedzmy o 8.. Potrafię być dosadna i stosować ponad miarę ironię. Bywa, że jeśli czegoś mocno nie trawię to potrafię zadręczyć, no nie znoszę głupoty ludzkiej i ją niestety wypleniam. I jestem typem mocnej realistki, zdecydowanie!

Czym się interesuje, pomijając anime - np. grami. Od komputerowych, po konsolowe i planszówkowe skończywszy. Cenie sobie gry rpg równie mocno, jak samą literaturę fantasy. Uwielbiam epickie fantasy, potężne tomiska z mapkami i przygodą przez duże P. Lubię także oglądać oczywiście filmy, ale nie trawię żadną miarą komedii romantycznych. Generalnie jestem dość wymagającym widzem. :) Jestem też maniakiem seriali, krzyżówek. Dawniej wielką muzyczną pasją mojego życia była muzyka U2, dziś z mniejszą intensywnością ich słucham. Aktualnie słucham wszelką muzykę, która spodoba mi się w trakcie oglądania anime.
Reply Disabled for Non-Club Members

More topics from this board

» REAKTYWACJA!

Jultrumo - Jan 7, 2011

2 by Jultrumo »»
Jan 8, 2011 1:28 PM

» NOWY POCZĄTEK

Jultrumo - Dec 7, 2010

10 by Jultrumo »»
Dec 17, 2010 3:23 PM

» SOBOTA 04.12

Neko-hime - Dec 2, 2010

1 by HejK »»
Dec 3, 2010 2:21 AM

» Konwenty

Neko-hime - Mar 17, 2010

34 by Sheyrena »»
Nov 22, 2010 5:49 AM

Poll: » Spotkanie integracyjne cz. 2

Neko-hime - Oct 24, 2010

8 by Neko-hime »»
Nov 11, 2010 2:39 AM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login