More topics from this board
» <TAJNY TEMAT>Furrek - Aug 30, 2011 |
4 |
by Furrek
»»
Sep 4, 2011 6:25 AM |
No trudno, nie będą mogli decydować o tym wszyscy, ale... ostatnio wnerwia mnie to, że ludzie piszą w naszym 'poszukuje anime' o serie, które mogą znaleźć na poprzedniej stronie, dlatego czemu by nie zrobić spisu anime, ale takich dobrych polecanych przez nas? wkleję to potem do 1 postu dam info i poszukiwania zaczną stawać się może trochę ambitniejsze. Więc może zacznijmy od: 5 Centimeters per Second Bokura Ga Ita (s) Chobits Itazura na Kiss (s) Kare Kano (s) Myself; Yourself (s) Lovely Complex (s) Nodame Cantabile Ouran High School Host Club (s) Special A (s) Każdy może napisać do 10 tytułów, prosiłabym alfabetycznie ;p i nie wszystkie jakie tylko znacie, tylko te najlepsze! Tytuły mogą się powtarzać z tytułami w postach innych userów, po prostu każdy może napisać własne top 10 w kategorii romans, kolejną kategorię otworze za tydzień. PS jeżeli występuje wątek szkolny dopiszcie do tytułu (s) |
Nie prościej spojrzeć na listę Favorite Anime w profilu (sorry Julka, jeśli ktoś ma) No ale jeśli koniecznie chcesz: Bubblegum Crisis (cyberpunk Music Police Seinen) Gall Force 1 - Eternal Story (Action SciFi Shounen) Berserk (Seinen Fantasy Horror) El Hazard: The Magnificent World (Shounen Romance Action Fantasy Ecchi) Tenchi Muyo! Ryo-Ohki (Shounen Action SciFi Comedy Ecchi) i dziesiątki innych :P |
zaznaczanie wątku konkretnie szkolnego wydaje mi się zbędne, lepiej dopisać kategorię do każdego ^^ ~ Black Lagoon (akcja,seinen) ~ Clannad (komedia,dramat,romans,szkoła) ~ Code Geass - Hangyaku no Lelouch (akcja,dramat,mechy) ~ Fullmetal Alchemist (akcja,komedia,dramat,shounen) ~ <3 NANA (josei,shojo,komedia,dramat,romans,muzyka) ~ Ouran High School Host Club (komedia,szkoła,shojo) ~ Paradise Kiss (romans,komedia,shojo,slice of life) ~ Tsubasa Chronicle: Tokyo Revelations (dramat,romans,fantasy) ~ Vampire Knight (romans,shojo,szkoła) i gdzieś dryfujące pomiędzy nimi Death Note bo to już wiadome :) |
yyy to w końcu same romanse czy z wszystkich gatunków? xD' |
Niestety twój pierwszy post tego nie sugeruje. W ostatnim zdaniu mała uwaga jest tylko o romansach. Mały fail moim zdaniem ale nie martw się każdemu się zdarza. |
OMFG.. nawet nie zauważyłam, że to miało być z romansu anyway praktycznie wszystkie wypisane przeze mnie się zaliczają xPP |
Jeśli naprawdę się wysilić to ode mnie można by ze dwa też upchnąć pod ten gatunek :) |
Chobits Fushigi Yuugi Kimi ni Todoke (s) NANA Toradora (s) Vampire Knight (s) |
Hmmm... Jakby się zastanowić to znajdzie się kilka romansów które chwyciły mnie za serce A są to: -Clannad -True Tears -Myself Yourself Bylo ich jeszcze kilka lecz nie mogę sobie teraz przypomnieć |
» <TAJNY TEMAT>Furrek - Aug 30, 2011 |
4 |
by Furrek
»»
Sep 4, 2011 6:25 AM |