Forum Settings
Forums
New
Mar 20, 2010 2:47 PM

Jun 2009
213
Co powiecie na spotkanie w najbliższym czasie? Kiedy możecie? Jakie są Wasze propozycje daty, miejsca? ^^
(będzie to temat przeznaczony na tego rodzaju dyskusje ^^)

Aktualne spotkania:
Neko-himeMar 30, 2010 9:06 AM
Reply Disabled for Non-Club Members
Mar 20, 2010 3:02 PM

Feb 2009
79
Ja nie mogę przez najbliższy tydzień. Włącznie z weekendem. A później to nie wiem, ale możecie się przecież spotkać beze mnie ^^'''
<b>Ave Totoro</b>

<b><font color="purple">Zniszczę Cię. Uun.</font></b>
Mar 20, 2010 3:17 PM
Mar 2010
27
Ja na pewno nie mogę w poniedziałek, środę i czwartek. A cała resztę dni to mogę.. Ale sobota jest taka sobie.. Przy okazji chciałam zaznaczyć, ze proszę o temat, w którym każde z nas.. Ciała sprawczego Wstawi sobie obrazek, który wedle nas symbolizuje naszą osobę i zapisze pod nim nick dla siebie. Ja z koleżanka je scalimy i to będzie nasz plakat reklamowy!
Mar 20, 2010 3:24 PM

Feb 2009
79
Łaaaaa, jaki fajny pomysł ^^ A gdzie te obrazki mamy wstawić? Do Club Pictures? xD
<b>Ave Totoro</b>

Mar 21, 2010 3:01 AM
Mar 2010
27
Na przykład.. Chodzi mi o to, aby każdemu plakat się podobał i aby przedstawiał MAJ jako nas. Stąd pomysł na to, żeby każdy członek ciała sprawczego czyli naszej 7 znalazł sobie obrazek przedstawiający siebie samego. Takie cechy charakterystyczne... Np jeśli ktoś z nas jest cichym zrównoważonym i słodkim aniołkiem to coś co to przedstawia. I dobrał sobie nic jaki chce. A i najwyżej jeśli oczywiście chcemy to na dole zamieścić mogę jakieś kontakty i link do naszego forum. Tylko wtedy muszę dostać dokładne wytyczne ok?
Mar 21, 2010 3:40 AM

Jun 2009
213
Pogubiłam się przy zdaniu "I dobrał sobie nic jaki chce" xD Przecież mamy nicki na MALu takie jakie chcemy xD (dzisiaj BARDZO wolno myślę, więc proszę o wyrozumiałość i dokładne tłumaczenie ^^")
Mar 21, 2010 4:38 AM

Jun 2008
107
Tylko co zrobić potem jak nasz klub się rozrośnie? Bo 7 czy 9 osób to nadal zdecydowanie za mało? Chyba, że na cel reklamowe - tylko pytanie gdzie to zawiesimy - bo klub rozreklamować jak najbardziej możemy, ale gdzie my takich ludzi zaprosimy?

Mam pytanie odnośnie tej sali - Damaris powiedz, póki co musimy mieć ustaloną otoczkę organizacyjną, tak? Na razie z tej sali nie możemy korzystać jak domniemam? Spróbujmy się jakoś spotkać tak myślę przed świętami - co Wy na to?

I kolejne pytanko - myślicie, że uda Wam się zwerbować jeszcze kogoś nowego? A co z tymi dwiema dziewczynami, co były w Zgierzu i nie zdążyłam zamienić z nimi chyba nawet słowa? :>
Mar 21, 2010 4:56 AM
Mar 2010
27
Dyrektorka powiedziała, że mamy do niej przyjść ustalić kiedy i ile chcemy z niej korzystać oraz co będziemy tam robić.No i którą chcemy. Więc wypadałoby się tam przejść w najbliższym czasie. Ale niestety musimy to zrobić przed końcem kwietnia bo potem matury itp. Co do tych 2 dziewczyn nie wiem czy możemy je wliczać bo Madzia je chyba wrobiła, a one głownie się na muzyce wyznają. Jeśli chodzi o zwerbowanie, myślałam właśnie o tym aby zrobić ten plakacik i rozwiesić, na uczelni, w liceach, gimnazjach i takich tam.. Tam gdzie się da.. Z jakimiś kontaktami i linkiem tu do strony . Bo chciałam po prostu zrobić jakiś plakacik ale pomyślałam, ze nie wszystkim może pasować akurat to co wybiorę. Więc jak każda z nas przedstawi swoja propozycje obrazka i się je scali to będzie chyba najbardziej.. OK..A poza tym muszę w poniedziałek zaczepić kolegów 2 z kierunku coby spytać czy zgadzają się aby ich zapisać na listę pierwszych klubowiczów. A co do spotkania teraz.... To ja podałam dni kiedy nie za bardzo mogę... A we wtorek, piątek i niedziele mogę na pewno... Tylko nie wiem jak te pozostałe. Bo w środę to na pewno nie mam jak się spotkać. Sobotę raczej pracuje a w poniedziałek i czwartek raz mam zajęcia, a raz nie. Tak więc nie chce robić kłopotu.. Ale spotkać się rzeczywiście powinnyśmy przed świętami ale albo gdzieś na mieście, tylko że tak aby móc spokojnie pogadać, albo u którejś z nas.

A to jest niezle radyjko i rzuciłam tu hasełko o nas:P
http://www.radio-aoi.pl/
Mar 21, 2010 5:06 AM

Jun 2009
213
A propos tego plakatu or so, jak chcecie robić to z różnych grafik, to trzeba to umieć skomponować, dlatego bardziej jestem za konwencją w jednym stylu. Poza tym nie ma co robić reklamy na taką skalę - jak rozwieszanie plakatów - bo nie mamy miejsca, gdzie moglibyśmy zaprosić te osoby. Proponuję najpierw skończyć wszystkie organizacyjne sprawy, podpisać statut i zabrać się dopiero wtedy za werbowanie nowych członków.

Spotkanie jak najbardziej może/musi być przed świętami. Czas wreszcie się poważnie wziąć za nasz statut i inne organizacyjne sprawy. Niech każdy zaprosi osoby jakie może i trzeba będzie też spisać, kto jest/będzie oficjalnym członkiem. Bo tak szczerze mówiąc, w Zgierzu było sporo osób, a nie wiadomo, czy wszystkie na pewno chcą dołączyć do naszego klubu i ja np. nie orientuję się ile jest nas dokładnie.
Mi pasuje przyszły piątek, weekend i od środy 31 marca już też jestem wolna.

Ja mam jeszcze 2-3 osoby z mojej szkoły, który możliwe, że do nas dołączą. Wczoraj zaprosiłyśmy z Satsu-chan naszą koleżankę z japońskiego. Powiedziała mi, że może uda jej się też kogoś zaprosić ^^

Myślę też, że trzeba zacząć rozdzielać funkcję, bo jak na razie to jesteśmy luźno zebraną kupą ludzi. Wypadałoby wybrać jakiegoś/jakąś przewodniczącego/przewodniczącą, sekretarza, księgowego itp. itd. Może to się wydaje śmieszne, ale takie stanowiska naprawdę są przydatne.
Mar 21, 2010 5:16 AM

Feb 2009
79
Czy statyści też są potrzebni? Bo znam kilka osób, które są zbyt leniwe żeby angażować się w sprawy organizacyjne, ale wyraziły chęć uczestniczenia w spotkaniach ^^

Plakat uważam że jest dobrym pomysłem, ale trochę później; kiedy już będzie wiadomo, kto w tym klubie nosi spodnie xD Wtedy pojawiłyby się tam obrazki symbolizujące osoby naprawdę mające wkład w to wszystko ^^

Damaris said:
Dyrektorka powiedziała, że mamy do niej przyjść ustalić kiedy i ile chcemy z niej korzystać

Z dyrektorki nie chcę korzystać, dzięki xD
Czyli ta sala w dwójce to już byłoby tak na stałe?

Rzuciłaś hasełko, czyli...? o.o Aż się boję xD
<b>Ave Totoro</b>

Mar 21, 2010 5:38 AM
Mar 2010
27
Nie z dyrektorki.. Tylko z sali! Ale mogłoby być na stałe, albo na razie. Ale chyba będzie lepiej niż koło muzeum etnograficznego.
Mar 21, 2010 6:30 AM

Jun 2008
107
Czyli wstępnie mamy już sporo osób - proponowałabym z tymi obecnie zainteresowanymi bardziej się zintegrować a pozostałych chętnych zwerbować właśnie wtedy, kiedy sprawę obgadamy z dyrektorką szkoły. Oczywiście plakat może być już tworzony bo wcześniej czy później i tak się przyda. Na plakacie naniesie się odpowiednie informacje, jak np. sala bo teraz nie mamy zwyczajnie z czym wyskoczyć do ludzi.

Wstępnie proponowałabym spotkać się na jakimś neutralnym gruncie w Łodzi przed świętami jak np. 30 marca? Wtedy zaczniemy tworzyć coś na kształt statusu i możemy również wybrać poszczególne osoby do danych funkcji (które musi odbyć się metodą głosowania, co znajdzie się odpowiednio w statucie). I oczywiście trzeba będzie przemyśleć kwestię przygotowania pierwszego naszego oficjalnego spotkania w sali szkolnej, by dyrektorce pokazać iż podchodzimy do tego poważnie. No i zebranie danych zainteresowanych też się przyda.

Jednym słowem będzie co robić - co Wy na to?
Mar 21, 2010 7:01 AM

Jun 2009
213
Hai! Zgadzam się ze wszystkim, co napisałaś, Krew ^^ Przydałaby się jakaś sala konferencyjna xD Nie wiem, gdzie mogłybyśmy się spotkać... manufaktura, galeria odpadają.
Mar 21, 2010 9:02 AM
Mar 2010
27
Sala konferencyjna to może ŁDK?
Mar 21, 2010 9:29 AM

Jun 2008
107
To był raczej żart Damaris - póki nie jesteśmy oficjalnym stowarzyszeniem za wynajęcie sali konferencyjnej musiałybyśmy po prostu zapłacić. :) Ale data jak coś pasuje wstępnie wszystkim? Miejsce jakoś się znajdzie, tak myślę. Byle było cicho to jakoś sobie proadzimy.
Mar 21, 2010 9:34 AM

Feb 2009
79
Ja na razie nie gwarantuję, że będę mogła, ale bardzo się postaram ^^
<b>Ave Totoro</b>

Mar 24, 2010 6:56 AM

Jun 2009
213
Dobra, propozycja: Niebieskie Migdały, Plac Wolności, 30 marca, godz. 15-16? Co Wy na to? ^^
Mar 24, 2010 9:50 AM

Feb 2009
79
Spoko ^^ Kończę we wtorek o 14:35, więc akurat ^^

WAŻNE PYTANIE: statystów mam przywlec, czy na razie jeszcze dać im spokój?
<b>Ave Totoro</b>

Mar 24, 2010 11:48 AM

Jun 2009
213
Hm... właśnie nie wiem, może lepiej jeszcze z nimi poczekać, co? Bo byśmy sobie na spokojnie omówiły wszystko, a tak to będą tylko się nudzić i nam przeszkadzać xP Po prostu pamiętaj ilu masz na bank ^^
Mar 25, 2010 2:54 PM

Jun 2008
107
Akurat we wtorek kończę tak jakoś zajęcia o 14:50 i mam mały spacerek do Niebieskich Migdałów więc zasugerowana przez Was godzina mi pasuje - ewentualnie stylowo spóźnię się te 10 minut ;) Miałam dzisiaj szansę być w tej herbaciarnia - cudne miejsce, wystrój powala!

A faktycznie statyści mogą rozpraszać, no chyba, że chcą z nami szczerze przedyskutować plany "co dalej" :)
Mar 26, 2010 12:01 AM

Jun 2009
213
To umówmy się na 15, ok? Pod migdałami ^^
Mar 27, 2010 4:49 AM
Mar 2010
27
To kiedy się możemy/mamy spotkać?
Mar 27, 2010 3:07 PM

Jun 2008
107
30 marca, kawiarnia Niebieskie Migdały na Placu Wolności. ;) 15:00 :)
Apr 18, 2010 12:35 AM

Jun 2009
213
Dziewczynki, wypadałoby się zebrać w końcu do tej szkoły zaklepać miejsce! ^^ Jak się umawiamy? Dzwonił już ktoś do dyrekcji?
Reply Disabled for Non-Club Members

More topics from this board

» REAKTYWACJA!

Jultrumo - Jan 7, 2011

2 by Jultrumo »»
Jan 8, 2011 1:28 PM

» NOWY POCZĄTEK

Jultrumo - Dec 7, 2010

10 by Jultrumo »»
Dec 17, 2010 3:23 PM

» SOBOTA 04.12

Neko-hime - Dec 2, 2010

1 by HejK »»
Dec 3, 2010 2:21 AM

» Konwenty

Neko-hime - Mar 17, 2010

34 by Sheyrena »»
Nov 22, 2010 5:49 AM

Poll: » Spotkanie integracyjne cz. 2

Neko-hime - Oct 24, 2010

8 by Neko-hime »»
Nov 11, 2010 2:39 AM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login